jimmymad Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Πριν λίγο καιρό είχα μια μητρική QDI Kinetiz 7B με Athlon στα 800, SB Live 5.1, pci motorola modem και μια κάρτα tuner Lifeview 98 (μια από τις ταϊβανέζικες που κυκλοφορούν). Όλα δούλευαν άψογα, όμως όταν πρόσφατα έκανα μια αναβάθμιση, η κάρτα tuner άρχισε αμέσως να παρουσιάζει βόμβο καθώς και παράσιτα στην εικόνα (κάτι σαν μαύρες οριζόντιες σκιές) τα οποία εξαρτώνται από το φόρτωμα του δίσκου ή από τη χρήση των Windows όταν βλέπω TV σε μικρό παράθυρο. Παράδειγμα όταν κουνάω το mouse γρήγορα ο βόμβος αλλάζει μιμούμενος την κίνηση του ποντικιού! Στην αναβάθμιση αλλάχτηκαν μόνο τα απαραίτητα, δηλ. μητρική (Gigabyte GA-7VA), ένας Athlon XP 2000+ και μια Kingston DDR στα 333, καθώς και ένα τροφοδοτικό, το οποίο μου κίνησε αρχικά τις υποψίες, αλλά μετά από 2 εντελώς διαφορετικά τροφοδοτικά τα οποία δοκίμασα, άλλαξα γνώμη. Το ενδιαφέρον είναι πως όταν ακούω ραδιόφωνο από την ίδια κάρτα, δεν υπάρχει ο παραμικρός βόμβος! Επίσης τα καλώδια της κεραίας έχουν ελεγχθεί. Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό;
Guest1981 Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Δημοσ. 5 Απριλίου 2003 Software problem mallon einai.Toulaxiston egw apo auto tha ksekinousa.Via drivers TV-Tuner Drivers.. Dlsplay drivers kai kartas hxou..
capthookb Δημοσ. 7 Απριλίου 2003 Δημοσ. 7 Απριλίου 2003 Exo ki ego to idio provlima kai einai thema mitrikis nomizo. Ego exo Hauppauge WinTV me GA-7VXP kai arxika nomiza pos o thorivos itan apo tin karta ixou.Ki ego pisteuo pos einai thema ton drivers tis mitrikis. Pros to paron, otan den xrisimopoio tin TV kano mute to LineIn kai ksemperdeuo
jimmymad Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Θέμα drivers δε νομίζω να είναι μια που νέα μου μητρική χρησιμοποιεί τους ίδιους drivers (VIA chipset) που χρησιμοποιούσα και στην παλιότερη. Πιο πιθανό τελικά είναι να ευθύνεται κάποιου είδους παρεμβολή κάποιου πυκνωτή της μητρικής. Πάντως από αυτό που λες capthookb, κατάλαβα ότι εσένα σου κάνει θόρυβο και χωρίς να χρησιμοποιείς την κάρτα, πράγμα που δεν συμβαίνει σε μένα, αφού το παράσιτο ισχύει μόνο με την θεαση tv (όπως είπα και πιο πάνω, ακόμα και η χρήση του ραδιοφώνου από την ίδια κάρτα γίνεται χωρίς πρόβλημα). παράξενα πράγματα...
zaxoys Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 Δημοσ. 8 Απριλίου 2003 jimmymad έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με την pinnacle studio pc tv και ένα m/b dtk με Via apollo pro 133.Πάντως πέρα απο την σύνδεση με το εξωτερικό καλώδιο ,δοκίμασα να συνδέσω το tuner με την soundblaster με εσωτερικό καλώδιο (όπως πχ και το cd-rom) και το πρόβλημα δεν λύθηκε ...
capthookb Δημοσ. 12 Απριλίου 2003 Δημοσ. 12 Απριλίου 2003 Den ksero, mporei na sas fanei periergo opos ki emena. Simera tyxaia, evala gia proti fora ta akoustika stin eksodo tou CD-ROM gia na akouso ena audio. Ti stigmi pou i entasi itan entelos kleisti (apo to volume control pou exei to cdrom) akouga akrivos ton idio gnosto thorivo pou akougetai kai apo ta ixeia.Ti na pei kaneis...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.