Gtelfon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 γεια σαςπαιδια! άνοιξα σήμερα το Macbook μου (έκανα login κανονικα) και οταν χρειάστηκε να βάλω το paswword μου για να κανω install ενα appilication μου βγαζει το κλασσικό παράθυρο που ζητα password, αλλα μου το βγαζει ετσι! ---> http://img684.imageshack.us/i/screenshot20110202at959.jpg/ δεν γραφει τπτ! καμια ιδεα για το πως να διορθωθεί??
EstellePr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 γεια σαςπαιδια! άνοιξα σήμερα το Macbook μου (έκανα login κανονικα) και οταν χρειάστηκε να βάλω το paswword μου για να κανω install ενα appilication μου βγαζει το κλασσικό παράθυρο που ζητα password, αλλα μου το βγαζει ετσι! ---> http://img684.images...10202at959.jpg/ δεν γραφει τπτ! καμια ιδεα για το πως να διορθωθεί?? Δοκίμασες να πληκτρολογήσεις τον κωδικό σου μόνο?
3leven Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι εγω νομιζω οτι αυτο δεν ειναι το lock των mac αλλα ενος third party προγραμματος? Eισαι σιγουρος πως δεν εχεις εγκαταστησει τωρα προσφατα τιποτα προγραμματα για κλειδωμα αρχειων?
EstellePr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Γιατι εγω νομιζω οτι αυτο δεν ειναι το lock των mac αλλα ενος third party προγραμματος? Eισαι σιγουρος πως δεν εχεις εγκαταστησει τωρα προσφατα τιποτα προγραμματα για κλειδωμα αρχειων? 3leven, αυτό είναι το lock, μόλις το τριπλοτσέκαρα, για να είμαι σίγουρη.
Gtelfon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ναι το screenshoot το εκανα απο το lock, ο κωδικός δουλευει κανονικα αλλα και πάλι δεν ειναι και οτι καλυτερο να μου το διχνει ετσι... ξερει κανεις πώς να το φτιάξω?
EstellePr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 ναι το screenshoot το εκανα απο το lock, ο κωδικός δουλευει κανονικα αλλα και πάλι δεν ειναι και οτι καλυτερο να μου το διχνει ετσι... ξερει κανεις πώς να το φτιάξω? Πήγαινε λίγο system preferences, accounts, κάνε unlock, και κοίτα εάν σου εμφανίζει το όνομα του account σου, στο admin. Εαν όχι, γράψε το, κλείδωσε, κανε ένα restart κ δοκίμασε πάλι. Εάν το εμφανίζει, κάνε κλικ πάνω του και ξαναγράψε το. Restart, και πες μας. Μη ξεχνάς ΠΟΤΕ να κάνεις lock μετά απο αλλαγή.
Gtelfon Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Πήγαινε λίγο system preferences, accounts, κάνε unlock, και κοίτα εάν σου εμφανίζει το όνομα του account σου, στο admin. Εαν όχι, γράψε το, κλείδωσε, κανε ένα restart κ δοκίμασε πάλι. Εάν το εμφανίζει, κάνε κλικ πάνω του και ξαναγράψε το. Restart, και πες μας. Μη ξεχνάς ΠΟΤΕ να κάνεις lock μετά απο αλλαγή. Ευχαριστώ για τη συμβουλή αλλα πριν προλάβω να την διαβάσω περασα ξανα το snow leopard, και τωρα διορθώθηκε το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.