Προς το περιεχόμενο

παρακολουθηση κινητου?

pas19

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια, αυτες τις μερες κατι τρεχει με το κινητο μου, εχω μια συγκεκριμενη μαρκα κινητης τηλεφωνιας την οποια οποτε βαζω στο κινητο μου αδειαζει αμεσως η μπαταρια, αλλα αν την αλλαξω με μια αλλη διαφορετικης κινητης τηλεφωνιας η μπαταρια μου δεν αδειαζει τοσο ευκολα, αδειαζει οπως ενα συνηθησμενο κινητο, τι σημαινει αυτό? μηπως γινεται καποια υποκλοπη στο κινητο μου και με ακουνε? πως μπορω να μαθω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

γεια σας παιδια, αυτες τις μερες κατι τρεχει με το κινητο μου, εχω μια συγκεκριμενη μαρκα κινητης τηλεφωνιας την οποια οποτε βαζω στο κινητο μου αδειαζει αμεσως η μπαταρια, αλλα αν την αλλαξω με μια αλλη διαφορετικης κινητης τηλεφωνιας η μπαταρια μου δεν αδειαζει τοσο ευκολα, αδειαζει οπως ενα συνηθησμενο κινητο, τι σημαινει αυτό? μηπως γινεται καποια υποκλοπη στο κινητο μου και με ακουνε? πως μπορω να μαθω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων.

το πιο πιθανο ειναι οτι η εταιρια καρτοκινητης που εχεις εχει χαλια σημα σε καποιο σημειο που εισαι το μεγαλυτερο μερος της ημερας και το κινητο καταναλωνει πολυ ενεργεια στην προσπαθεια ανευρεσης καλυτερου σηματος.

Δημοσ.

Η μια μπορεί να πιάνει GPRS και η άλλη 3G που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία... Κλείσε το 3G και ξαναδοκίμασε.... Πάντως μόνο με smartphones υπάρχει η δυνατότητα να σε ακούνε και με ειδικά προγράμματα, δύσκολο αυτό που λες... Τραβηγμένο....

Δημοσ.

Τηλέφωνο (μάρκα)

Περιοχή

Εταιρεία της κάρτας.

Επίσης μήπως με την συγκεκριμένη κάρτα γίνονται άλλες ενέργειες?Ανοίγεις πολύ το Bluetooth-μπαίνεις wifi κτλ?

Γενικά συμφωνώ και με τους δύο "προγράψαντες"

edit: Αν έχεις και μια άλλη συσκευή βάλε την συγκεκριμένη κάρτα (ή σε κάποιον φίλο κτλ) να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά

Δημοσ.

ναι ομως εχω δυο κα\ρτες της ιδιας εταιρειας αλλα στο αλλο νουμερο δεν γινεται αυτο το πραγμα μονο σε αυτην, αυτο με τα bluetooth και τα 3g τα εχω ελεγξει δε παιζει θεμα να αυτα τα δυο,πιστευω οτι με παρακολουθουν, αν παω στο καταστημα της εταιρειας και δηλωσω να το ελεγξουν θα εχει αποτελεσμα?, παρεπιμποντως δε θα θελα να πω το ονομα της εταιρειας.

Δημοσ.

Παρακολούθησε εσυ μαλλον το σημα αν πιανει :P Αν δεν πιανει καλα αυτο φταιει και το εχω παρατηρησει κ εγω πως οταν το κινητο δεν πιανει καλα τοτε τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρία γιατι απλα εκπέμπει μεγαλυτερη ακτινοβολια για να πιασει το σημα ...Οποτε απο οτι εχω ακουσει βγαζει κ περισσοτερη ραδιενεργεια!

Δημοσ.

Παρακολούθησε εσυ μαλλον το σημα αν πιανει :P Αν δεν πιανει καλα αυτο φταιει και το εχω παρατηρησει κ εγω πως οταν το κινητο δεν πιανει καλα τοτε τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρία γιατι απλα εκπέμπει μεγαλυτερη ακτινοβολια για να πιασει το σημα ...Οποτε απο οτι εχω ακουσει βγαζει κ περισσοτερη ραδιενεργεια!

Εχεις κανει κατι για το οποιο ανησυχεις μηπως σε παρακολουθουν? :P

Δημοσ.

νομιζω οτι κατι κολοπαιδα απο την γειτονεια, οχι και αυτο το εχω ελεγξει εβαλα την αλλη καρτα απο την ιδια εταιρειαστο ιδιο κινητο και δεν αδειαζε τοσο γρηγορα οταν ομως εβαζα την αλλην σε μια μερα τελειωνε η μπαταρια, και το σημα ειναι μια χαρα στο φουλ! εγινε ρε παιδια ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον αν δεν ξερετε θα ψαγω αλλου.

Δημοσ.

ναι ομως εχω δυο κα\ρτες της ιδιας εταιρειας αλλα στο αλλο νουμερο δεν γινεται αυτο το πραγμα

Στα ίδια Κ είναι και οι δύο? Χρονολογίες?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...