aimilios13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα!Τις τελευταίες μέρες έχω ένα θέμα με το WIFI του κιν μου(IPHONE 3GS)χάνει το σήμα και δεν μπορεί να συνδεθεί στο wifi του σπιτιού μου με τπτ!Βγάζει το κλασικό σηματάκι πως έχει συνδεθεί στο internet δίπλα από την ένδειξη του σήματος για 5 δευτερόλεπτα και χάνεται πάλι!Δεν έχω κάνει ποτέ JAILBREAK, έχω κάνει RESTORE αλλά τπτ!Πριν 1 μήνα είχε πάρει το κιν μου πολύ υγρασία από έντονη βροχή που με έπιασε ενώ ήμουν σε μηχανάκι και το κιν για 1μέρα ήταν OFF συνεχόμενη δόνηση, τρεμόπαιγμα της οθόνης κλπ!Λογικά αυτό θα ευθύνεται και για το WIFI!Τί μου προτείνετε να κάνω εκτός από το να πάρω καινούριο IPHONE?Αξίζει να το στείλω για φτιάξιμο κάπου?Και να το συνδιάσω με αλλαγή μπαταρίας, πίσω καπάκι και πλαϊνά πλήκτρα που έχουν φύγει?Να το πετάξω, να παραγγείλω κομμάτια μέσω EBAY, τι προτείνετε? Ευχαριστώ!!!
February 30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δύσκολη περίπτωση. Αν δεν είσαι στην εγγύηση, ίσως η επισκευή του να μη συμφέρει οικονομικά. Βέβαια, ακόμα και αν είσαι στην εγγύηση το γεγονός, ότι σου βράχηκε, δεν ξέρω, πως αντιμετωπίζεται. Προσωπικά, νομίζω, πως αν είσαι εκτός εγγύησης, καλά θα είναι να το πας σε ένα service και να ρωτήσεις, αν φτίαχνεται και πόσο θα κοστίσει (εκτίμηση).
mdr21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ψαξε στο apple foroum του insomnia για κατι μαγαζια που κανουν repair iphones στην Ελλαδα. (ψαξε σπασμενη οθονη iphone ή κατι τετοιο). Αλλαζουν και wifi νομιζω σε λογικες τιμες. Σιγουρα μην το πας σε επισημο σερβις... Πριν τα κανεις ολα αυτα δοκιμασε να το αφησεις και ενα ολοκληρο βραδυ βυθισμενο σε ενα μπολ ρυζι. Μην γελας εχω αναστησει πολλα βρεγμενα iphone ετσι.
georgeadams Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πριν τα κανεις ολα αυτα δοκιμασε να το αφησεις και ενα ολοκληρο βραδυ βυθισμενο σε ενα μπολ ρυζι. Μην γελας εχω αναστησει πολλα βρεγμενα iphone ετσι. Όντως το κόλπο πιάνει. Εγώ έχω αναστήσει έτσι ένα βρεγμένο Nokia. Νομίζω μάλιστα πως είναι καλύτερα να το βάλεις σε σφραγισμένο κουτί/σακουλάκι έτσι ώστε το ρύζι να τραβάει υγρασία μόνο από το κινητό και όχι από το περιβάλλον.
February 30 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλή ακούγεται η λύση αυτήν για την υγρασία. Φαντάζομαι ισχύει για όλες τις συσκευές μας, σωστά; Εννοείται τις μικρές σε μέγεθος!
mdr21 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλή ακούγεται η λύση αυτήν για την υγρασία. Φαντάζομαι ισχύει για όλες τις συσκευές μας, σωστά; Εννοείται τις μικρές σε μέγεθος! οχι μονο το iphone εχει αυτο το feature με το ρυζι! :P :P Αστειευομαι , ναι οποιαδηποτε ηλ/κη συσκευη καταφερεις να την βυθισεις σε ρυζι , τοτε αυτο θα απορροφησει την υγρασια. Αν εισαι τυχερος δεν θα εχει γινει μονιμη βλαβη απο αυτη και θα επανελθει η συσκευη.
BlackScorpionX Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Καλά αυτό με το ρύζι....τι να πω! HIGH TECH SOLUTIONS! :-D
vag3d Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αυτό που λέτε με το ρύζι ακούγεται λογικό κατά την γνώμη μου. Τι ρύζι προτείνετε στο παιδί? Καρολίνα, νυχάκι ή άλλο? (πλάκα-πλάκα ποιο είναι πιο απορροφητικό??) Έτσι για να ξέρουμε ρωτάω. Σφραγισμένο σακουλάκι δεν θα πρότεινα. Καλύτερα να αναπνέει το όλο σκηνικό. Εν ανάγκη ας αλλάξει το ρύζι περισσότερες φορές για να διασφαλίσει πιο άμεση και γρήγορη απορροφητικότητα or something. (τι είναι μερικά σακουλάκια ρύζι παραπάνω προκειμένου να μεγαλώσει την πιθανότητα να σώσει το iphone του το παιδί). Επίσης θα μπορούσε εναλλακτικά αν έχει κανένα κονέ με μαγαζιά για μπουφάν ή με Hardware και τέτοια να πει το κονέ να του μαζέψει και να του δώσει κάτι σακουλάκια μικρά χάρτινα με κάτι μπίλιες μέσα που μαζεύουν την υγρασία. Ίσως είναι πιο αποτελεσματικά. (μπορεί να παίζει και σε κανένα ebay να υπάρχουν αυτά). Αυτά που λέω μοιάζουν όπως αυτό στην φωτογραφία που επισυνάπτω: Παρόλα αυτά το ρύζι ακούγεται πιό "άμεση" λύση, διότι που να βρει κανείς μεγάλη ποσότητα από αυτά τα ειδικά μικρά σακουλάκια που αναφέρω... Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ να βραχεί το iPhone μου (φτου φτου μην το "ματιάσω"). Να ξέρετε όμως οτι σε περίπτωση έντονης υγρασίας (πχ. να σας πέσει μέσα σε νερά) καλύτερα να κλείνετε τελείως την συσκευή αμέσως (πρώτη κίνηση αυτή) προκειμένου να μην χρησιμοποιούνται τα κυκλώματα της συσκευής και βραχυκυκλώσει (και να μην την ανοίγουμε πρωτού βεβαιωθούμε οτι έχουμε αφαιρέσει επιτυχώς την υγρασία από μέσα - έστω και αν μας πάρει μέρες για να περιμένουμε να στεγνώσει or something). Αλλιώς δεν έχει νόημα το "ρύζι" ή οποιαδήποτε αντιμετώπιση της υγρασίας "αφού έχει βραχυκυκλώσει" η συσκευή και έχει πάθει ζημιά. Πρώτη κίνηση αν μας πέσει κινητό σε νερό κλπ είναι να το κλείσουμε αμέσως (κόβουμε το ρεύμα δηλαδή από τις πλακέτες κλπ για να μην βραχυκυκλώσει και χαλάσει. Από εκεί και πέρα σε περιπτώσεις "μερικής υγρασίας" στο εσωτερικό του, δυστυχώς η πιθανή "διάβρωση" (άλατα κλπ) και το πιθανό "βραχυκύκλωμα/χάλασμα" γίνονται πιο "ύπουλα" μέσα στην συσκευή μας. Δηλαδή οι κυρίαρχοι κίνδυνοι είναι: Βραχυκύκλωμα Διάβρωση υλικών της συσκευής (μακροπρόθεσμα και όχι ακαριαία) Στις συσκευές υψηλής τεχνολογίας όπως τα κινητά (που δηλαδή εμπεριέχουν εξαρτήματα και κυκλώματα εξαιρετικά μικροκαμωμένα) τα πράγματα με την υγρασία είναι πολύ πιο επίφοβα και επικίνδυνα.
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Αντι για ρυζι....... το χοντρο αλατι κανει καλυτερη δουλεια παντως. Αυτο που βλεπετε στα μηχανηματα, το σακουλακι με τη σκονη, που περιεχει μια καινουργια συσκευασια.......... ειναι χοντρο αλατι. Παντως επειδη αναφερεις μονο το σπιτι σου..... κανε και ενα restart στο ρουτερ σου, μηπως και ξεκολλησει ο DHCP που σε συνδεει και σου δινει ιντερνετ φιλε, ή δοκιμασε σε αλλο ρουτερ.
mdr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Απλα το χοντρο αλατι θρυμματιζεται πιο ευκολα και ειναι πιθανον να μπουν μικροι κοκκοι του στις τρυπες της συσκευης. Εννοειται οτι με το που βραχει συσκευη πρεπει να την κλεισεις και ακομα καλυτερα να αφαιρεσεις και την μπαταρια (αυτο δυστυχως δεν γινεται στο iphone) , αλλα οι περισσοτεροι που δεν ξερουν τρεχουν να δουν αμεσως αν δουλευει η συσκευη τους με αποτελεσμα τοτε να γινεται η ζημια. Anyway ξαναλεω ακουγονται μεσαιωνικα ολα αυτα , αλλα θα παθετε πλακα με το ποσα iphone και σε κακη κατασταση αναστηθηκαν ετσι!!
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 το βαζεις μεσα σε ενα παλιο καλσον φιλε και δε θρυματιζεται τπτ
mdr21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αντε να βρεις καλτσον , ολες με τα μπουτια εξω κυκλοφορουν χειμωνα-καλοκαιρι! :P :P
Trojax Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2011 αντε να βρεις καλτσον , ολες με τα μπουτια εξω κυκλοφορουν χειμωνα-καλοκαιρι! :P :P Loll ωραίος Sent from my iPod touch using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.