paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σε όλους, Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να καταγγείλω ένα video που έχει ανεβάσει κάποιος στο youtube. Το έχω επισημάνει ως "ενοχλητικόυ περιεχομένου" αλλά παρόλλο που έχει ρατσιστικό περιεχόμενο εξακολουθεί και υπάρχει. Έχω γράψει και ένα μικρό κείμενο προς το youtube αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Εχει κανείς ιδέα μήπως κάνω κάτι λάθος? Και αλήθεια ποιος είναι αρμόδιος για αυτά τα θέματα ώστε να απευθυνθώ? Το youtube δίνει μια διεύθυνση επικοινωνίας στις ΗΠΑ. Το βίντεο είναι όμως ελληνικό... Στην Έλλάδα δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη αρχή?
banned_acc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 2 Φεβρουαρίου 2011 - Trolling Κρυμμένο από parsifal, 2 Φεβρουαρίου 2011 - Trolling Γεια σε όλους, Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να καταγγείλω ένα video που έχει ανεβάσει κάποιος στο youtube. Το έχω επισημάνει ως "ενοχλητικόυ περιεχομένου" αλλά παρόλλο που έχει ρατσιστικό περιεχόμενο εξακολουθεί και υπάρχει. Έχω γράψει και ένα μικρό κείμενο προς το youtube αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Εχει κανείς ιδέα μήπως κάνω κάτι λάθος? Και αλήθεια ποιος είναι αρμόδιος για αυτά τα θέματα ώστε να απευθυνθώ? Το youtube δίνει μια διεύθυνση επικοινωνίας στις ΗΠΑ. Το βίντεο είναι όμως ελληνικό... Στην Έλλάδα δεν υπάρχει κάποια αντίστοιχη αρχή? σοβαρεψου
EyeofOne Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 από εδώ μπορείς να δεις πως γίνεται report ενός video... Δεν είναι πάντως υποχρεωμένοι να συμφωνήσουν μαζί σου. Εσύ κάνε την καταγγελία σου μέσω του youtube αρχικά και αν δεν γίνει τίποτα ακολουθείς άλλες μεθόδους. μπορείς να δείς και εδώ τι ισχύει (νομικό πλαίσιο, αντίστοιχες περιπτώσεις) και να κάνεις καταγγελία
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 από εδώ μπορείς να δεις πως γίνεται report ενός video... Δεν είναι πάντως υποχρεωμένοι να συμφωνήσουν μαζί σου. Εσύ κάνε την καταγγελία σου μέσω του youtube αρχικά και αν δεν γίνει τίποτα ακολουθείς άλλες μεθόδους. μπορείς να δείς και εδώ τι ισχύει (νομικό πλαίσιο, αντίστοιχες περιπτώσεις) και να κάνεις καταγγελία Ευχαριστώ Τον πρώτο τρόπο τον έχω ακολουθήσει αλλά μάταια
EyeofOne Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τον πρώτο τρόπο τον έχω ακολουθήσει αλλά μάταια Ε αναμενόμενο... φαντάζομαι δέχονται εκατοντάδες αντίστοιχες αιτήσεις κάθε μέρα...
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ρίξε μια ματια στους όρους χρήσης του youtube, για να δεις αν το βίντεο όντως είναι "ακατάλληλο" και να ξέρεις πως να κινηθείς Ε αναμενόμενο... φαντάζομαι δέχονται εκατοντάδες αντίστοιχες αιτήσεις κάθε μέρα... ναι αλλα είναι και μια μεγάλη εταιρία με πολύ προσωππικο...
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ρίξε μια ματια στους όρους χρήσης του youtube, για να δεις αν το βίντεο όντως είναι "ακατάλληλο" και να ξέρεις πως να κινηθείς ναι αλλα είναι και μια μεγάλη εταιρία με πολύ προσωππικο... Το εχω τσεκάρει αλλά είναι και προφανές ότι παραβαίνει τις οδηγίες της ΕΕ. Αυτό που έκανα ήταν να τους γράψω άλλη μια καταγγελία στα αγγλικά.Δεν εξηγουν και πουθενά αν ύπαρχει και κάτι σαν παράρτημα της εταιρείας στην Ελλάδα...
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μπορείς να μας στείλεις ένα link για να το δούμε και εμείς?
kostastnt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά όταν ένα βίντεο το κάνουν report πολλοί χρήστες τότε κατεβαίνει... Δώσε μας link να το σκίσουμε στα reports αν όντως είναι ρατσιστικό φυσικά..
EyeofOne Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ναι αλλα είναι και μια μεγάλη εταιρία με πολύ προσωππικο... τους έχουμε όλους να ασχολούνται με copyright ζητήματα... Πρώτα να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των δισκογραφικών / κινηματογραφικών εταιρειών και μετά βλέπουμε... Πιάσ' τ' αυγό και κούρεφ' το...
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μπορείς να μας στείλεις ένα link για να το δούμε και εμείς? Αυτό είναι αλλά δεν έχει σημασία πόσα report θα γίνουν το λέει στις οδηγίες Γενικά όταν ένα βίντεο το κάνουν report πολλοί χρήστες τότε κατεβαίνει... Δώσε μας link να το σκίσουμε στα reports αν όντως είναι ρατσιστικό φυσικά.. Ευχαριστώ φίλε, το έδωσα παραπάνω αλλά οι οδηγίες λένε ότι δεν παίζουν ρόλο τα reports
Tompgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενταξει ρε παιδια μην ειμαστε υπερβολικοι απλα ο Γεωργιου τα λεει λιγο εξω απ τα δοντια (που λεει ο λογος )
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 @paulos9gr ...μας troll-άρεις; Με ποιο δικαίωμα ζητάς να κατέβει κάτι τέτοιο; Για κάποιους είναι απαράδεκτο, για άλλους αδιάφορο, για κάποιους άλλους είναι αποδεκτό.. Στην τελική, αν προσβάλλεσαι, πρόβλημά σου... Υ.Γ. και για να μην παρεξηγηθώ, το εννοώ γενικά (και όχι ειδικά για το συγκεκριμένο - που εντάξει, είναι ψιλο-απαραδεκτο για τα σημερινά δεδομένα)
paulos9gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 @paulos9gr ...μας troll-άρεις; Με ποιο δικαίωμα ζητάς να κατέβει κάτι τέτοιο; Για κάποιους είναι απαράδεκτο, για άλλους αδιάφορο, για κάποιους άλλους είναι αποδεκτό.. Στην τελική, αν προσβάλλεσαι, πρόβλημά σου... Υ.Γ. και για να μην παρεξηγηθώ, το εννοώ γενικά (και όχι ειδικά για το συγκεκριμένο - που εντάξει, είναι ψιλο-απαραδεκτο για τα σημερινά δεδομένα) Αυτό λέω ρε φίλε ότι είναι απαράδεκτο.Αλλά είναι Ελλάδα και έχουμε συνηθίσει ο κάθε ένας να λέει δημόσια την όποια μαλακία του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.