SB_1957 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μια λίστα με προβλήματα κατά την παρασκευή ψωμιού και πώς λύνονται! artos problhmata kai luseis.pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Zerg13 είπε Καρβελι για στρουμφακια Στο κανουργιο του φιλλαδιου ή τον παλιο τον δικο σου; Περίπου 350 γρ. είναι το μισό κιλό του φούρνου νομίζω. Για ένα άτομο μια χαρά είναι, ή για δύο για μια μέρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Snoob είπε Από το "απλό" καρβέλι, κλάσεις ανώτερο. Στο φούρνο της γειτονιάς, πάντως, βρίσκουμε και κάποια (πολύσπορα, με καλαμπόκι κτλ.) που είναι πολύ καλά επίσης και δεν ξέρω αν και πώς γίνονται στον αρτοπαρασκευαστή. Αυτό που με εντυπωσιάζει κάθε φορά είναι το πόσο γρήγορα και εύκολα γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή και έχεις ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα. Πρεπει να τρωμε ψωμι ομως ή πρεπει να το κοψουμε; 9 λεπτά πριν, zio10 είπε Περίπου 350 γρ. είναι το μισό κιλό του φούρνου νομίζω. Για ένα άτομο μια χαρά είναι, ή για δύο για μια μέρα. Αυτο που παιζει τωρα τι ποσοτητα βγαζει; Ερωτηση προς ολους, που το αποθηκευετε; Το εχετε φορα παρτιδα στην κουζινα; Θα μου φαει το μισο χωρο Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε Πρεπει να τρωμε ψωμι ομως ή πρεπει να το κοψουμε; Αυτο που παιζει τωρα τι ποσοτητα βγαζει; Ερωτηση πρις ολους, που το αποθηκευετε; Το εχετε φορα παρτιδα στην κουζινα; Θα μου φαει το μισο χωρο Αυτό που έχω εγώ, που νομίζω είναι το ίδιο, βγάζει 1 κιλο, 1250 και 1,5. Δεν το αποθηκεύω, μόνιμα στον πάγκο το έχω. Δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, λίγο περισσότερο χώρο από μια οικιακή εσπρεσσιέρα πιάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Στις 2/12/2018 στις 6:46 ΜΜ, Iris_89 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Today's bread (around 350g) Όταν ξαναφτιάξεις βγάλε και μια φωτό με κομμένο το καρβέλι να δούμε το μέσα. Η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει ιδιαίτερα στο ψωμί ,ο "εσωτερικος κόσμος" είναι το ζήτημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Διαστασεις εχουμε; Του αρτοπαρασκευαστη LİDL πανω κατω ολα ιδια ειναι 2 ώρες πριν, zio10 είπε Αυτό που έχω εγώ, που νομίζω είναι το ίδιο, βγάζει 1 κιλο, 1250 και 1,5. Δεν το αποθηκεύω, μόνιμα στον πάγκο το έχω. Δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, λίγο περισσότερο χώρο από μια οικιακή εσπρεσσιέρα πιάνει. 11 ώρες πριν, Iris_89 είπε Εχει 3 προγραμματα για μεγεθος. Αυτο ειναι το μικροτερο, εχει μισο κιλο και 1. Επιλεγεις κρουστα, κτλ. Cheers Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Zerg13 είπε Διαστασεις εχουμε; Του αρτοπαρασκευαστη LİDL πανω κατω ολα ιδια ειναι Του προηγούμενου μοντέλου....όχι αυτό που έβγαλε πρόσφατα... 40cm (43 με τον μεντεσέ για το καπάκι) Μήκος Χ 26cm Πλάτος Χ 28cm Ύψος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Επανέρχομαι στο ψωμάκι μας Μείωσα πολύ το λαδι (έβαλα μια κουταλια της σούπας) και πραγματικά η συνοχή της ψυχάς βελτιώθηκε σημαντικά. Το νερό που βάζετε στον αρτοπαρασκευαστη είναι από την βρύση ή λίγο ζεστό; Δεν μου φουσκώνει όσο πρέπει για να καταλάβετε έχω το βάρος 3 φρατζολων ψωμιού του φούρνου (δηλαδή 1 κιλό ψωμί) αλλά μόνο τον όγκο 1.5 φρατζολας. Θα προτιμούσα να μου έβγαινε 2 με 2 1/2 φρατζολας. Αν βάλω χλιαρό νερό θα φουσκώσει παραπάνω ,σωστά; Εχει κανένα μειονέκτημα το χλιαρό νερό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Seldon68 είπε Επανέρχομαι στο ψωμάκι μας Μείωσα πολύ το λαδι (έβαλα μια κουταλια της σούπας) και πραγματικά η συνοχή της ψυχάς βελτιώθηκε σημαντικά. Το νερό που βάζετε στον αρτοπαρασκευαστη είναι από την βρύση ή λίγο ζεστό; Δεν μου φουσκώνει όσο πρέπει για να καταλάβετε έχω το βάρος 3 φρατζολων ψωμιού του φούρνου (δηλαδή 1 κιλό ψωμί) αλλά μόνο τον όγκο 1.5 φρατζολας. Θα προτιμούσα να μου έβγαινε 2 με 2 1/2 φρατζολας. Αν βάλω χλιαρό νερό θα φουσκώσει παραπάνω ,σωστά; Εχει κανένα μειονέκτημα το χλιαρό νερό; Οτι ειναι απο το θερμοσιφωνο. Εκτος αν το βρασεις και δεν παρεις απο εκει. Σε γευση σου βγαινει καλυτερο απο φουρνου; Κρυο θα εβαζα θα φουσκωνει καλυτερα Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Την πρώτη φράση δεν την καταλαβα Εγω ξέρω ότι με χλιαρό νερό το ψωμί φουσκώνει περισσότερο (κάτι με την μαγιά) αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλά προβλήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν σας την σπαει που πρεπει να κανετε τρυπες στο ψωμι για να βγαλετε τα ζυμωτηρια εξω; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Seldon68 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Εμένα δεν με πειράζει , αισθάνομαι σαν χειρουργός ,πλέον το βγάζω (το δικό μου έχει ένα) με μικρη τομή σαν λέιζερ ένα πράγμα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Zerg13 είπε Οτι ειναι απο το θερμοσιφωνο. Εκτος αν το βρασεις και δεν παρεις απο εκει. Σε γευση σου βγαινει καλυτερο απο φουρνου; Κρυο θα εβαζα θα φουσκωνει καλυτερα Ποτέ νερό από το θερμοσίφωνα σε φαγώσιμα και πόσιμο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, paylidis είπε Ποτέ νερό από το θερμοσίφωνα σε φαγώσιμα και πόσιμο Ο φίλος/φίλη παραπάνω έφτιαξε ψωμί έτσι με νερό θερμοσίφωνα Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2018 από Zerg13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2018 Στις 1/12/2018 στις 12:23 ΠΜ, Fat4Life είπε Δεν υπάρχεί λόγος να χρησιμοποήσεται αρτοπαρασκευαστή το ψωμί χωρίς ζύμωμα είναι αρκετά καλύτερο και δεν έχει και τοση διαδικασία. Παράδειγμα απο youtube με προζυμι το φτιαχνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα