mobile_32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2013 Διάφορες συνταγές για τον αρτοπαρασκευαστή σας (για ψωμι, τσουρέκι, πίτσα, φύλλο για πίτα κ.α.) μπρείτε να βρείτε και εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/artoparaskeiastis.html 1
MasterX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2013 Διάφορες συνταγές για τον αρτοπαρασκευαστή σας (για ψωμι, τσουρέκι, πίτσα, φύλλο για πίτα κ.α.) μπρείτε να βρείτε και εδώ: http://www.sintagespareas.gr/sintages/category/artoparaskeiastis.html και οσον αφορα τις αναλογιες των υλικως βγαινουν σωστες για ολα τα διαφορετικα μηχανηματα;
mobile_32 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Το μόνο αρνητικό είναι η κόρα βγαίνει τζούφια λόγο φόρμας. Θα ήταν ενδιαφέρον αν έχει βγει κανένα μοντέλο με αντιστάσεις από πάνω για να το ξεροψήνει. Είχα δεί στην Ιταλία έναν αρτοπαρασκευαστή της moulinex ο οποίος, στο κλασσικό σχήμα ποθ έχουν οι αρτοπαρασκευαστές, έπαιρνε μια δυόροφη σχάρα για να ψήνεις 4 μικρές μπαγκέτες και είχε 2 αντιστάσεις (πάνω κάτω). και οσον αφορα τις αναλογιες των υλικως βγαινουν σωστες για ολα τα διαφορετικα μηχανηματα; θεωρώ πως ναι (με την έννοια οτι σχεδόν όλοι έχουν επιλογή για βάρος ψωμίου τα ίδια, δηλ. 500gr, 1kg, 1.3kg (αν τα θυμάμαι σωστά). Το καλύτερο όμως είναι να πειραματιστέις λίγο.
Demon13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίες όλες οι θεωρίες, σε 5.5ώρες λήγει του eshop που είναι midea και φτιάχνει 750gr. Τον έχει κανείς; 1
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Ωραίες όλες οι θεωρίες, σε 5.5ώρες λήγει του eshop που είναι midea και φτιάχνει 750gr. Τον έχει κανείς;Δεν τον έχω αλλα τον παρήγγειλα. Μου είπαν ότι εάν δεν έχει ελληνικές οδηγίες θα μου τισ στείλουν με μειλ. Τι να πω. Ελπίζω να είναι καλός...
Demon13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2013 Πλαστικός είναι; Του lidl μήπως να παίρναμε αυτόν; Πόσο κάνει;
mentoras99 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δεν τον έχω αλλα τον παρήγγειλα. Μου είπαν ότι εάν δεν έχει ελληνικές οδηγίες θα μου τισ στείλουν με μειλ. Τι να πω. Ελπίζω να είναι καλός... Οταν παραλαβεις και τον δεις, ενημερωσε εδω για να ξερουμε. Αν εχει ελληνικες οδηγιες, αν κανει καλο ψωμι, αν ειναι ευχρηστος κλπ
paylidis Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2013 Οταν παραλαβεις και τον δεις, ενημερωσε εδω για να ξερουμε. Αν εχει ελληνικες οδηγιες, αν κανει καλο ψωμι, αν ειναι ευχρηστος κλπ οκ απλα θα αργησω λιγακι (υπολογιζε προς τα χριστούγεννα) μιας κ προοριζεται για δωρο...
mobile_32 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Πλαστικός είναι; Του lidl μήπως να παίρναμε αυτόν; Πόσο κάνει; 40€ - 50€ περίπου
mentoras99 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2013 Το lidl τον φερνει κατα καιρους. Ειναι καλος; Αν καποιος δει οτι θα τον ξαναφερει, αν μπορει ας το πει κι εδω. Ισως παρω την αποφαση, ή απο lidl ή απο eshop (οι φτηνοτεροι δηλαδη!), να αγορασω εναν!
MasterX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 απ'οτι βλεπω εδω: Kenwood BM350 118ε Kenwood BM450 147ε ο πιο ακριβος εχει 20 προγραμματα εναντι 14, καιει περισσοτερα βατ (780W εναντι 645, ειναι καλυτερος στη ζυμωση μηπως; ), λειτουργία θερμού αέρα λενε οτι εχουν και οι 2.. Εσωτερικός φωτισμός, Κάδος ψωμιού με εύκολη τοποθέτηση, Δημιουργήστε τα δικά σας προγράμματα.. o Κωτσοβολος εβαλε Παζαρεψέ το στους 2 παραπανω.. οποτε εχουμε: Kenwood BM350 118ε --> 98ε Kenwood BM450 147ε --> 125ε λογικα θα χτυπησω το δευτερο..
Demon13 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Ευχαριστούμε. Είσαι εσύ που δεν τρως το ψωμί του φούρνου σε θυμάμαι γιατί δεν παίρνεις του lidl; Εγώ αυτόν σκεύτομαι. Γιατί όχι; Και γιατί διαλέγεις τον δεύτερο kenwood καλύτερο το αλουμίνιο απο το πλαστικό; Εδώ ο αρτοπαρασκευαστής του lidl, που δεν ξέρω αν είναι καλύτερο απο των kenwood Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2013 από Demon13
MasterX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 χαχαχα.. ισως ημουν λιγο υπερβολικος... κατα καιρους τρωω, οπως αυτες τις μερες, αλλες περιοδους οχι (οπως τον προηγουμενο μηνα).. Βασικα για Kenwood ξερω οτι εχει κορυφαιες συσκευες κουζινας. Στον ακριβο λεω να παω και καλα νηπως ειναι καλυτερος..σε τι δεν ξερω στη πραξη (μια ιδεα ειναι). Του Lidl μου φαινεται φθηνος σε σχεση με αυτους τους 2, αρα δεν μπορει, θα εχει καποια διαφορα στην ποιοτητα. Και φανταζομαι δεν τον εχει παντα διαθεσιμο (ισως τον ξαναφερει σε 2-3 μηνες υποθετω) της Kenwood εχουν λειτουργία θερμού αέρα που λενε οτι δεν εχει αλλος.. επισης εχει Ειδική θήκη για αυτόματη πρόσθεση υλικών που δεν εχει του Lidl και πρεπει να πας μονος σου και να τα προσθεσεις στη μεση τη διαδικασιας οπως βλεπω στο βιντεο που εβαλες, οποτε αυτο ακυρωνει τον αυτοματισμο ( δεν μπορω να το αφησω να το κανει μονο του το βραδυ.. Του Lidl παντως εχει 3 χρονια αγγυηση εναντι των αλλων που εχουν 2 χρονια..
paylidis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 οκ απλα θα αργησω λιγακι (υπολογιζε προς τα χριστούγεννα) μιας κ προοριζεται για δωρο... Ναι πλαστικος. Με έναν αναδευτηρα και χωρίς ελληνικές οδηγίες. Αφου τους έκανα σαματα νου τις έστειλαν με μειλ... Τι να πω ελπίζω να αξίζει τα λεφτα του αν κ του lidl για 50 μου φαίνεται καλύτερος...
funbreaker Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2013 Επειδή εδώ και λίγο καιρό μου έχει προκύψει στο άσχετο υπερουριχαιμία, ο γιατρός μου είπε να αποφεύγω τα προιόντα ζύμωσης, και όταν λέω ζύμωσης εννοώ αυτά που φουσκώνουν με ζύμωση με την χρήση μαγιάς ή με προζύμι. Φυσικά τέτοιου είδους ψωμί δεν μπορώ να βρω πουθενά έτοιμο. Στις μηχανές αυτές βάζετε μαγιά για το φούσκωμα? Αν δεν βάλω θα τρώγεται ή θα γίνει πέτρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα