Προς το περιεχόμενο

Τράβηγμα στον προσαγωγό

-nick-

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hey, έπαθα τράβηγμα στον προσαγωγό στο κολυμβητήριο, τωρα με ποναει το αριστερο ποδι μονο κ μονο με το περπατημα. Το καλυτερο θα ηταν πληρης ξεκουραση η διατασεις που να επικεντρώνουν σε αυτό το σημείο ? (Με ορισμενες διατάσεις πονάει αλλα μετα για λιγο γινεται καλυτερα)...

Δημοσ.

Ξεκούρασε το, όχι, διατάσεις, όχι ακροβατικά, όχι γιόγκα, όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά, σε θάλασσες και ακτές.

Λαδάκι Pennsaid στην περιοχή, πάγο, καμιά αντιφλεγμονώδη κρεμούλα, και πάλι πάγο. Να μη το πιέσεις, και να κάνεις υπομονή 2 με 3 εβδομάδες, εάν θέλεις να περάσει.

Χαλαρά, και μη ζορίζεις τον εαυτό σου, γτ θα σου γίνει ένοικος ο πόνος.

Δημοσ.

Λοιπόν έπαθα το ίδιο τον Δεκέμβρη με μια άσκηση στο γυμναστήριο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις την όποια γυμναστική για περίπου ένα μήνα και μετά να μπείς χαλαρά πολυ χαλαρά. Οσο γυμνάζεσαι στην αρχή πονάει αλλά μετά ζεστένεται και δε καταλαβαίνεις. Γενικά για ένα μήνα κόψε την προπόνηση. Είναι ύπουλο πράγμα και πρόσεξε γιατί θα τραβιέσαι άσχημα. Ξαναάρχισα γυμναστήριο μέσα Ιανουαρίου και αν εξαιρέσω την πρώτη εβδομάδα έχω ξαναμπεί δυνατά στο πρόγραμμα μου και γενικά δεν έχω πόνους

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...