alfas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Απο περιέργια θα ήθελα να ρωτήσω το εξής... Έστω οτι βρίσκω απο ενα οποιοδήποτε tracker ένα αρχείο torrent οπουδήποτε. Και το βάζω να κατέβει και κατεβαίνει κανονικά... Θα ήθελα να καταλάβω πως λειτουργεί το ratio σε αυτή τη περίπτωση... Δηλαδή, αυτό το κατέβασμα σε ποιον χρεώνεται; Δεν ξέρω αν ρωτάω καλά αυτό που θέλω να μάθω... Έψαξα στο Internet αλλά και εδω μέσα πριν ρωτήσω αλλά δεν βρήκα κάτι να απαντάει στο ερώτημα μου... Ευχαριστώ
tsakonas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχουν οι public και οι private trackers. ένα torrent που θα βρείς χύμα οπουδήποτε, είναι public και δεν έχει ratio.
alfas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχουν οι public και οι private trackers. ένα torrent που θα βρείς χύμα οπουδήποτε, είναι public και δεν έχει ratio. Κατάλαβα! Και σε περίπτωση που βρω ή μου δώσει κάποιος ένα torrent απο ενα private τότε ποιός το χρεώνεται το ration?
antonl Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αναλόγως τον private tracker. Για να κατεβάσεις από κάποιους θα πρέπει πρώτα να χεις κάνει login στη σελίδα τους. Οπότε χρεώνεται το account αυτό. Άλλοι αναγνωρίζουν τον χρήστη απ τα στοιχεία του torrent, οπότε χρεώνεται αυτός που το κατέβασε. Κάθε tracker έχει το δικό του policy και υπάρχει περίπτωση να χει κυρώσεις (πχ ban) ο ιδιοκτήτης του account αν συμβεί κάτι τέτοιο.
lexmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 υπάρχουν οι public και οι private trackers. ένα torrent που θα βρείς χύμα οπουδήποτε, είναι public και δεν έχει ratio. Λάθος. Όλα έχουν ratio απλά σε public trackers δεν του δίνουν σημασία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κι εσύ πρέπει να ακολουθείς τη πολιτική hit and run. Καλό είναι να αφήνεις το torrent να δώσει ότι πήρες τουλάχιστον μια φορά. Αυτό είναι εξάλλου και το πνεύμα του διαμοιρασμού αρχείων....
gruser Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 +1 για τον απο πανω για τα public. οσο για το πως γινεται να χρεωνεσαι αυτο που κατεβαζεις [δηλαδη πως μετραει το ρατιο και πως ξερει οτι εισαι εσυ] ειναι πολυ απλο γιατι ο καθε χρηστης εχει ενα μοναδικο passkey ..οταν κατεβαζεις καποιο τορρεντ αυτο ενσωματωνει το passkey του καθε user και ετσι "βλεπει" το λογαριασμο σου..υποψιν οτι αν δωσεις ενα .τορρεντ που κατεβασες απο καπου σε καποιον ειναι μεσα το passkey σου και ετσι αν το κατεβασει αλλος και παλι θα χρεωθεις το download..σαφως αυτο απαγορευεται γενικα και καλυτερα να μη το εκανες. μπορεις να διαβασεις περισσοτερα για το bitΤorrent κανοντας search στο google δες και εδω http://en.wikipedia.org/wiki/BitTorrent_vocabulary
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.