pas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια, αυτες τις μερες κατι τρεχει με το κινητο μου, εχω μια συγκεκριμενη μαρκα κινητης τηλεφωνιας την οποια οποτε βαζω στο κινητο μου αδειαζει αμεσως η μπαταρια, αλλα αν την αλλαξω με μια αλλη διαφορετικης κινητης τηλεφωνιας η μπαταρια μου δεν αδειαζει τοσο ευκολα, αδειαζει οπως ενα συνηθησμενο κινητο, τι σημαινει αυτό? μηπως γινεται καποια υποκλοπη στο κινητο μου και με ακουνε? πως μπορω να μαθω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων.
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 γεια σας παιδια, αυτες τις μερες κατι τρεχει με το κινητο μου, εχω μια συγκεκριμενη μαρκα κινητης τηλεφωνιας την οποια οποτε βαζω στο κινητο μου αδειαζει αμεσως η μπαταρια, αλλα αν την αλλαξω με μια αλλη διαφορετικης κινητης τηλεφωνιας η μπαταρια μου δεν αδειαζει τοσο ευκολα, αδειαζει οπως ενα συνηθησμενο κινητο, τι σημαινει αυτό? μηπως γινεται καποια υποκλοπη στο κινητο μου και με ακουνε? πως μπορω να μαθω αν ξερει καποιος ας με βοηθησει. ευχαριστω εκ των προτερων. το πιο πιθανο ειναι οτι η εταιρια καρτοκινητης που εχεις εχει χαλια σημα σε καποιο σημειο που εισαι το μεγαλυτερο μερος της ημερας και το κινητο καταναλωνει πολυ ενεργεια στην προσπαθεια ανευρεσης καλυτερου σηματος.
nikos903 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η μια μπορεί να πιάνει GPRS και η άλλη 3G που καταναλώνει περισσότερη μπαταρία... Κλείσε το 3G και ξαναδοκίμασε.... Πάντως μόνο με smartphones υπάρχει η δυνατότητα να σε ακούνε και με ειδικά προγράμματα, δύσκολο αυτό που λες... Τραβηγμένο....
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τηλέφωνο (μάρκα) Περιοχή Εταιρεία της κάρτας. Επίσης μήπως με την συγκεκριμένη κάρτα γίνονται άλλες ενέργειες?Ανοίγεις πολύ το Bluetooth-μπαίνεις wifi κτλ? Γενικά συμφωνώ και με τους δύο "προγράψαντες" edit: Αν έχεις και μια άλλη συσκευή βάλε την συγκεκριμένη κάρτα (ή σε κάποιον φίλο κτλ) να δεις αν έχει την ίδια συμπεριφορά
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Επίσης μήπως με την συγκεκριμένη κάρτα γίνονται άλλες ενέργειες?Ανοίγεις πολύ το Bluetooth-μπαίνεις wifi κτλ? +1
pas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ναι ομως εχω δυο κα\ρτες της ιδιας εταιρειας αλλα στο αλλο νουμερο δεν γινεται αυτο το πραγμα μονο σε αυτην, αυτο με τα bluetooth και τα 3g τα εχω ελεγξει δε παιζει θεμα να αυτα τα δυο,πιστευω οτι με παρακολουθουν, αν παω στο καταστημα της εταιρειας και δηλωσω να το ελεγξουν θα εχει αποτελεσμα?, παρεπιμποντως δε θα θελα να πω το ονομα της εταιρειας.
Nairob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παρακολούθησε εσυ μαλλον το σημα αν πιανει Αν δεν πιανει καλα αυτο φταιει και το εχω παρατηρησει κ εγω πως οταν το κινητο δεν πιανει καλα τοτε τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρία γιατι απλα εκπέμπει μεγαλυτερη ακτινοβολια για να πιασει το σημα ...Οποτε απο οτι εχω ακουσει βγαζει κ περισσοτερη ραδιενεργεια!
nikoskon Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πέρα από την συμπεριφορά του τηλεφώνου, γιατί πιστεύεις πως σε παρακολουθούν;
Nairob Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παρακολούθησε εσυ μαλλον το σημα αν πιανει Αν δεν πιανει καλα αυτο φταιει και το εχω παρατηρησει κ εγω πως οταν το κινητο δεν πιανει καλα τοτε τελειωνει πιο γρηγορα η μπαταρία γιατι απλα εκπέμπει μεγαλυτερη ακτινοβολια για να πιασει το σημα ...Οποτε απο οτι εχω ακουσει βγαζει κ περισσοτερη ραδιενεργεια! Εχεις κανει κατι για το οποιο ανησυχεις μηπως σε παρακολουθουν?
pas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 νομιζω οτι κατι κολοπαιδα απο την γειτονεια, οχι και αυτο το εχω ελεγξει εβαλα την αλλη καρτα απο την ιδια εταιρειαστο ιδιο κινητο και δεν αδειαζε τοσο γρηγορα οταν ομως εβαζα την αλλην σε μια μερα τελειωνε η μπαταρια, και το σημα ειναι μια χαρα στο φουλ! εγινε ρε παιδια ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον αν δεν ξερετε θα ψαγω αλλου.
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ναι ομως εχω δυο κα\ρτες της ιδιας εταιρειας αλλα στο αλλο νουμερο δεν γινεται αυτο το πραγμα Στα ίδια Κ είναι και οι δύο? Χρονολογίες?
pas19 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ναι το ιδιο ειναι και οι δυο και της αγορασα την ιδια μερα μαζι απο το καταστημα
PappouC_ALeXi5 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 κόψε τους μπαφους η άλλαξε συσκευή,αριθμό,διεύθυνση,πολη,χωρα και φύλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.