bill1000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 παιδια μολις δημιουργησα λογαριασμο στο mail.gr παιρνεις καταληξη @mail.gr και μεσα φαινεται πολυ ωραιο. ξερετε τιποτα παραπανω? ή τιποτα προβληματα? το χειροτερο για μενα ειναι να μην παραδωθει ενα μηνυμα μου ή να μην παραλαβω εγω κατι. την εχω παθει στους 3 μεγαλους (gmail, yahoo, hotmail) γι αυτο ψαχνω κατι εναλλακτικο.
isay Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε μου πριν απο καιρό είχα λογαριασμό στο mail gr, αλλά έφυγα γιατί κολλούσε, μηνύματα δεν έφταναν ή δεν έφευγαν ποτέ. Τότε πήγα σε gmail και βρήκα την ηρεμία μου. Αν θες αξιοπιστο ελληνικό email αλλά χωρις φρου φρου και αρώματα δοκίμασε το freemail.gr. Κάποιες φορές είχαν μικροπροβλήματα αλλά συγκριτικά με τα υπόλοιπα ελληνικά είναι σκυλί
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 γιατί ψάχνεις ντε και καλά ελληνικό? εγώ προσωπικά σου συνιστώ gmail όπως και ο προηγούμενος και αφού μόλις γράφτηκες, υπάρχει καιρός να αλλάξεις!
bill1000 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 θεωρω την google too creepy... κατι αλλο αξιοπιστο υπαρχει? (οχι απαραιτητα ελληνικο)
Xdanger Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τόσα χρόνια που έχω gmail δέν έχω χάσει μύνημα, υπήρξαν μερικές περιπτώσεις που πήγαν κάποια email στα spam αλλά δεν χάθηκε κανένα στο mail.gr είχα παλιά, λίγος χώρος και αργό - δεν ξέρω αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο τελευταία.
isay Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 τόσα χρόνια που έχω gmail δέν έχω χάσει μύνημα, υπήρξαν μερικές περιπτώσεις που πήγαν κάποια email στα spam αλλά δεν χάθηκε κανένα στο mail.gr είχα παλιά, λίγος χώρος και αργό - δεν ξέρω αν έχει αλλάξει προς το καλύτερο τελευταία. Xdanger μου θύμησες άλλο ένα λόγο που έφυγα απο το Mail. Ήταν όντως πάναργο.
JohnXarxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 θεωρω την google too creepy... κατι αλλο αξιοπιστο υπαρχει? (οχι απαραιτητα ελληνικο) δεν ξέρω, πάντως όχι hotmail... για αυτό έφυγα από εκεί... το google mail με ικανοποιέι
kage Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μακρυα απο το mail.gr.ετυχε πριν χρονια και ανοιξα πρωτο mail εκει. στο τελος γεμισε spams και εννοειτε οτι δεν δουλευουν τα φιλτρα ακομη και να τα ενεργοποιησεις! να φανταστεις εχω γυρω στα 100+ spam mails blocked και συνεχιζουν να ερχονται εννοειται δεν μου απαντησαν σε κανενα μειλ.μετα βαλαν 090 για εξυπηρετηση πελατων...(σιγα μην επαιρνα)
ALdaperan Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 gmail το καλύτερο!!! hotmail επισης εχω γεμισει spam ... pfff
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.