bujar Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Συγνωμη αν ρωταω πατατα, αλλα το προβλημα εχουν και ορισμενα μοντελα της asus σωστα? Το αρθρο δεν λεει κατι... http://event.asus.com/2011/SandyBridge/notice/ Edit// Τωρα προσεξα τις ημερομηνιες. Λαθος δικο μου
kadaka80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει που όλοι δίνουμε μπράβο στην εταιρία για τα αυτονόητα. Που να μας αποζημίωνε και για τον χαμένο χρόνο και την ταλαιπωρία που θα υποστούμε δηλαδή. Πόσο σκυμμένοι είμαστε τελικά αναρωτιέμαι...
qsis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μου αρέσει που όλοι δίνουμε μπράβο στην εταιρία για τα αυτονόητα. Που να μας αποζημίωνε και για τον χαμένο χρόνο και την ταλαιπωρία που θα υποστούμε δηλαδή. Πόσο σκυμμένοι είμαστε τελικά αναρωτιέμαι... με τοσα που χουν δει τα ματια μας τι να πουμε δηλαδη? (εγω παντως τη συμπαθω γενικα σαν εταιρεια, για αυτο ειπα να πω κι ενα μπραβο )
kadaka80 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 με τοσα που χουν δει τα ματια μας τι να πουμε δηλαδη? (εγω παντως τη συμπαθω γενικα σαν εταιρεια, για αυτο ειπα να πω κι ενα μπραβο ) Δεν αναφερόμουν τόσο στην Gigabyte όσο στην Ιντελ. Άλλωστε την γκάφα (?) δεν την έκανε η Giga.
coffeex Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Έχει επικοινωνήσει κανείς με το κατάστημα που αγόρασε την μητρική; Προσωπικά το έκανα και ακολουθούν την γραμμή της Gigabyte ή κρατάω και κάνω την δουλειά μου μέχρι να παραλάβουν τις νέες (διορθωμένες) μητρικές ή την στέλνω πίσω τώρα. Επέλεξα την πρώτη επιλογή και περιμένω.. για να δούμε.
yiannis_1 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 προσοπικα πάντως από την cosmodata, μου έχει τύχει μια φορά να πάρω τα λεφτά μου πίσω για κατι μνήμες που είχα πάρει και δεν είχαν να μου τις αντικαταστήσουν και άλλη μια για μια κάρτα οθόνης την οποία μου την άλλαξαν. Δεν είχα πρόβλημα με τους ανθρώπους εκεί.Αντιθέτως ήταν πολύ εξυπηρετικοί, πράγμα που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με άλλες επώνυμες και μεγαλύτερες εταιρείες................. Σαν εταιρεία παίζει να είναι απο τις παλιότερες του χώρου και απο ότι θυμάμε σε παλιές μου βόλτες στην Στουρνάρα πρώτα έμπαινα σ αυτούς και μετά στο πλαίσιο που και αυτό ενα κατάστημα είχε τότε. Όσο για το επώνυμες εταιρείες και το πλαίσιο απλά γέλασα... Εσύ δλδ όταν παίρνεις κάτι πλαίσιο πχ οθόνη με ταμπελάκι turbox κολλημένο με σιλικόνη νιώθεις ότι παίρνεις brand... Καμιά hanspree παίρνεις με άλλο ταμπελάκι. Το ίδιο και με τα gps τους που τα βρίσκεις και σε κινέζικα sites ή και στo ebay.
filip123go Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Έχει επικοινωνήσει κανείς με το κατάστημα που αγόρασε την μητρική; Προσωπικά το έκανα και ακολουθούν την γραμμή της Gigabyte ή κρατάω και κάνω την δουλειά μου μέχρι να παραλάβουν τις νέες (διορθωμένες) μητρικές ή την στέλνω πίσω τώρα. Επέλεξα την πρώτη επιλογή και περιμένω.. για να δούμε. coffeex, από ποιο κατάστημα την πήρες..? Έτσι για να λέμε και τα καλά..!
loco Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Βλέπω πως στην παράθεση με τα μοντέλα αναγράφεται η GA-P67A-UD3. Εγώ πριν λίγο καιρό πήρα την GA-PΗ67A-UD3. Είναι η ίδια; http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-GA-PH67A-UD3-1155-H67-DDR3.htm ------------ Ρώτησα αλλά αμέσως μετά είδα πως δεν είναι ίδιες! Πάλι καλά..
coffeex Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 coffeex, από ποιο κατάστημα την πήρες..? Έτσι για να λέμε και τα καλά..! Από www.msystems.gr
BILL5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 με το 1366 δεν υπαρχει προβλημα μονο με το 1155 socet ε?
kadaka80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 με το 1366 δεν υπαρχει προβλημα μονο με το 1155 socet ε? Πως δεν υπάρχει. Τεράστιο πρόβλημα. Αν έχεις μόλις αγοράσει σε 1366 θα είσαι τυχερός αν βρεις κανένα κορόιδο να στην αγοράσει πίσω για 40€. Επειδή όμως είμαστε συμφορουμίτες ,αντε.... 50€ -τυχερούλη- είναι δικά σου για την χαλασμένη μητρική και τον άχρηστο επεξεργαστή που έχεις. Με ευχαριστείς άλλη φορά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 με το 1366 δεν υπαρχει προβλημα μονο με το 1155 socet ε? η είδηση τα λέει ξεκάθαρα πιστεύω, SANDY BRIDGE
BILL5 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Πως δεν υπάρχει. Τεράστιο πρόβλημα. Αν έχεις μόλις αγοράσει σε 1366 θα είσαι τυχερός αν βρεις κανένα κορόιδο να στην αγοράσει πίσω για 40€. Επειδή όμως είμαστε συμφορουμίτες ,αντε.... 50€ -τυχερούλη- είναι δικά σου για την χαλασμένη μητρική και τον άχρηστο επεξεργαστή που έχεις. Με ευχαριστείς άλλη φορά. δεν θελω να σε στεναχωρισω ειμαι ακομα με το μηχανημα της υπογραφης φιλε μου απλως ειχα πει οτι θελω να κανω μα αναβαθμιση σε i7 αλα θα περιμενω λιγο ακομα μεχρι τον απριλιο
kadaka80 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Για Μάιο-Ιούνιο το κόβω πιο πολύ και μάλιστα αυτή την φορά θα έχουμε παράλληλα και την AMD να παρουσιάζει. Ελπίζω η ψαλίδα να έχει μειωθεί αρκετά ώστε να δούμε επιτέλους και λίγο καλύτερες τιμές. Είδομεν.
tailas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Σορρυ παίδες μια εταιρία αγώραζει μια ΜΒ 160 ευρώ και σου την πουλάει εσένα 180 (η τιμές είναι παράδειγμα) και έρχεσαι εσύ τώρα και του λές δώσε μου τα 180 πίσω,που αυτός πλήρωσε τον πολιτή του,το ρεύμα του η ακόμα και της καπότες του με το κέρδος αυτό.Αυτός σου λεεί: -A φίλε μου δεν παίζει να στα δώσω όλα πίσω,η θα πάρεις κάτι άλλο η θα το πάρεις σε τιμή χονδρικής.Που θα βρεί αυτός τώρα ατομά να πουλίσει σύστημα αφού όση ψώνιζουν πέρνουν κάτι καινούριο και όπως κατάλαβα πολύ είναι αυτοι που θα περιμένουν 2-3 μήνες για να δούν τη θα παίξει!Η καρδία του Η/Υ ειναι το cpu αλλά χώρις MB δεν μπορεί να γίνει ΤΠΤ!! Έτσι αφήστε τη λένε η εταιρίες και κατεβήτε στην Ελλαδιστάν και στην πραγγματικότητα που λέγετε ΕΛΛΑΔΑ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα