MastroGiannis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλά, από εντολές άλλο τίποτα! Για παράδειγμα θα μπορούσε να πει: =INT((A1*0,23)*100)/100 ...αλλά δεν τη βλέπω να ξαναμπαίνει... και έχει κλείσει και η περαίωση!
karmen1983 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλά, από εντολές άλλο τίποτα! Για παράδειγμα θα μπορούσε να πει: =INT((A1*0,23)*100)/100 ...αλλά δεν τη βλέπω να ξαναμπαίνει... και έχει κλείσει και η περαίωση! To βασικότερο
black_widow Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Με κάθε επιφύλαξη για αυτό που θα πω γιατί έχω να διαβάσω λογιστικά πάνω από χρόνο και δεν έχω πρακτική εμπειρία στον τομέα αυτό στα μαθήματα λογιστικής μας ζητούσαν στα αποτελέσματα τον υπολογισμό που λέει η topic starter αυστηρά με δύο δεκαδικά και ότι είναι κανόνας και τέτοια ( η στρογγυλοποίηση έπαιζε αναλόγως του τρίτου δεκαδικού ψηφίου ) . Πάντως στις εισφορές στο ΙΚΑ με δύο δεκαδικά ήμασταν και εκεί οπότε υποθέτω ότι είναι κανόνας στα λογιστικά αυτός . Αυτό που θέλω να πω ότι γίνεται στρογγυλοποίηση αναλόγως εάν το τρίτο δεκαδικό ψηφίο είναι μεγαλύτερο του 5 ή όχι. Π.χ. 263,936 γίνεται 263,94 Π.χ. 263,935 γίνεται 263,93 Υ.Γ. Παίζει να είναι και βλακεία αυτό που λέω , πάντως κάτι έπαιζε σίγουρα με τα δύο δεκαδικά ψηφία ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.