guppy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδιά έχω κάνει εγκατάσταση ένα πρόγραμμα το οποίο είναι δωρεάν αλλά και με πληρωμή. Το δωρεάν απλώς δεν έχει τόσες δυνατότητες όπως το αγορασμένο. Πού είναι το πρόβλημα. Ενώ το έκανα εγκατάσταση, όταν πάω να το ανοίξω μου ρωτάει να το εκτελέσω, πατάω ναι και το ανοίγει. Πάνω στο πρόγραμμα έχει ένα σηματάκι σαν ασπίδα κίτρινο με μπλέ. Στον πίνακα ελέγχου βρίσκεται με μόνο πληροφορίες την ημερομηνία εγκατάστασής του και το όνομα του, το οποίο έχει ένα χ κόκκινο πάνω του σαν σήμα. Το πρόγραμμα λέγεται Birdsevolution Pro και είναι για καναρίνια. Η διεύθυνση που το πήρα είναι: proevolutionpro.com
nikomas50 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η διεύθυνση που το πήρα είναι: proevolutionpro.com Προφανώς η διεύθυνση που το πήρες είναι: http://www.birdsevolutionpro.com/ και όχι αυτή που αναφέρεις. Δεν μας εξήγησες όμως ποιο είναι το πρόβλημα.
guppy Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αυτή, το πρόβλημα είναι ενώ το έχω κάνει εγκατάσταση όποτε πρέπει να το ανοίξω μαυρίζει η οθόνη και μου λέει να το εκτελέσω ξανά για να ανοίξει. έχω norton i.s. και windows 7.
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η ασπίδα στην συντόμευση σημαίνει ότι θα χρειαστεί να αποδεχτείς την εκτέλεση μετά από ερώτηση του UAC (έλεγχος λογαριασμού χρήστη) Κάνε δεξί κλικ στην συντόμευση->Ιδιότητες. Πάτα στο κουμπί Για προχωρημένους και τσεκάρισε το Εκτέλεση ως διαχειριστής. Ίσως να τρέξει σωστά έτσι. Μια άλλη λύση που δεν την προτείνω (αλλά είναι λύση) είναι να απενεργοποιήσεις το UAC. Δες ΕΔΩ πως να το κάνεις, πάντα με δική σου ευθύνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.