Προς το περιεχόμενο

Επιλογη Λαπτοπ

Patric

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν μπορείς να βάλεις κάτι παραπάνω πήγαινε σε αυτό που και πολύ καλά χαρακτηριστικά έχει και σαν εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τις 2 που έχεις επιλέξει.

Δημοσ.

Αν μπορείς να βάλεις κάτι παραπάνω πήγαινε σε αυτό που και πολύ καλά χαρακτηριστικά έχει και σαν εταιρεία δεν έχει καμία σχέση με τις 2 που έχεις επιλέξει.

οκ θα προσπαθισω αλλα λιγο δυσκολο...

Δημοσ.

Σου πρότεινα αυτό γιατί είσαι κοντά στα 1.000ε και η Dell είναι απο τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου και στο θέμα εγγύησης είναι top.

Δημοσ.

+10000 στο dell..!

Τα σπάει σαν μηχάνημα από άποψη χαρακτηριστικών..!

Δεν ξέρω μόνο αν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες (οι i5 έχουν ένα θεματάκι στα laptop)

Τώρα, από αυτά που προτείνεις εσύ θα σου έλεγα να πάρεις το samsung..

Σαν εταιρία είναι καλύτερη απ την acer...

Δημοσ.

+10000 στο dell..!

Τα σπάει σαν μηχάνημα από άποψη χαρακτηριστικών..!

Δεν ξέρω μόνο αν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες (οι i5 έχουν ένα θεματάκι στα laptop)

Τώρα, από αυτά που προτείνεις εσύ θα σου έλεγα να πάρεις το samsung..

Σαν εταιρία είναι καλύτερη απ την acer...

Οι i5 δεν εχουν κανενα μα κανενα θεμα..ισα ισα ειναι αρκετα κρυοι...για τους i7 ειχε απλα ακουστει κατι...

Επισης θα προτεινα ανεπιφυλακτα αυτο εδω http://www.skroutz.gr/s/316157/Toshiba-Satellite-L655-1JN.html?keyphrase=Toshiba+Satellite+L655-1JN

Δημοσ.

Ως κατοχος(πριν κατι μηνες) ενος sony με i5 μπορω και εγω να το επιβεβαιωσω οτι δεν εχουν κανενα απολυτως θεμα.

Η πρωτη γενια των i7 ειχαν και εχουν σημαντικο προβλημα.

Η νεα γενια (αυτη με τον i7 στα 2.00ghz) ακουγεται πως δεν εχουν πλεον προβλημα.

Δημοσ.

Ως κατοχος(πριν κατι μηνες) ενος sony με i5 μπορω και εγω να το επιβεβαιωσω οτι δεν εχουν κανενα απολυτως θεμα.

Η νεα γενια (αυτη με τον i7 στα 2.00ghz) ακουγεται πως δεν εχουν πλεον προβλημα.

Οταν λες νέα γενιά ποιούς ακριβώς εννοείς ?? τους sandy Bridge ? ή άλλους

Δημοσ.

Kαι εγω i5 εχω εδω και 10 μηνες,μεχρι και επεξεργασια video κλπ.. αλλα ειναι μια χαρα...επισης θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι ακουγεται παρα πολυ πως οι sandy Bridge περα απο τις πολυ καλες επιδοσεις δεν θα εχουν και θεματα με θερμοκρασιες..

Δημοσ.

Kαι εγω i5 εχω εδω και 10 μηνες,μεχρι και επεξεργασια video κλπ.. αλλα ειναι μια χαρα...επισης θα συμφωνησω μαζι σου στο οτι ακουγεται παρα πολυ πως οι sandy Bridge περα απο τις πολυ καλες επιδοσεις δεν θα εχουν και θεματα με θερμοκρασιες..

Eλπιζω να μην (ξανα) μπω στο πειρασμο να αγορασω νεο λαπτοπ..

Οχι δεν ακολουθω την τεχνολογια καθολου! χαχαχα

Δημοσ.

Eλπιζω να μην (ξανα) μπω στο πειρασμο να αγορασω νεο λαπτοπ..

Οχι δεν ακολουθω την τεχνολογια καθολου! χαχαχα

Μην την ακολουθεις..συγκρατησου....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...