De@th L0rd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ενδιαφέρομαι για μαγαζιά στο κέντρο ή προς Μπότσαρη μεριά, που να έχουν καλές τιμές κ εκπτώσεις σε τσάντες ταχυδρομικού τύπου. Τη θέλω για να βάζω το φορητό μέσα και διάφορα έγγραφα.Αν έχετε και καμια μάρκα να προτείνετε ακόμα καλύτερα. Μέχρι 60 euros. Όχι e-shops.
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν, δεν είναι βολικές. Αν θες σακίδια πλάτης πες μου να σου προτείνω.
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Έχει έναν φθηνοδουλειά στη βενιζέλου με εγνατία γωνία, λίγο πιο πάνω απο την εγνατία στο περίπτερο πριν το δημαρχείο μπαίνεις στον πεζόδρομο που είναι στο αριστερό σου χέρι. Εκεί κάπου πίσω απο την πλατεία αλκαζάρ. Έχει μόνο τσάντες τσαντούδια κ γενικα φθηνοτέτοια. Η προειδοποίηση είναι ότι ο,τι δίνεις παίρνεις... Αλλα μπορείς να βρείς και καλα πραγματάκια αν ψάξεις.
Garnele Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ρε σεις, εκπτώσεις έχει, μπορείς να πάρεις αξιοπρεπέστατα πράγματα με μέχρι 60 ευρώ ακόμη και από το φωκά. Εγώ όταν πήγαινα ακόμη γυμνάσιο είχα πάρει μία σαμσοναητ σε αυτή τη φάση, τώρα πλέον τη χρησιμοποιεί η αδερφή μου. Υπάρχει ακόμα δηλαδή και σε καλή κατάσταση.
fireflies Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν, δεν είναι βολικές. Αν θες σακίδια πλάτης πες μου να σου προτείνω. Για πες. Με ενδιαφέρει.
klainmaingr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ρε σεις, εκπτώσεις έχει, μπορείς να πάρεις αξιοπρεπέστατα πράγματα με μέχρι 60 ευρώ ακόμη και από το φωκά. Εγώ όταν πήγαινα ακόμη γυμνάσιο είχα πάρει μία σαμσοναητ σε αυτή τη φάση, τώρα πλέον τη χρησιμοποιεί η αδερφή μου. Υπάρχει ακόμα δηλαδή και σε καλή κατάσταση. +1 για samsonite γενικά και γω ότι έχω μου έχει βγεί σκυλί Αλλα αυτός που τον στέλνω είναι πολύ πιο budget. Με 30+ δλδ θα κάνει (λογικά) τη δουλειά του. Πλας έχει ραφίκι πιθήκια χιμπατζήδες αν τον νοιάζει αλλα και κάποια generic καλά και φθηνά. Αυτά πριν κάνα χρόνο που είχα πατήσει τελευταία ε. Τώρα μπορεί να έχει γίνει υποκατάστημα luis vuitton δε ξέρω. Και σηκώνει και παζάρια φαντάζομαι αμα λάχει να ουμ.
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν, μιλάω για σακίδια που χωρούν 15άρι notebook και βιβλία και γενικά διαφορες μαλακίες να έχουν αντοχή, χωρίς να έχoυν ροδάκια και να είναι σχετικά όμορφα. 1. Crumpler, ανοίγουν αναποδα, επομένως δεν μπορούν να σας κλέψουν. Στην Ελλάδα κάνουν γύρω στα 150 ευρά (τιμές public), εδώ το ίδιο ακριβώς μοντέλο το έχω πάρει λιγότερο από 100. 2. Timberland, τα φτιάχνει η samsonite, αλλά είναι ομορφότερα και πιο πρακτικά. Είναι λίγο ακριβότερα από τα crumpler. 3. Samsonite (και μία θυγατρική της που δε θυμάμαι το όνομα που και καλά νεανίζει). Τα παίρνω από ηπα με 80$ αυτά που στην ευρώπη έχουν 160 ευρά. 4. Swiss army, τη θεωρώ ακριβή, αλλά έχω δει πως το μεταχειρίζεται ένας φίλος το σακίδιο και μάλλον δεν παθαίνει τίποτα. 5. Όλες οι εταιρείες με ορειβατικά, αλλά είναι άσχημα. Προσωπικά χρησιμοποιώ τα 1. και τα 3. Και όχι πολύ ευγενικά.
insomniaK Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 τίποτα, αν θέτε λέμε και για τσάντες ώμου, αλλά μην πάρετε. Σας το λέει κάποιος που έχει δώσει για μία (1) τσάντα ώμου, 500 ευρώ. Και κάτι σημαντικό, στην Ελλάδα αν δεν πάτε σε καταστήματα αλυσίδες, που ΔΕ θέλετε να πάτε για να αγοράσετε τσάντα, όπως σωστά λέει και ο κλάινμαϊν, ΠΑΖΑΡΙ. ΟΠΩΣ και ΔΗΠΟΤΕ.
fireflies Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Με τίποτα δεν θέλω ώμου, έχω έναν σάκο arena και υποφέρω καθημερινά. say, insomniak, στη Γερμανία τι παίζει από τιμές? Έχει διαφορά? Τα crumpler τα κοιτάζω τώρα, είναι πανέμορφα αλλά κάπως πιο ακριβά απ'ό,τι θα ήθελα.
evabb Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Λοιπόν, δεν είναι βολικές. Αν θες σακίδια πλάτης πες μου να σου προτείνω. αυτο. θα σου φυγει ο ομως ψοφιε λορδε, μονο πλατης.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 To θέμα είναι ότι δε μου αρέσουν τα σχέδια στα σακίδια πλάτης πλέον. Αισθάνομαι σαν να πηγαίνω ακόμη λύκειο. Δε ξέρω αν μπορώ να βρώ κάτι να μου αρέσει. Μέχρι 60 ευρώ δίνω.
Adon1s Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 μιας και εισαι γειτονακι στα νοτια το μονο μαγαζι με τσαντες κλ που ξερω προς τα εκει ειναι κατεβαινοντας την Μποτσαρη με το που φτασεις στην Ολγας στριβεις αριστερα..προχωρας και στο αριστερο χερι ειναι ενα με τσαντες κλπ..ριξε ενα βλεφαρο..δεν ξερω ομως κατα ποσο εχει καλες η οχι
klainmaingr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Έχω την εντύπωση οτι αυτό που ψάχνεις θα το βρείς πιο εύκολα σε μαγαζιά που έχουν τσάντες laptop παρά σε "βαλιτσάδικο" πάντως. Υπάρχουν κάποιες πολύ όμορφες τσάντες για laptop που έχουν και θέσεις για έγγραφα και για τα πάντα και με τα $$ που διαθέτεις μπορείς να πάρεις κάτι αρκετά καλό. Αυτά ξέρεις σε public mablic mediamarket κτλ.. Αλλιώς ανάλογα με τη χρήση που θα την κάνεις δεν ξέρω αν θα σε βόλευε μικρή τροχήλατη σαν χειραποσκευή αεροπλάνου αλλα σε μορφή χαρτοφύλακα όχι σα χοντροβαλίτσα.. Είναι αρκετά της μόδας και αν δεν είναι θα γίνουν.. Πρακτικότατες, ξεκούραστες και ευρύχωρες. Αυτό θα το βρείς καθαρά σε μαγαζιά τύπου fokas κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.