Προς το περιεχόμενο

Αγορά βιντεοκάμερας.

eddie-2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας παιδιά!!!!!!!!!

Ήθελα λίγο την βοήθεια σας για αγορά βιντεοκάμερας. Δεν ζητάω και πολλά :rolleyes: , να είναι μικρή για να μεταφέρετε εύκολα σε μια άνετη τσέπη, να είναι φτηνή (μέχρι 200 ευρώ υπολογίζω αλλά και ακριβότερες προτάσεις με επιχειρήματα θα τις ακούσω) και να βγάζει τέλεια βίντεο και φωτογραφίες για να μην κουβαλάω και φωτογραφική :-) . Μια που ξεχώρισα είναι αυτή http://www.toshiba-multimedia.com/gr/camileo-camcorders/s30/ πιστεύω ότι τα συνδυάζει όλα, αλλά ας μιλήσει κάποιος που ξέρει καλύτερα.

Επίσης ήθελα να ρωτήσω, όταν θες να συνδυάσεις βίντεο και φωτογραφία, τι είναι προτιμότερο, να πάρεις μια βιντεοκάμερα που βγάζει και φωτογραφίες, η να πάρεις μια φωτογραφική που βγάζει και βίντεο;

Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

http://rdir.de/r.html?uid=gn.1v2t.cq6.708kg.epvf4u8j56 εχει μια σονυ με 159,την πηρε φιλος και απο οτι ειδα ,γραφει καλα,χρωματα ,φωτηνοτητα,κορεσμο.50χ ζουμ.

πρεπει να αποφασισεις τι θα γραφεις περισσοτερο,γιατι καθε δουλεια θελει τα καταλληλα εργαλεια.οι ψηφ.φωτογραφικες γραφουν τελειες φωτο αλλα χανουν πολυ στην ευκολεια χρησης του βιντεο.οι βιντεοκαμερες γραφουν τελειο βιντεο,με γρηγορη εστιαση,αλλα οι φωτογραφιες τους ειναι τυπικες,λιγο καλυτερες απο τα κινητα.η καμιλεο που κοιτας πρεπει να ειναι καλουτσικη,αλλα η ς10 και η ς20(οι προγονοι της ς30 δλδ) ηταν μαπα.για τα λ7 τους βεβαια ηταν καλες,αλλα σε συγκιση με πιο ακριβα μοντελα(π.χ διπλης τιμης),ηταν μαπα.

οτι πλερωνεις περνεις.................

Μακριά από TOSHIBA (τουλάχιστον όσον αφορά τις κάμερες)

έχω την Η20 και είναι πραγματικά απαράδεκτη (το κινητό μου τραβάει καλύτερο video . . .)

Αν δεν θέλετε να κλαίτε τα λεφτά σας μακριά . . .

Έχω και εγώ την Η20 και η καταγραφή βίντεο έχει καλό αποτέλεσμα μόνο στην ρύθμιση υψηλής ποιότητας και με καλές συνθήκες φωτισμού. Τη νύχτα άστα να πάνε. Ως φωτογραφική μηχανή δεν την έχω δοκιμάσει αφού χρησιμοποιώ μία kodak που έχω

http://rdir.de/r.html?uid=gn.1v2t.cq6.708kg.epvf4u8j56 εχει μια σονυ με 159,την πηρε φιλος και απο οτι ειδα ,γραφει καλα,χρωματα ,φωτηνοτητα,κορεσμο.50χ ζουμ.

πρεπει να αποφασισεις τι θα γραφεις περισσοτερο,γιατι καθε δουλεια θελει τα καταλληλα εργαλεια.οι ψηφ.φωτογραφικες γραφουν τελειες φωτο αλλα χανουν πολυ στην ευκολεια χρησης του βιντεο.οι βιντεοκαμερες γραφουν τελειο βιντεο,με γρηγορη εστιαση,αλλα οι φωτογραφιες τους ειναι τυπικες,λιγο καλυτερες απο τα κινητα.η καμιλεο που κοιτας πρεπει να ειναι καλουτσικη,αλλα η ς10 και η ς20(οι προγονοι της ς30 δλδ) ηταν μαπα.για τα λ7 τους βεβαια ηταν καλες,αλλα σε συγκιση με πιο ακριβα μοντελα(π.χ διπλης τιμης),ηταν μαπα.

οτι πλερωνεις περνεις.................

Σ’ ευχαριστώ LOULATRANS !!!!!

Αυτό που χρειάζομαι βασικά είναι βιντεοκάμερα. Τώρα αν μπορεί να συνδυαστεί να βγάζει σχετικά και καλές φωτογραφίες (όχι σαν του κινητού), καλά θα ήταν.

Μακριά από TOSHIBA (τουλάχιστον όσον αφορά τις κάμερες)

έχω την Η20 και είναι πραγματικά απαράδεκτη (το κινητό μου τραβάει καλύτερο video . . .)

Αν δεν θέλετε να κλαίτε τα λεφτά σας μακριά . . .

Από ότι βλέπω η H20 με την S30 έχουν την ίδια τιμή, αλλά στα specs η s30 φαίνετε καλύτερη. Τώρα τη να πω, μόνο κάποιος που την έχει δουλέψει θα ξέρει να μας πει.

Σ΄ ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή σου!!!!!!!!

Έχω και εγώ την Η20 και η καταγραφή βίντεο έχει καλό αποτέλεσμα μόνο στην ρύθμιση υψηλής ποιότητας και με καλές συνθήκες φωτισμού. Τη νύχτα άστα να πάνε. Ως φωτογραφική μηχανή δεν την έχω δοκιμάσει αφού χρησιμοποιώ μία kodak που έχω

Έλα βγάλε μερικές φώτο και πες μας!!!!!!!! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...