Luciddream Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό λέω ρε φίλε ότι είναι απαράδεκτο.Αλλά είναι Ελλάδα και έχουμε συνηθίσει ο κάθε ένας να λέει δημόσια την όποια μαλακία του αυτό ακριβώς πρέπει να έγραψε και ο guzel στην πρώτη σελίδα... :-D
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενταξει ρε παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι απλα ο Γεωργιου τα λεει λιγο εξω απ τα δοντια (που λεει ο λογος ) Mε βάση τις οδηγίες της ευρωπαϊκής ένωσης το πήγα φίλε. Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι όταν προσβάλλονται άνθρωποι και αξιοπρέπειες επειδή ανήκουν σε μειονότητες είναι σημαντικό... αυτό ακριβώς πρέπει να έγραψε και ο guzel στην πρώτη σελίδα... :-D Φτάνεις όμως κάπου που τη βαριέσαι ρε φίλε την πολύ τη μαλακία
Luciddream Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον με παρεξήγησες.. εννοώ οτι το λέει για εσένα αυτό.. προσωπική μου συμβουλή, αν ανήκεις σε μια τέτοια μειονότητα (που μάλλον ανήκεις), απλα δεν δίνεις σημασία και τελείωσε η υπόθεση.. να στο πώ και αλλιώς, πιο "αντρίκιο" είναι να υπάρχει ελευθερία λόγου παρά λογοκρισία.. και το βάρος στα παντελόνια που του λέει ο άλλος στο video του το δίνει το οτι βγαίνει δημόσια και λέει ότι θέλει όταν άλλοι θα κάναν τουμπεκί...
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μάλλον με παρεξήγησες.. εννοώ οτι το λέει για εσένα αυτό.. προσωπική μου συμβουλή, αν ανήκεις σε μια τέτοια μειονότητα (που μάλλον ανήκεις), απλα δεν δίνεις σημασία και τελείωσε η υπόθεση.. να στο πώ και αλλιώς, πιο "αντρίκιο" είναι να υπάρχει ελευθερία λόγου παρά λογοκρισία.. και το βάρος στα παντελόνια που του λέει ο άλλος στο video του το δίνει το οτι βγαίνει δημόσια και λέει ότι θέλει όταν άλλοι θα κάναν τουμπεκί... Όταν σε βρίζουν εσένα φίλε δεν ξέρω τι κάνεις.Εμένα όταν με βρίζουν δεν κάνω τουμπεκί Ελευθερία λόγω είναι λες τη γνώμη σου όχι να βρίζεις και όχι να υποτιμάς τους άλλους. Και δυστυχώς λογοκρισία υπάρχει παντού..έχεις δει πολλά gay φιλιά στην ελληνική τηλεόραση?
kage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 οταν μαζεψουν αρκετα report θα το κατεβασουν
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Απ την στιγμή που είναι στιγμιότυπο που έχει παίξει στον αέρα τηλεόρασης σε πανελλαδικό δίκτυο......δεν νομίζω να κατέβει......
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Απ την στιγμή που είναι στιγμιότυπο που έχει παίξει στον αέρα τηλεόρασης σε πανελλαδικό δίκτυο......δεν νομίζω να κατέβει...... Στον αέρα κατά καιρούς έχουν παίξει τρελά αίσχη φίλε Δε νομίζω ότι αυτό νομιμοποιεί την αναπαραγωγή τους...
manosmod Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω κατι εγω? συγνωμη paulos9gr αλλα σε τι θιγεσαι εσυ οσον αφορα το παραπανω βιντεο? Αναφερεται το ονομα σου η κατι τετοιο? και συμπληρωνω, δηλαδη τον Βαλιανατο αμα τον ρωτησεις:"ρε συ εισαι αντρας?" τι θα απαντησει? και μια ακομα ερωτηση,ενας που δηλωνει γκει σημαινει οτι ειναι αντρας γυναικα η κατι αλλο ενδιαμεσα?
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα φίλε paulo9gr να σου πω τί βλέπω εγώ απ το βίντεο?Έναν φαφούτη να λέει τον Γρηγόρη,Γρηγορία......Τον Άγγελο,Αγγελικούλα....και την Νανά..Μαντάμ.... Για όποιο απ όλα θίχτηκες...δικαίωμα σου και γούστο σου δεν θα σε κρίνει κανείς,Η ερώτηση που έκανες σχετικά με το πώς μπορεί να αφαιρεθεί το βίντεο είδες και εσύ με τις προσπάθειες που έκανες ότι δεν γίνεται τίποτα για τους διάφορους λόγους (σου είπα την άποψη μου πιο πάνω το γιατί κατ εμέ)....τώρα αν το τόπικ εξελιχθεί σε άλλο θέμα....το βλέπω για κλείδωμα.....
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 να ρωτησω κατι εγω? συγνωμη paulos9gr αλλα σε τι θιγεσαι εσυ οσον αφορα το παραπανω βιντεο? Αναφερεται το ονομα σου η κατι τετοιο? Δεν χρείαζεται να θίγομαι άμεσα και προσωπικά Θίγομαι σαν άνθρωπος Αν έλεγε ότι οι εβραίοι κάνουν μόνο για σαπούνια πάλι θα θιγόμουν. Εσύ δεν θα θιγόσουν?
manosmod Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν χρείαζεται να θίγομαι άμεσα και προσωπικά Θίγομαι σαν άνθρωπος Αν έλεγε ότι οι εβραίοι κάνουν μόνο για σαπούνια πάλι θα θιγόμουν. Εσύ δεν θα θιγόσουν? στην ζωη μου και στην κοινωνια μας με θιγουν τοσα αλλα πραγματα που αυτα μου ειναι εντελως αδιαφορα γιατι εχουν ειπωθει τοσες φορες που δεν τα ακουμε καν.
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κοίτα φίλε paulo9gr να σου πω τί βλέπω εγώ απ το βίντεο?Έναν φαφούτη να λέει τον Γρηγόρη,Γρηγορία......Τον Άγγελο,Αγγελικούλα....και την Νανά..Μαντάμ.... Για όποιο απ όλα θίχτηκες...δικαίωμα σου και γούστο σου δεν θα σε κρίνει κανείς,Η ερώτηση που έκανες σχετικά με το πώς μπορεί να αφαιρεθεί το βίντεο είδες και εσύ με τις προσπάθειες που έκανες ότι δεν γίνεται τίποτα για τους διάφορους λόγους (σου είπα την άποψη μου πιο πάνω το γιατί κατ εμέ)....τώρα αν το τόπικ εξελιχθεί σε άλλο θέμα....το βλέπω για κλείδωμα..... Φίλε μου εγώ για το video συζητάω Και σε ευχαριστώ που μπήκες να μου πεις την άποψή σου στην ζωη μου και στην κοινωνια μας με θιγουν τοσα αλλα πραγματα που αυτα μου ειναι εντελως αδιαφορα γιατι εχουν ειπωθει τοσες φορες που δεν τα ακουμε καν. Και μένα φίλε με θίγουν πολλά αλλά έγώ προτιμώ να αντιδρώ σε όλα όσα μπορώ Νασαι καλα
manosmod Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 νομιζω πως δεν εισαι ειλικρινης,δικαιωμα σου βεβαια, αλλα πιστευω πως αν ησουν θα τυχαινες μεγαλυτερης συμπαθειας στο θεμα σου απο πιο πολλους.
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενταξει ρε παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι απλα ο Γεωργιου τα λεει λιγο εξω απ τα δοντια (που λεει ο λογος ) δίκιο έχει, ας μην είμαστε υπερβολικοί την άποψη του λέει ο άνθρωπος (επιθετικά βέβαια, αλλα τέλος πάντων) μια χαρά κάθεται εκεί, δεν πειράζει, δεν είναι τόσο ρατσιστικό edit: είναι σαν να λέμε πως επειδή κάποιος είναι υπερ των στρέιτ ή των γκέι είναι ρατσιστής. βέβαια δεν πρέπει να κατακρίνουμε τους άλλους για τις διαφορετικές επιλογές τους, αλλα δεν είναι και για να φωνάζουμε τόσο
akisk Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Και ποια είσαι ρε μαντάμ; Shώπα που δε δέχεσαι, ssshhhώπα που δε δέχεσαι!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.