mixalis-2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά γεια σας θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας έχω ένα pc vaio FZ31E έχω τα windows 7, (έχω περάσει όλους του driver εκτός από το cardreader) λοιπόν ενώ η κάμερα δουλεύει μια χαρά στο skype στο msn μου λέει ότι η κάρτα γραφικών δεν υποστηρίζει videocall, ενώ αν πάω να βάλω φώτο profil μου επιτρέπει να βγάλω φώτο μέσω της κάμερας, καθώς και στις ρυθμίσεις την βρίσκει και δείχνει ότι δουλεύει μια λύση pleaseeee...
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κάνε ένα repair με το πακέτο εγκατάστασης του MSN
mixalis-2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 το έχω βγάλει και το έχω ξαναπεράσει 2 φορές αλλά τίποτα
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 έχεις τους τελευταίους drivers? δοκίμασε να πάρεις τους τελευταίους τελεαυταίους απο το ίντερνετ
mixalis-2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δεν υπάρχουν για 7 οι drivers κ προγράμματα που έχω δεν τους βρίσκει όλους
mixalis-2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 παρ όλο που έσβησα τους driver κι τους ξαναπέρασα τα ίδια
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δοκίμασε να βάλεις για XP (μου έχουν πει πως τα 7, υποστηρίζουν ότι υποστηρίζουν και τα XP)
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν νομίζω ότι είναι θέμα drivers και μένα τα ίδια μου κάνει στο skype παίζει μια χαρά και στο μσν δεν ανοίγει με την καμία.......Το μσν τώρα τελευταία ..τα χει κάνει μαντάρα όλα....
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 κάνε μια δοκιμή παρόλο που ούτε εγώ νομίζω, και μετά απευθύνσου σε κέντρο βοήθειας κλπ στο site της microsoft
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.