-nick- Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 hey, έπαθα τράβηγμα στον προσαγωγό στο κολυμβητήριο, τωρα με ποναει το αριστερο ποδι μονο κ μονο με το περπατημα. Το καλυτερο θα ηταν πληρης ξεκουραση η διατασεις που να επικεντρώνουν σε αυτό το σημείο ? (Με ορισμενες διατάσεις πονάει αλλα μετα για λιγο γινεται καλυτερα)...
javavall Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ξεκούραση θέλει. Οι διατάσεις θα κάνουν χειρότερα την κατάσταση.
EstellePr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Ξεκούρασε το, όχι, διατάσεις, όχι ακροβατικά, όχι γιόγκα, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες και ακτές. Λαδάκι Pennsaid στην περιοχή, πάγο, καμιά αντιφλεγμονώδη κρεμούλα, και πάλι πάγο. Να μη το πιέσεις, και να κάνεις υπομονή 2 με 3 εβδομάδες, εάν θέλεις να περάσει. Χαλαρά, και μη ζορίζεις τον εαυτό σου, γτ θα σου γίνει ένοικος ο πόνος.
-nick- Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 thnx. Βάζοντας voltaren είναι καλύτερα.
efo355 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν έπαθα το ίδιο τον Δεκέμβρη με μια άσκηση στο γυμναστήριο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις την όποια γυμναστική για περίπου ένα μήνα και μετά να μπείς χαλαρά πολυ χαλαρά. Οσο γυμνάζεσαι στην αρχή πονάει αλλά μετά ζεστένεται και δε καταλαβαίνεις. Γενικά για ένα μήνα κόψε την προπόνηση. Είναι ύπουλο πράγμα και πρόσεξε γιατί θα τραβιέσαι άσχημα. Ξαναάρχισα γυμναστήριο μέσα Ιανουαρίου και αν εξαιρέσω την πρώτη εβδομάδα έχω ξαναμπεί δυνατά στο πρόγραμμα μου και γενικά δεν έχω πόνους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.