Speculoos Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τώρα τις είδα. Αυτό εννοούσα ψωμί του τοστ, ευχαριστώ πάντως. Σε αρκετούς αρέσει έτσι το ψωμί αλλά δεν είναι του προσωπικού μου γούστου. 1
funbreaker Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δεν μπήκε σωστσ´ η δοσολογία και βγήκε ζυμάρι, δεν φταίει το μηχάνημα.. Τα μέτρησα όλα όμως σωστά. Μαγιά έβαλα ένα πράμα που είχαμε παγωμένο στην κατάψυξη. Έπρεπε να βάλω σκόνη?
zianna Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τα μέτρησα όλα όμως σωστά. Μαγιά έβαλα ένα πράμα που είχαμε παγωμένο στην κατάψυξη. Έπρεπε να βάλω σκόνη? Πες ότι την έβαλες και παγωμένη... Δεν ξέρω τι παίζει με τη φρέσκια μαγιά, πάντως το ψωμί είναι αζύμωτο, φαίνεται.
achilles_g_ Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2017 Τα μέτρησα όλα όμως σωστά. Μαγιά έβαλα ένα πράμα που είχαμε παγωμένο στην κατάψυξη. Έπρεπε να βάλω σκόνη? Μήπως το έβαλες σε γρήγορο πρόγραμμα? Επίσης αν βάλεις κανονική μαγιά χρειάζεται περισσότερη ποσότητα.
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τα μέτρησα όλα όμως σωστά. Μαγιά έβαλα ένα πράμα που είχαμε παγωμένο στην κατάψυξη. Έπρεπε να βάλω σκόνη? η μαγια στην καταψυξη δεν ειναι πλέον μαγια... ή φρεσκια θα παίρνεις (που συντηρείται στο ψυγειο >5 βαθμούς) ή σκόνη... επισης θα παιξεις 2-3 φορες στην αναλογια και ποτε μη βαζεις το συντομο προγραμμα καθώς δεν το αφηνει να φουσκωσει
anikologr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Τα μέτρησα όλα όμως σωστά. Μαγιά έβαλα ένα πράμα που είχαμε παγωμένο στην κατάψυξη. Έπρεπε να βάλω σκόνη? Παραδέχεσαι πως δεν τα έκανες όλα σωστά λοιπον. Βάλε σκόνη την επόμενη φορά...
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μήπως είναι το αλεύρι? Γιατί; Παραδέχεσαι πως δεν τα έκανες όλα σωστά λοιπον. Βάλε σκόνη την επόμενη φορά... Δεν παραδέχομαι, ρωτάω καθώς δεν ξέρω αν η στερεή μαγιά είναι συμβατή με αρτοπαρασκευαστές.
protathlitis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Είναι συμβατή και ίσως και προτεινόμενη, αλλά όχι κατεψυγμένη αλλά σε θερμοκρασία ψυγείου. Οι οδηγίες της συσκευής σου δεν τα γράφουν αυτά?
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Μια βλακεία με τις οδηγίες της συσκευής μου είναι πως είναι στα αγγλικά. Όχι ότι δεν ξέρω αγγλικά αλλά άλλο να διαβάζεις τις άπειρες σελίδες που έχει στην μητρική σου γλώσσα και άλλο στα ξένα. Ίσως το λέει και δεν το πρόσεξα.
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Η μάγο στην καταψύξη " ψοφαει" όποτε ήταν σαν να μην έβαλες μάγια
funbreaker Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Η μάγο στην καταψύξη " ψοφαει" όποτε ήταν σαν να μην έβαλες μάγια Το επιχείρημα της μάνας μου είναι πως κάνει ψωμί μόνη της με την ίδια μαγιά και γίνεται κανονικά.
paylidis Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2017 ε ναι αλλα εκει μπορει να το αφηνει ολο το πρωι ως το μεσημερι να φουσκλωσει, εδω το φουσκωμα ειναι μιση ωρα... οπως και να εχει βαζοντας τη μαγια στην καταψυξη ουσιαστικά χαλαει
funbreaker Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω με σκόνη.
zianna Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2017 Το επιχείρημα της μάνας μου είναι πως κάνει ψωμί μόνη της με την ίδια μαγιά και γίνεται κανονικά. Στις οδηγίες χρήσεις λέει σαφέστατα για σκόνη. Άκουσες εσυ την μάνα σου... Κάνε την συνταγή που έχω γράψει 2-3 σελίδες πριν να δεις τι φούσκωμα θα κάνει. Με την ζυγαριά τα γραμμάρια, όχι με το μάτι της μαμάς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα