anrim27 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η απορια μου ειναι η εξης: Γιατι καποια site,οπως για παραδειγμα το gamato.info,τα 'κυνηγησαν' και εκλεισαν ενω αλλα site(ελληνικα) παραμενουν ανοιχτα(ευτυχως) και απο εκει μπορεις να κατεβαζεις αρχεια απο rapidshare,κτλ.? Δηλαδη ρωταω,υπαρχει καποιο κενο στο νομο που επιτρεπει τη λειτουργια τετοιων site(rapidshare,..) και απαγορευει τη λειτουργια site με torrents?
EyeofOne Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 όλα παράνομα είναι... απλά δεν είναι το ίδιο εύκολο (νομικά και πρακτικά) να τα "ενοχλήσεις" όλα...
cosmos000 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ρε φίλε στον ύπνο σου το βλεπες χτες και έγινε σήμερα ντου και τα έκλεισαν όλα?Ντάξει τώρα??Την έλυσες την απορία σου?!!!!!
SKOKMAN Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Ρε φίλε στον ύπνο σου το βλεπες χτες και έγινε σήμερα ντου και τα έκλεισαν όλα?Ντάξει τώρα??Την έλυσες την απορία σου?!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
CROM271 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 anrim27 εισαι λιγο μαυρογατα η μου φαινεται?
timoboll Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 εκλεισαν οριστικα ?? το team of greekz με ενδιαφερει αν εκλεισε ξερει κανεις τιποτα??
anrim27 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πωωωωω ρε παιδια.Πως το γκαντεμιασα ετσι? Δεν ζηταγα τπτ αλλο ρε π@@ουστη?Τι να πω? ...Μα την αλλη μερα κατευθειαν?
anrim27 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχααα.... (Δεν πιστευω να τα πιστευετε αυτα που λετε)
lexmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 χαχαχαχαχααα.... (Δεν πιστευω να τα πιστευετε αυτα που λετε) Φυσικά: The Internet: where men are men, women are men, and children are FBI agents.
leonkgr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδια τι γινεται εχει κανεις καποια πληροφορηση ? εκλεισαν και το teamofgreekz και το gt?
georgalasg Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά εγω είμαι ο γκαντεμης.... Το συζηταγα χθες- προχθες με φίλο... Αγωνας μπασκετ Ελλαδα Γαλλία. ο γνωστός θυμαστε... Εκλεισα την τηλεοραση ενα λεπτό πριν το τελος... και κερδίσαμε ΑΕΚ - ΠΑΟ Εφυγα στο 97ο λεπτό... (ειμαι ΑΕΚτζης) Ε προχθες είπα καιρο εχουν να κλεισουν κανενα σιτε... Μη σας πω για το τελευταίο ταξίδι του πλοίου Μηλος που ήμουν μεσα... Καπου στα Κυθηρα.... κοντεψε να βουλιάξει... μετα πηγε σε διαλυτηριο...
EyeofOne Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 παιδιά εγω είμαι ο γκαντεμης.... Το συζηταγα χθες- προχθες με φίλο... Αγωνας μπασκετ Ελλαδα Γαλλία. ο γνωστός θυμαστε... Εκλεισα την τηλεοραση ενα λεπτό πριν το τελος... και κερδίσαμε ΑΕΚ - ΠΑΟ Εφυγα στο 97ο λεπτό... (ειμαι ΑΕΚτζης) Ε προχθες είπα καιρο εχουν να κλεισουν κανενα σιτε... Μη σας πω για το τελευταίο ταξίδι του πλοίου Μηλος που ήμουν μεσα... Καπου στα Κυθηρα.... κοντεψε να βουλιάξει... μετα πηγε σε διαλυτηριο... επανέλαβε 5 φορές "Πολύ γρήγορο το Insomnia σήμερα"...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.