ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εχω το παραπανω τηλεφωνο και εχει περιπου εδω και μια βδομαδα που η οθονη τα εχει παιξει. Δεχεται το touch μονο οποτε του καπνισει και ενα συγκεκριμενο μερος της οθονης ειναι πληρης νεκρο μην μποροντας να παταω ολη τη σειρα 1-2-3 και λιγο παραπανω. Εψαξα στις ρυθμισεις για κανενα recalibrate της οθονης αλλα δεν βρηκα τιποτα. Ειναι υπερβολικα σπαστικο μιας και στην ουσια εχει αχρηστευτει το τηλεφωνο και θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα και αν το ελυσε ή αν γενικα γνωριζει καποιος τι παιζει με το θεμα και αν μπορει να βοηθησει. Εγγυηση δεν υπαρχει πλεον για να το παω απο εκει που το πηρα.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εχω το παραπανω τηλεφωνο και εχει περιπου εδω και μια βδομαδα που η οθονη τα εχει παιξει. Δεχεται το touch μονο οποτε του καπνισει και ενα συγκεκριμενο μερος της οθονης ειναι πληρης νεκρο μην μποροντας να παταω ολη τη σειρα 1-2-3 και λιγο παραπανω. Εψαξα στις ρυθμισεις για κανενα recalibrate της οθονης αλλα δεν βρηκα τιποτα. Ειναι υπερβολικα σπαστικο μιας και στην ουσια εχει αχρηστευτει το τηλεφωνο και θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει παρομοιο προβλημα και αν το ελυσε ή αν γενικα γνωριζει καποιος τι παιζει με το θεμα και αν μπορει να βοηθησει. Εγγυηση δεν υπαρχει πλεον για να το παω απο εκει που το πηρα. Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω με ενα arena που κυριολεκτικα βρεθηκε κατα τυχη στα χερια μου.Και το εχω περασει απο πασης φυσεως firmware, custom και μη προκειμενου να βρω λυση.Το περιεργο ειναι πως οταν αρχισε να εμφανιζεται το προβλημα,ειχε κατι σαν σταδιακη χειροτερευση.Στην αρχη δεν επιανε ορισμενες φορες τα taps σε καποιο σημειο της οθονης,στη συνεχεια σε μια λωριδα της οθονης και τωρα πια στο κατω 1/3 της.To ωραιo ειναι πως για να το αναγνωρισει ο υπολογιστης ως LG Arena(και να μπορω να "παιξω" με τα firmwares) και οχι σαν mass storage,θα πρεπει να εχω προσβαση στο κατω μερος της οθονης.Κοινως τον $@#$.
ikaruga24 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μια απο τα ιδια. Στην αρχη ξεκινησε απλως μην αναγνωριζοντας παντα τα πατηματα μου. Μετα ξεκινησε το νεκρωμα του σημειου "3" στο touch panel και τωρα εχει νεκρωσει τελειως ολοκληρη λωριδα, σχεδον το 1/3 της οθονης σε αυτο το σημειο. Εχω αλλαξει και εγω πασης φυσεως firmware και δεν εκαναν απολυτως τιποτα κατι που με κανει να πιστευω οτι το προβλημα δεν ειναι στο software αλλα στο hardware Εχω σπαστει πολυ ασχημα καθως το τηλεφωνο το εχω για κατι λιγο παραπανω απο 1 χρονο και με λιγο ψαξιμο στο google βρηκα οτι η οθονη θελει αλλαγη. Αν σε περιπτωση εισαι εκτος εγγυησης θα κοστισει περι τα 80-100 ευρω για την αλλαγη .
profiterock Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 παιδια καλησπερα...οπως ολοι ειχα κι εγω το ιδιο προβλημα με το touch 80 ευρω μου ζηταγανε...αποτελεσμα και μετα απο πολυ ψαξιμο...κατεβαινωντας την πειραιως απο κεντρο 50 μετρα πριν το φαναρι της κουμουνδουρους...εχει ενα μαγαζι ταλιμπαν με μεταχειρισμενα τηλ.το πηγα σε αυτους...πληρωσα 30 ευρω...και μου αλλαξαν μονο το touch...απιστευτο κι ομως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα