johnkets Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα σας, εχω μια καρτα ASUS ENGTS450, βγαζει dvi και vga εξοδους. θελω να δουλεψω το premiere και ταυτοχρονα να απεικονιζεται στην crt το καναλι που επεξεργαζομαι στο premiere. στον παλιο μου υπολογιστη το πετυχα χρησιμοποιωντας μια καρτα επεξεργασιας videο απο οπου και εβγαζα την εξοδο για την crt. σε αυτη την καρτα γραφικων θα μπορεσω να παρω δυο ανεξαρτητα σηματα χρησιμοποιωντας τις δυο εξοδους dvi και vga??? αν οχι ξερετε καμια συγχρονη καρτα επεξεργασιας video με χαμηλο κοστος??? η μητρικη μου ειναι η Gigabyte P55A-UD4 (s1156, DDR3, P55). ευχαριστω
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τρέξε το Nvidia control panel πάνε στο Set up multiple displays και δες αν σου εμφανίζει και της δύο,εννοείται να της έχεις συνδεδεμένες και της δύο.
Stavrakas13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Τρέξε το Nvidia control panel πάνε στο Set up multiple displays και δες αν σου εμφανίζει και της δύο,εννοείται να της έχεις συνδεδεμένες και της δύο. :lol:
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 :lol: Μην το γελάς ξέχασα και να πω να είναι αναμένει η TV και στο κανάλι/είσοδο που βγαίνει ο PC,δεν είναι και πολύ αυτονόητο να αναγνωριστεί η συσκευή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.