funbreaker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Στις οδηγίες χρήσεις λέει σαφέστατα για σκόνη. Άκουσες εσυ την μάνα σου... Κάνε την συνταγή που έχω γράψει 2-3 σελίδες πριν να δεις τι φούσκωμα θα κάνει. Με την ζυγαριά τα γραμμάρια, όχι με το μάτι της μαμάς... Όλα με ζυγαριά τα ζυγισα. Δεν έβαλα σκόνη γιατί δεν είχα. Παρεμπιπτόντως, που θα βρω σκόνη;
dollyyy19 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 σε ολα τα μαρκετ εχει. η νωπη μαγια διατηρειτε απο 1εως 8 βαθιμους,μεχρι την ημερομηνια ληξεως.αν θελεις να κρατησεις για περισοτερο διαστημα,την βαζεις στην καταψυξη,αλλα αδυνατιζει,και για να κανει δουλεια,θελει διπλασια ποσοτητα απο οτι αν δεν ηταν στην καταψυξη.ειναι καλυτερη ποιοτικα απο τα φακελακια ξηρης,αλλα εχει αυτον τον περιορισμο. 1
zianna Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Όλα με ζυγαριά τα ζυγισα. Δεν έβαλα σκόνη γιατί δεν είχα. Παρεμπιπτόντως, που θα βρω σκόνη; Super market Νο γκρικλις 1
protathlitis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Παραθέτω τις οδηγίες που αφορούν την μαγιά από τoν αρτοπαρασκευαστή του Lidl. Ξεκάθαρα λέει ότι προτιμάται η στεγνή μαγιά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Γεια σας , σκέφτομαι να πάρω έναν αρτοπαρασκευαστή από το eshop , πιος έιναι καλύτερος από τους δύο? http://www.e-shop.gr/artoparaskeyastis-530w-arielli-abm-1008-p-HAP.237202 http://www.e-shop.gr/artoparaskeyastis-bomann-bba-566-p-HAP.235402
Tzimmys Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Από αυτούς, τον BOMANN BBA 566 με κλειστά τα μάτια. Πρώτον έχω άλλο μοντέλο και δεν έχει βγάλει κιχ. Δεύτερον, από τους δύο που παραθέτεις, είναι πιο πολλά watt, ΠΟΛΥ μεγαλύτερο κάδο και περισσότερα προγράμματα.
funbreaker Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εμένα πάντως η μάνα μου το παράτησε μετά την πρώτη χρήση. Είναι στην αποθήκη πλέον και μάλλον θα μείνει εκεί για πάντα. Της φαίνεται κουραστικό να ασχολείται με αυτό κάθε μέρα.
notist Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Και εγώ είχα πάρει τον silvercrest του lidl και μετά τον αρχικό ενθουσιασμό μπήκε στο ντουλάπι.Εντάξει 3 ώρες ρεύμα και υλικά και και και.
mobile_32 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εχει κανει ανάλυση ένας συμφοριτης μέχρι το τελευταίο cent κ συμφέρει ο αρτοπαρασκευαστης. Ψάξτε πίσω τα μηνύματα. Και εμενα τις 1-2 πρώτες φορές δε βγήκε καλο, 4 χρονια τωρα δουλευεις ασταμάτητα!
notist Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εχει κανει ανάλυση ένας συμφοριτης μέχρι το τελευταίο cent κ συμφέρει ο αρτοπαρασκευαστης. Ψάξτε πίσω τα μηνύματα. Και εμενα τις 1-2 πρώτες φορές δε βγήκε καλο, 4 χρονια τωρα δουλευεις ασταμάτητα! Δεν είπα ότι δεν βγήκε καλό..ίσα ίσα βγήκε σούπερ.Αλλά με το πρόγραμμα για το χωριάτικο ψωμί που έχει το βιβλιαράκι του αρτοπαρασκευαστή του lidl,έκανε 3 ώρες και 20 λεπτά.Τα υλικά γάλα-βούτηρο-ζάχαρη-ξηρή μαγιά-αβγά-αλάτι και 540 γραμμάρια αλεύρι,για ψωμί περίπου ενός κιλού.Τώρα ο συγκεκριμμένος έκανε τόσες ώρες?Τι να πω δεν ξέρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Σηκώνεσαι από τα ξημερώματα, σαν τον φούρναρη για να το κάνεις... 1
zianna Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δεν είπα ότι δεν βγήκε καλό..ίσα ίσα βγήκε σούπερ.Αλλά με το πρόγραμμα για το χωριάτικο ψωμί που έχει το βιβλιαράκι του αρτοπαρασκευαστή του lidl,έκανε 3 ώρες και 20 λεπτά.Τα υλικά γάλα-βούτηρο-ζάχαρη-ξηρή μαγιά-αβγά-αλάτι και 540 γραμμάρια αλεύρι,για ψωμί περίπου ενός κιλού.Τώρα ο συγκεκριμμένος έκανε τόσες ώρες?Τι να πω δεν ξέρω. Γιατί ας πούμε δουλεύει συνεχώς 3 ώρες και 20 λεπτά χωρίς να αφήνει το ψωμί 2μιση ώρες να ξεκουραστεί και να φουσκώσει.. Ο αρτοπαρασκευαστής δουλεύει ΜΟΝΟ το 15λεπτο πάνω κάτω που ζυμώνει, και το τελευταίο μισάωρο πάνω κάτω που ψήνει. Τον υπόλοιπο χρόνο απλά τίποτα να φουσκώσει η ζύμη. Επίσης, πόσο χρόνο νομίζεις ότι κάνει ο φουρνάρης να ετοιμάσει το ψωμί; Τόσο και περισσότερο, απλά έχει μεγαλύτερα ζυμωτήρια και μεγαλύτερους φούρνους και βάζει και μεγαλύτερες ποσότητες υλικών και βγάζει ποσότητα μεγάλη στο ίδιο χρονικό διάστημα.
Tzimmys Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Άσε που η πλειονότητα αυτών, έχει χρονοδιακόπτη, που βάζεις όλα τα υλικά από το βράδυ ας πούμε, και το πρωί, ότι ώρα θέλεις, σε περιμένει φρέσκο ψωμί.
palawiaris Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Η συνταγή μου,όλα τα υλικά στο περίπου: Περίπου 700 γρ.βιολογικό αλεύρι τύπου 550 Περίπου 360-370 χλιαρό νερό. Αλάτι,λίγη ζάχαρη,λίγο ελαιόλαδο,λίγο γάλα,κάπου 5 γρ. σκόνη Προζύμης από σίκαλη και 1 φακελάκι 3 γρ.βιολογική μαγιά σε σκόνη.Από καμιά φορά βάζω και ελάχιστη ρίγανη για γεύση Όλα μέσα,φροντίζω η μαγιά να είναι επάνω μόνη της. Μόλις ξεκινήσει το ανακάτεμα,φροντίζω με προσθήκη αλευριού ή νερού ώστε να είναι σφιχτό το ζυμάρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα