Προς το περιεχόμενο

hardware..κάρτα ήχου.. ταιριάζει;

maparios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! σήμερα,πήγα στα e-shop και ρώτησα αν γίνετε,αν θα παραγγείλω μία κάρτα ήχου να μου την βάλουν αυτοί γιατί εγώ δεν μπορώ και μου παν πως αυτό δεν γίνετε,και να ανοίξω μόνος το κουτί και να την βάλω εγώ..λοιπόν..εγώ δεν έχω ασχοληθεί ΠΟΤΕ με hardware.. και σήμερα μετα απο 3 χρόνια που έχω το pc το άνοιξα.. έβαλα-έβγαλα τις RAM και έκανα ενα γερό ξεσκόνησμα..και τώρα ρωτώ,θέλω να πάρω αυτήν:

Asus Xongar DG

την κάρτα ήχου..και δεν εχω ΙΔΕΑ δεν σκαμπάζω πως το λένε..δεν ξέρω αν μπορεί να ''μπεί'' στην μητρική μου απάνω..

ορίστε 3 φότος του εσωτερικού του κουτιού μου :

post-208181-0-03522500-1296654708_thumb.jpg

post-208181-0-21641400-1296654734_thumb.jpg

post-208181-0-13684800-1296654762_thumb.jpg

ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

αυτό που μου φαίνετε περίεργο είναι πως η κάρτα του ήχου που θέλω έχει σαν 3εις γραμούλες να το πώ,ενω στην μητρική έχει 2.. πως να το εξηγήσω,αν παρατηρήσεις στην κάρτα ήχου έχει μια μικρη γραμμη,μικρο κενο,και μεγαλη γραμμη..ενω στην μιτρική μου έχει μια μεγαλη ενα μικρο κενο και μια μικρή..πως θα ''κουμπώσει;'' :S

Δημοσ.

αυτό που μου φαίνετε περίεργο είναι πως η κάρτα του ήχου που θέλω έχει σαν 3εις γραμούλες να το πώ,ενω στην μητρική έχει 2.. πως να το εξηγήσω,αν παρατηρήσεις στην κάρτα ήχου έχει μια μικρη γραμμη,μικρο κενο,και μεγαλη γραμμη..ενω στην μιτρική μου έχει μια μεγαλη ενα μικρο κενο και μια μικρή..πως θα ''κουμπώσει;'' :S

Μπαίνει βρε άπιστε Θωμά, μην ανησυχείς. Και είναι πολύ εύκολο όπως σου γράψαν και οι άλλοι.

Δημοσ.

ελπιζω να μπαίνει,την παραγγέλνω! αν δεν μπαίνει το φταίξιμο πάνω σας :P

υστερόγραφο :

κοιτάξτε τις 2 υποδοχές της μητρικής μου και κοιτάξτε και την υποδοχή της κάρτας ήχου..ειναι δυνατών να ταιριάζουν;; :S

• Moderators
Δημοσ.

Ναι ταιριαζουν.Τα συγκεκριμενα "κενα" απλα δηλωνουν οτι η καρτα αυτη ειναι συμβατη και με παλαιοτερες μητρικες που διναν 5volt στη θυρα.

Μια χαρα θα δουλεψει.

Δημοσ.

υστερόγραφο :

κοιτάξτε τις 2 υποδοχές της μητρικής μου και κοιτάξτε και την υποδοχή της κάρτας ήχου..ειναι δυνατών να ταιριάζουν;; :S

Tωρα που το ξανασκεφτομαι ,μπορει και να υπαρχει προβλημα .Μεινε με την onboard για σιγουρια... :devil:

Δημοσ.

Ναι ταιριαζουν.Τα συγκεκριμενα "κενα" απλα δηλωνουν οτι η καρτα αυτη ειναι συμβατη και με παλαιοτερες μητρικες που διναν 5volt στη θυρα.

Μια χαρα θα δουλεψει.

Όπως τα γραφει ο george είναι. Η κάρτα είναι universal δουλεύει και με 3.3 και με 5v αλλιώς θα είχε μία μόνο εγκοπή μπροστά ή πίσω ανάλογα με την

τάση και θα ήθελε ανάλογο pci slot. Με αυτή δεν έχεις πρόβλημα.

Δημοσ.

Tωρα που το ξανασκεφτομαι ,μπορει και να υπαρχει προβλημα .Μεινε με την onboard για σιγουρια... :devil:

έλα τώρα, ειρωνείες!! :P

Όπως τα γραφει ο george είναι. Η κάρτα είναι universal δουλεύει και με 3.3 και με 5v αλλιώς θα είχε μία μόνο εγκοπή μπροστά ή πίσω ανάλογα με την

τάση και θα ήθελε ανάλογο pci slot. Με αυτή δεν έχεις πρόβλημα.

ευχαριστώ φίλε,την παρήγγειλα!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...