Προς το περιεχόμενο

Αρτοπαρασκευαστή έχει κανείς;


Haldol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 351
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Καρβελι για στρουμφακια :)

Στο κανουργιο του φιλλαδιου ή τον παλιο τον δικο σου;

Περίπου 350 γρ. είναι το μισό κιλό του φούρνου νομίζω. Για ένα άτομο μια χαρά είναι, ή για δύο για μια μέρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Snoob είπε

Από το "απλό" καρβέλι, κλάσεις ανώτερο. Στο φούρνο της γειτονιάς, πάντως, βρίσκουμε και κάποια (πολύσπορα, με καλαμπόκι κτλ.) που είναι πολύ καλά επίσης και δεν ξέρω αν και πώς γίνονται στον αρτοπαρασκευαστή.

Αυτό που με εντυπωσιάζει κάθε φορά είναι το πόσο γρήγορα και εύκολα γίνεται στον αρτοπαρασκευαστή και έχεις ένα αξιοπρεπέστατο αποτέλεσμα.

Πρεπει να τρωμε ψωμι ομως ή πρεπει να το κοψουμε;

9 λεπτά πριν, zio10 είπε

Περίπου 350 γρ. είναι το μισό κιλό του φούρνου νομίζω. Για ένα άτομο μια χαρά είναι, ή για δύο για μια μέρα.

Αυτο που παιζει τωρα τι ποσοτητα βγαζει;

Ερωτηση προς ολους, που το αποθηκευετε; Το εχετε φορα παρτιδα στην κουζινα; Θα μου φαει το μισο χωρο

Επεξ/σία από Zerg13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Πρεπει να τρωμε ψωμι ομως ή πρεπει να το κοψουμε;

Αυτο που παιζει τωρα τι ποσοτητα βγαζει;

Ερωτηση πρις ολους, που το αποθηκευετε; Το εχετε φορα παρτιδα στην κουζινα; Θα μου φαει το μισο χωρο

Αυτό που έχω εγώ, που νομίζω είναι το ίδιο, βγάζει 1 κιλο, 1250 και 1,5. Δεν το αποθηκεύω, μόνιμα στον πάγκο το έχω. Δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, λίγο περισσότερο χώρο από μια οικιακή εσπρεσσιέρα πιάνει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 2/12/2018 στις 6:46 ΜΜ, Iris_89 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

20181202-141945.jpg

Today's bread (around 350g)

Όταν ξαναφτιάξεις βγάλε και μια φωτό με κομμένο το καρβέλι να δούμε το μέσα.

Η εξωτερική εμφάνιση δεν μετράει ιδιαίτερα στο ψωμί ,ο "εσωτερικος κόσμος" είναι το ζήτημα.

 

  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαστασεις εχουμε; Του αρτοπαρασκευαστη LİDL πανω κατω ολα ιδια ειναι

2 ώρες πριν, zio10 είπε

Αυτό που έχω εγώ, που νομίζω είναι το ίδιο, βγάζει 1 κιλο, 1250 και 1,5. Δεν το αποθηκεύω, μόνιμα στον πάγκο το έχω. Δεν είναι πάρα πολύ μεγάλο, λίγο περισσότερο χώρο από μια οικιακή εσπρεσσιέρα πιάνει.

 

11 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Εχει 3 προγραμματα για μεγεθος. Αυτο ειναι το μικροτερο, εχει μισο κιλο και 1. Επιλεγεις κρουστα, κτλ. Cheers :)

 

Επεξ/σία από Zerg13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Διαστασεις εχουμε; Του αρτοπαρασκευαστη LİDL πανω κατω ολα ιδια ειναι

Του προηγούμενου μοντέλου....όχι αυτό που έβγαλε πρόσφατα...

40cm  (43 με τον μεντεσέ για το καπάκι) Μήκος   Χ    26cm Πλάτος    Χ     28cm  Ύψος

 

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επανέρχομαι στο ψωμάκι μας :)

Μείωσα πολύ το λαδι (έβαλα μια κουταλια της σούπας) και πραγματικά η συνοχή της ψυχάς βελτιώθηκε σημαντικά.

Το νερό που βάζετε στον αρτοπαρασκευαστη είναι από την βρύση ή λίγο ζεστό;

Δεν μου φουσκώνει όσο πρέπει για να καταλάβετε έχω το βάρος 3 φρατζολων ψωμιού του φούρνου (δηλαδή 1 κιλό ψωμί) αλλά μόνο τον όγκο 1.5 φρατζολας.

Θα προτιμούσα να μου έβγαινε 2 με 2 1/2 φρατζολας.

Αν βάλω χλιαρό νερό θα φουσκώσει παραπάνω ,σωστά;

Εχει κανένα μειονέκτημα το χλιαρό νερό;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Seldon68 είπε

Επανέρχομαι στο ψωμάκι μας :)

Μείωσα πολύ το λαδι (έβαλα μια κουταλια της σούπας) και πραγματικά η συνοχή της ψυχάς βελτιώθηκε σημαντικά.

Το νερό που βάζετε στον αρτοπαρασκευαστη είναι από την βρύση ή λίγο ζεστό;

Δεν μου φουσκώνει όσο πρέπει για να καταλάβετε έχω το βάρος 3 φρατζολων ψωμιού του φούρνου (δηλαδή 1 κιλό ψωμί) αλλά μόνο τον όγκο 1.5 φρατζολας.

Θα προτιμούσα να μου έβγαινε 2 με 2 1/2 φρατζολας.

Αν βάλω χλιαρό νερό θα φουσκώσει παραπάνω ,σωστά;

Εχει κανένα μειονέκτημα το χλιαρό νερό;

Οτι ειναι απο το θερμοσιφωνο. Εκτος αν το βρασεις και δεν παρεις απο εκει. Σε γευση σου βγαινει καλυτερο απο φουρνου;

Κρυο θα εβαζα θα φουσκωνει καλυτερα

Επεξ/σία από Zerg13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την πρώτη φράση δεν την καταλαβα :(

Εγω ξέρω ότι με χλιαρό νερό το ψωμί φουσκώνει περισσότερο (κάτι με την μαγιά) αλλά δεν ξέρω αν έχει αλλά προβλήματα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Οτι ειναι απο το θερμοσιφωνο. Εκτος αν το βρασεις και δεν παρεις απο εκει. Σε γευση σου βγαινει καλυτερο απο φουρνου;

Κρυο θα εβαζα θα φουσκωνει καλυτερα

Ποτέ νερό από το θερμοσίφωνα σε φαγώσιμα και πόσιμο 

  • Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paylidis είπε

Ποτέ νερό από το θερμοσίφωνα σε φαγώσιμα και πόσιμο 

Ο φίλος/φίλη παραπάνω έφτιαξε ψωμί έτσι :) με νερό θερμοσίφωνα 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 1/12/2018 στις 12:23 ΠΜ, Fat4Life είπε

Δεν υπάρχεί λόγος να χρησιμοποήσεται αρτοπαρασκευαστή το ψωμί χωρίς ζύμωμα είναι αρκετά καλύτερο και δεν έχει και τοση διαδικασία. Παράδειγμα απο youtube 

με προζυμι το φτιαχνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...