georgeuk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 δουλευω με μια εκπαιδευτικη εταιρια εδω στην αγγλια η οποια παρεχει σεμιναρια σε Business Analysis. προς το παρων ο τροπος με τον οποιο εποικοινωνουμε με τους πελατες ειναι google mail. οταν περνουμε μια νεα κρατηση για καποιο σεμιναριο απο καποιον πελατη καταχωρουμε το ονομα του και την ημερομηνια σε google spreadsheet. οπως καταλαβαινετε ειναι μπερδεμα και χρειαζομαστε καποιον καλυτερο τροπο να διαχειριζομαστε το πελατολογιο μας οστε ανα πασα στιγμη να μπορουμε να δουμε ποιοι θα ερθουν σε πιο σεμιναριο και ποσα ατομα και τι βαθμους εχουν κλπ. σκεφτομαστε για μια εφαρμογη web. σκεφτηκα 1.ms access database με forms? 2.php mysql web application καμια αλλη ιδεα?
_tasos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σίγουρα πήγαινε σε web λύση, θα σας βολέψει απίστευτα. Ειδικά αν στο σύστημα αυτό δουλεύουν πολλοί. Από εκεί κ πέρα θα σου πρότεινα να δουλέψεις με asp.net και sql server. Θα μπορέσεις πολύ γρήγορα να αναπτύξεις κάτι. Αλλά αυτό είναι κ θέμα προτίμησης. Αν σου αρέσει η php παίξε καλύτερα με αυτήν.
georgeuk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 εχω δουλεψει asp.net οποτε μαλλον θα καταφυγω σε αυτην...υπαρχει καποιος τροπος να συνδυαστει η εφαρμογη και με email? Π.χ να εμφανιζει ολα τα εμαιλ του πελατη ισως με exchange server
_tasos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εννοείς να υλοποιήσεις κάτι σαν ένα απλό webmail; Δεν έχω υλοποιήσει κάτι τέτοιο αλλά από ότι ξέρω γίνεται και με POP3. Δες εδώ http://stackoverflow...using-pop3-in-c.
georgeuk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 βασικα καποιο Integration με το gmail. στην αρχη σκεφτηκα να φτιαξω κατι σε google api αλλα φαινεται χρονοβορο. αν το φτιαξω σε asp.net τοτε θα πρεπει να αλλαξουμε σε exchange server. ελεγα π.χ μεσα απο την εφαρμογη να υπηρχε η δυνατοτητα να εμφανιστουνε ολες οι συζητησεις εμαιλ με τον συγκεκριμενο πελατη
_tasos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Άρα το μόνο που θέλεις είναι ένα archive με τη συνομιλία; Και όχι να λαμβάνει νέα email, να στέλνει κτλ. Τότε σκέψου έναν τρόπο να αποθηκεύεις τα email στη ΒΔ και μετά εμφάνισε τα σαν ιστορικό. Δεν έχω δουλέψει κάτι παρόμοιο για να σου πω πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο...
georgeuk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 συγνωμη μαλλον εθεσα λαθος το ερωτημα. ναι θελουμε κανονικο κλιεντ να στελνουμε και να δεχομαστε εμαιλς
Sudavar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πακέτα hosting παρέχουν mail server (που νομίζω κάνει την δουλεία που θες, αν κατάλαβα σωστά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.