kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες εδω και μερικές ημέρες έχω ένα θεματακι. Μου βγάζει στο μσν πως ειμαι συνδεδεμένος σε 2 μερη. Πως διαολο γινεται αυτο? Πως ελέγχω απο που αλλού είμαι? Το νετμπουκ το χω κλειστο,το κινητο επισης (οπου δηλ χρησιμοποιώ το μσν).
filip123go Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως είσαι σε κανένα web messenger..? Για πάνε και άλλαξε και τον κωδικό σου για καλό και για κακό...!
cosmos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Θα μπεις στο hotmail.com και μέσα στην σελίδα αφού κάνεις log in ,κάτω αριστερά στο "messenger" πάτα "έξοδος" και είσαι μόνος και πάλι
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια πηγα να αλλάξω τον κωδικό μου,αλλα ειναι αθλιο το συστημα.Δε θυμαμαι τη μυστικη ερωτηση μου...και που να τη θυμαμαι, εχω το ιδιο μαιλ καμμια 10 χρονια. Εχω ξενερώσει. @Cosmos000 το κανω αυτο, αλλα βλέπω συχνά οτι ειμαι σε 2 μερη ταυτόχρονα.
JohnXarxas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 πρέπει να έβαλες τον κωδικό σου σε κάποια σελίδα... Ηλεκτρονικό Ψάρεμα
kanesaxo Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 δεν υπάρχει τετοια περίπτωση... Το μονο μερος που βαζω το κωδικο μου ειναι στο μσν ή στο χοτμαιλ. Εψαξα και για ιους κτλ,τζιφος...
JohnXarxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μήπως τον είχες αποθηκεύσει σε κανένα ίντερνετ καφέ κωδικούς, ή το ξέρει κανένας γνωστός σου και ψάχνει?
Tony_Montana Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως έχεις xp και τρέχει απο πίσω το παλιό το messenger ταυτόχρονα; Για πήγαινε msconfig---->startup και δεν αν έχεις 2 εφαρμογές με περίπου ίδιο όνομα Νομιζω το παλιο ειναι messenger.exe Sent from my iPhone using Insomnia
JohnXarxas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 γράψε στον τοίχο του windows live messenger στο facebook και θα σου απαντήσουν με ΠΜ πρόσεξε να πας στο γνήσιο group
pistolas1991 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Αν δεν το ξανά έχεις εσύ ανοιχτό όπως λες από κανένα κινητό, η σε κανένα notebook, τότε μάλλον κάποιος σ εxεί πάρει τον κωδικό κ είναι κ αυτός συνδεδεμένος
JohnXarxas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 δημιούργησε έναν άλλον λογαριασμό και κάνε φίλο τον παλιό σου. συνδέσου με τον καινούριο και περίμενε να δεις αν θα συνδεθείς κάποια στιγμή
lazar_GR Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 και μενα σημερα μου κανει το ιδιο προβλημα.αρα κανενα bug θα ειναι.
xp-user Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα απο 2 υπολιστες στον ιδιο λογαριασμο....κατι αλλο ειναι
JohnXarxas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορει να ειναι ταυτοχρονα απο 2 υπολιστες στον ιδιο λογαριασμο....κατι αλλο ειναι επειδή ακριβώς δεν μπορεί, τον πετάει έξω για να είναι μόνο σε έναν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.