Προς το περιεχόμενο

Προγραμματακι για ελεγχο αρχείων ?

xarda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα ορισμενες συμβουλες και λινκς σχετικα με το θεμα που θελω να ασχοληθω...

Αυτο που θελω να κανω ειναι ανα τακτα χρονικα διαστηματα ενα προγραμματακι να εκτελειται.

Θα πρεπει να ανοιγει μονο του ορισμενες ιστοσελιδες και να ελεγχει αν εχουν ανεβει εκει ορισμενα αρχεία.

Αν ανεβηκαν οντως τοτε να τα κανει download και να τα αποθηκευει στο pc μου.

Γενικα γενικα το περιεγραψα , απο που να ξεκινησω γιατι ειμαι στο σκοταδι .........

(ξερω εννοειται Php + Html)

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ο,τι βολεύει να το κάνεις με PHP; Γράφεις «να τα κανει download και να τα αποθηκευει στο pc μου». Δηλαδή θα σηκώσεις PHP σε ένα desktop PC, μόνο και μόνο για να τρέχεις εκεί ένα PHP script που θα κάνει τα παραπάνω;

Ακούγεται για δουλειά όπου πιο κατάλληλος θα ήταν ένας αυτοματισμός γραμμένος ως desktop ή command line app. Ή ακόμη και σε κάποια shell scripting γλώσσα (π.χ. Powershell σε Windows ή bash σε Linux/Unix-οειδή) ή κάποιο automation tool (το δωρεάν AutoIt σε Windows είναι πολύ δυνατό).

Δημοσ.

Παιδια αυτο που θελω για να ειμαι πιο ξεκαθαρος ειναι να κατεβαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα ορισμενα αρχεία απο μια σελιδα.Τα αρχεια αυτα μπορει να ειναι pdf,xls,word η οτιδηποτε αλλο.Μετα θελω να τα αποθηκευω στον δικο μου ftp.(εκτος και αν κατευθειαν αντιγραφονται απο την σελιδα στον δικο μου ftp )

αυτο @parsifal δεν το καταλαβα να σου ω την αληθεια.Τι θελεις να πεις...

Δηλαδή θα σηκώσεις PHP σε ένα desktop PC, μόνο και μόνο για να τρέχεις εκεί ένα PHP script που θα κάνει τα παραπάνω;

Ποιος νομιζεται πως ειναι ο καλυτερος τροπος για να γινει αυτο ?

(κατι διαβασα για DOM + PHP γιάυτο αναφερθηκα σε αυτα)

Δημοσ.

Παιδια αυτο που θελω για να ειμαι πιο ξεκαθαρος ειναι να κατεβαζω ανα τακτα χρονικα διαστηματα ορισμενα αρχεία απο μια σελιδα.Τα αρχεια αυτα μπορει να ειναι pdf,xls,word η οτιδηποτε αλλο.Μετα θελω να τα αποθηκευω στον δικο μου ftp.(εκτος και αν κατευθειαν αντιγραφονται απο την σελιδα στον δικο μου ftp )

Ποιος νομιζεται πως ειναι ο καλυτερος τροπος για να γινει αυτο ?

(κατι διαβασα για DOM + PHP γιάυτο αναφερθηκα σε αυτα)

Ω καλύτερος τρόπος είναι με το getright όπου μπορείς να του πεις τι και από που και κάθε πότε να κατεβάζει (θέλει πληρωμή)

Δημοσ.

Θέλω να πω ότι:

1. Έχεις ανοίξει το θέμα σου στην ενότητα Web Development

2. Αναφέρεις στο τέλος του αρχικού μηνύματός σου «Ξέρω PHP»

Εκ των 1 και 2, υποθέτω ότι το «προγραμματάκι για έλεγχο αρχείων» που αναφέρεις στον τίτλο του θέματος είναι κάτι που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις ο ίδιος σε PHP και δε ρωτάς για κάποιο έτοιμο standalone πρόγραμμα που να κάνει αυτήν τη δουλειά. Και άρα, θα πρέπει να έχεις υπό τον έλεγχό σου κάποια υποδομή (desktop μηχάνημα ή νοικιασμένο server) επάνω στην οποία θα μπορεί να τρέξει το PHP script που θα φτιάξεις.

Κατάλαβα λάθος; Αν ναι, με συγχωρείς.

Δημοσ.

Εκ των 1 και 2, υποθέτω ότι το «προγραμματάκι για έλεγχο αρχείων» που αναφέρεις στον τίτλο του θέματος είναι κάτι που σκέφτεσαι να υλοποιήσεις ο ίδιος σε PHP και δε ρωτάς για κάποιο έτοιμο standalone πρόγραμμα που να κάνει αυτήν τη δουλειά. Και άρα, θα πρέπει να έχεις υπό τον έλεγχό σου κάποια υποδομή (desktop μηχάνημα ή νοικιασμένο server) επάνω στην οποία θα μπορεί να τρέξει το PHP script που θα φτιάξεις.

Κατάλαβα λάθος; Αν ναι, με συγχωρείς.

1) Αν υπάρχει καποιο ετοιμο προγραμμα που μπορει να κανει αυτο που θελω θα με διευκολύνει για το ΤΩΡΑ.( μιλάω για free )

2) Επειδη το θεμα με απασχολησε και στο παρελθον αλλα το ειχα παρατησει θα ηθελα να φτιαξω κατι με php.( αν μπορει να γινει )

3) Πράγματι έχω νοικιασμένο server οποτε εκεί θα πρέπει να βρίσκεται το script για να κάνει την δουλεια που θέλω ( ? )

προχωραμε σιγα σιγα...

(ας γίνει μεταφορά το θέμα στην σωστή ενότητα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...