Προς το περιεχόμενο

Καταγγελία βίντεο στο youtube

paulos9gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 81
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ελεος ρε paulos9gr μας δουλευεις? Που το θυμηθηκες αυτο. Τι θες να σου κανει το youtube? Αμα ηταν καθε φορα που δεν μας αρεσει κατι να κανουμε report και να κατεβαινει το video αστα να πανε...

Να με κατι τετοια παραλογα χαλασε το yt.

P.S τουλαχιστον το ξαναειδαμε και γελασαμε προτου κατεβει απο τα "μελλοντικα" reports... :D

Δημοσ.

Ελεος ρε paulos9gr μας δουλευεις? Που το θυμηθηκες αυτο. Τι θες να σου κανει το youtube? Αμα ηταν καθε φορα που δεν μας αρεσει κατι να κανουμε report και να κατεβαινει το video αστα να πανε...

Να με κατι τετοια παραλογα χαλασε το yt.

P.S τουλαχιστον το ξαναειδαμε και γελασαμε προτου κατεβει απο τα "μελλοντικα" reports... :D

Αυτό βρήκα αυτό κατήγγειλα φίλε

Άμα δούλευε καλά το youtube θα είχε καταργηθεί ήδη

Εντάξει εσύ μπορεί να σπας πλάκα αλλά για μερικούς ανθρώπους είναι θέμα αξιοπρέπειας

Και αυτό δεν είναι υποκειμενικό

Δημοσ.

ρε παίδες χαλαρώστε... ο άνθρωπος το βρίσκει προσβλητικό και ρώτησε τι μπορεί να κάνει... Δεν υπάρχει λόγος (είτε διαφωνούμε είτε όχι) να του επιβάλλουμε την γνώμη μας. Και εγώ βρίσκω υπερβολικό το αίτημα να λογοκριθεί αυτό το video (την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν πραγματικά τραγικά video στο youtube) αλλά σέβομαι ότι κάποιος άλλος το βρίσκει προσβλητικό... Καθαρά υποκειμενικό είναι το θέμα...

Δημοσ.

ρε παίδες χαλαρώστε... ο άνθρωπος το βρίσκει προσβλητικό και ρώτησε τι μπορεί να κάνει... Δεν υπάρχει λόγος (είτε διαφωνούμε είτε όχι) να του επιβάλλουμε την γνώμη μας. Και εγώ βρίσκω υπερβολικό το αίτημα να λογοκριθεί αυτό το video (την στιγμή μάλιστα που υπάρχουν πραγματικά τραγικά video στο youtube) αλλά σέβομαι ότι κάποιος άλλος το βρίσκει προσβλητικό... Καθαρά υποκειμενικό είναι το θέμα...

Το τραγικό φίλε μου είναι ότι αυτό δεν είναι υποκειμενικό

Αλλά κανείς δε μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί ότι αυτό το βίντεο είναι υβριστικό και μειοτικό προς μια κατηγορία ανθρώπων ,ορισμός του ρατσισμού δηλαδή και καθώς προβάλλεται δημόσια μπορούν να το δουν και μικρά παιδιά...

Δημοσ.

Καλα επειδη εσυ ανακαλυψες ξαφνικα την Αμερικη δεν σημαινει οτι δεν υπηρχε απο πριν. Πρωτη μερα στο yt και εχεις ενθουσιαστει μου φαινεται.

Τι θες να κανει το yt απο τις ΗΠΑ για ενα βιντεο που εχει στιγμιοτυπα απο μια εκπομπη και εχει προβληθει στην ελληνικη τηλεοραση. Καντο report. Και μια και δυο. Θα κερδισεις κατι? Ποιο πολυ θα επρεπε να σε απασχολει και να σε ενοχλει η υποκρισια της Σκορδα και των αλλων φρουτων απ το πανελ παρα ο Γεωργιου, αν οντως θιγεσαι...

Βεβαια αφου η ιδια η yt δινει το δικαιωμα στον καθε ακυρο να μπορει να κανει report το καθε βιντεο, δικιο εχεις... Γι αυτο εχει παρει την κατηφορα.

Καλη συνεχεια, τωρα που αρχισες δεν θα ξεκολλησεις. -_-

Δημοσ.

Το τραγικό φίλε μου είναι ότι αυτό δεν είναι υποκειμενικό

Αλλά κανείς δε μπαίνει στον κόπο να σκεφτεί ότι αυτό το βίντεο είναι υβριστικό και μειοτικό προς μια κατηγορία ανθρώπων ,ορισμός του ρατσισμού δηλαδή και καθώς προβάλλεται δημόσια μπορούν να το δουν και μικρά παιδιά...

Για μένα υβριστικό είναι να βγαίνει ο κάθε κουνιστός μέρα μεσημέρι στην τηλεόραση και να παριστάνει τον superstar ενώ τον βλέπουν μικρά παιδιά, παρουσιάζοντας κάθε ανωμαλία της φύσης σαν κάτι το φυσιολογικό.

Δημοσ.

Για μένα υβριστικό είναι να βγαίνει ο κάθε κουνιστός μέρα μεσημέρι στην τηλεόραση και να παριστάνει τον superstar ενώ τον βλέπουν μικρά παιδιά, παρουσιάζοντας κάθε ανωμαλία της φύσης σαν κάτι το φυσιολογικό.

Ορθόν. Αλλά ξέχασα, εκει εχουμε Δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης/λόγου.

Αλλά στην περίπτωση του γιουτουμπ δεν έχουμε.

Εχουμε εκμοντερνιστεί τόσο πολύ που έχουμε καταντήσει αηδία.

Δημοσ.

Γιατί νομίζω ότι ο topic starter είναι βαλτός να ανεβάσει τα "χτυπήματα" του βίντεο;[lol]

Ας πούμε,εγώ δεν το ήξερα (σιγά μη βλέπω Γεωργίου ή Κουρίδικο κανάλι) και τώρα το έμαθα.

Πολλές φορές είναι χειρώτερο να ανακατεύεις τα σκατά,δε βλέπεις τη γάτα;Τα κουπώνει αδερφέ μου,τα κουπώνει...

Πέρα απ' τη πλάκα,πολλοί αηδιάζουν με το star system όπως έχει καταντήσει τον κοινωνικό ιστό (σαν κλανιά σε δαντέλα όταν έχεις φάει τσιούσκες),αλλά αυτό δεν μας εμποδίζει να μη συμμετέχουμε σ' αυτό το παιχνίδι άμα καταλάβουμε ότι επίκειται σκατοθύελλα...

Ο Γεωργίου είναι σαν τη μυίγα στα σκατά κι οι λούγκρες που κράζει στο Ράϊχ πηγαίνανε φούρνο.Πακέτο είναι αδερφέ μου,δεν την ανθίζεσαι;

Δημοσ.

γνωρίζει καποιος τι πρεπει να κανουμε για να μην κατεβει το βίντεο; υπάρχει κάποιο σύστημα αντι-report? κριμα ειναι να χαθει τετοιο βίντεο επειδή καποιοι το θεωρουν ρατσιστικό

Δημοσ.

Βασικά έχεις δίκιο

Πρέπει αυτούς τους κουνιστούς,όπως λες,που δεν φαίνονται καν στο βίντο, να τους εξαφανίσουμε

Και να αφήσουμε άτομα σαν το Γεωργίου που έχουν μόρφωση, επίπεδο και πάνω από όλα δεν είναι ρατσιστές να διαπαιδαγωγούν τα παδιά μας

Απόλυτα δημοκρατικό και απόλυτα ηθικό...

Ορθόν. Αλλά ξέχασα, εκει εχουμε Δημοκρατία και ελευθερία έκφρασης/λόγου.

Αλλά στην περίπτωση του γιουτουμπ δεν έχουμε.

Εχουμε εκμοντερνιστεί τόσο πολύ που έχουμε καταντήσει αηδία.

Έχεις δίκιο και εσύ.Ίσως και περισσότερο

Δεν έπρεπε να πάμε τόσο μπροστά

έπρεπε να μέναμε 40 χρονάκια πίσω

Η χούντα ήταν όλα τα λεφτά

Μαλακία κάναμε και τη ρίξαμε

Καλα επειδη εσυ ανακαλυψες ξαφνικα την Αμερικη δεν σημαινει οτι δεν υπηρχε απο πριν. Πρωτη μερα στο yt και εχεις ενθουσιαστει μου φαινεται.

Τι θες να κανει το yt απο τις ΗΠΑ για ενα βιντεο που εχει στιγμιοτυπα απο μια εκπομπη και εχει προβληθει στην ελληνικη τηλεοραση. Καντο report. Και μια και δυο. Θα κερδισεις κατι? Ποιο πολυ θα επρεπε να σε απασχολει και να σε ενοχλει η υποκρισια της Σκορδα και των αλλων φρουτων απ το πανελ παρα ο Γεωργιου, αν οντως θιγεσαι...

Βεβαια αφου η ιδια η yt δινει το δικαιωμα στον καθε ακυρο να μπορει να κανει report το καθε βιντεο, δικιο εχεις... Γι αυτο εχει παρει την κατηφορα.

Καλη συνεχεια, τωρα που αρχισες δεν θα ξεκολλησεις. -_-

ΔΕν είμαι εγώ ο κολλημένος φίλε.

Άλλοι είναι...

Αλλά δε πειράζει εγώ λέω αυτό που πιστεύω

Εσύ γέλα όταν βλέπεις να κοροϊδεύουν ανθρώπους

Εγώ δεν έχω τόσο χιούμορ...

Καλή συνέχεια και σε σένα

Στο youtube όρεξη α έχεις να γελάς με σκουπίδια...

Δημοσ.

Μπράβο Παύλο συνέχισε να αντιδράς στο σκουπιδαριό που καθημερινά ξερνάει στα μούτρα μας μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Σε μιά χώρα που έχουμε θεοποιήσει την Πάνια, τον Αυτιά, την Τρέμη το Χατζηνικολάου και κάθε τρομολάγνο της τηλεκανίβαλης κοινωνίας μας περίμενες διαφορετική αντιμετώπιση; Όταν μας έχουν ποτίσει με κάθε -φοβια (βάζεις μπροστά ότι θέλεις) και έχουν δηλητηριάσει με μίσος για τον συνάνθρωπο τις ψυχές μας, πάντα θα υπάρχουν υποστηρικτές του κάθε Γεωργίου και κάθε υποκουλτούρας. Το πρόβλημα δεν είναι οι γκει, οι στρειτ, οι λευκοί, οι μαύροι οι πλούσιοι ή οι φτωχοί το πρόβλημα είμαστε όλοι μας που έχουμε πιά ακρωτηριαστεί ηθικά και ψυχικά.

Δημοσ.

Μπράβο Παύλο συνέχισε να αντιδράς στο σκουπιδαριό που καθημερινά ξερνάει στα μούτρα μας μέσα από την οθόνη της τηλεόρασης. Σε μιά χώρα που έχουμε θεοποιήσει την Πάνια, τον Αυτιά, την Τρέμη το Χατζηνικολάου και κάθε τρομολάγνο της τηλεκανίβαλης κοινωνίας μας περίμενες διαφορετική αντιμετώπιση; Όταν μας έχουν ποτίσει με κάθε -φοβια (βάζεις μπροστά ότι θέλεις) και έχουν δηλητηριάσει με μίσος για τον συνάνθρωπο τις ψυχές μας, πάντα θα υπάρχουν υποστηρικτές του κάθε Γεωργίου και κάθε υποκουλτούρας. Το πρόβλημα δεν είναι οι γκει, οι στρειτ, οι λευκοί, οι μαύροι οι πλούσιοι ή οι φτωχοί το πρόβλημα είμαστε όλοι μας που έχουμε πιά ακρωτηριαστεί ηθικά και ψυχικά.

Ρε Βαγγέλη, ειλικρινά ρε φίλε, δεν θεωρώ τον εαυτό μου τόσο έξυπνο για να μπορώ να βλέπω πράγματα που δεν δε βλέπουν οι άλλοι

Αλλά πιστεύω κάποια πραγμάτα βγάζουν μάτι ρε αδερφέ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...