Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 και οι υπόλοιποι κατασκευαστές κατά 99% θα κάνουν το ίδιο... πχ Asus http://www.insomnia.gr/topic/397429-%ce%b5%ce%ba%cf%84%ce%b1%ce%ba%cf%84%ce%bf-m%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%bf-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b1-chipsets-%cf%84%cf%89%ce%bd-sandy-bridge-300-%ce%b5%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%bc%cf%85%cf%81%ce%b9/page__view__findpost__p__3838762
filip123go Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 άλλη περίπτωση που δεν δεχόντουσαν να αλλάξουν Kingston RAM με την δικαιολογία ότι δεν καίγονται ποτέ Το θυμάμαι αυτό..! Πάλι εδώ μέσα το συζητούσαμε..! Respect στην Gigabyte...! Πολύ σωστή κίνηση..!
Orifiel Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πωπω και νοιώθω άσχημα που το πρότεινα σε 5-6 ποστ μου το ud4 ουπς, σοορυ.. Πάλι καλά που πρότεινα γιγαμπιτε και όχι τίποτα άλλο.
Tompgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλα ρε orifiel δεν ηταν δικο σου το λαθος της intel ηταν
johnny21a Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλα... φανταζομαι τους απαικτα ενημερωμενους τραγικους πωλητες του πλαισιου να προσπαθεις να τους εξηγησεις την ολη φαση και να σε κοιτανε με το συνηθες σπινθηροβολο αγελαδισιο βλεμμα τους και να λενε στο τελος "Αν εχει προβλημα αφηστε την για ελεγχο..."
Tompgr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλα... φανταζομαι τους απαικτα ενημερωμενους τραγικους πωλητες του πλαισιου να προσπαθεις να τους εξηγησεις την ολη φαση και να σε κοιτανε με το συνηθες σπινθηροβολο αγελαδισιο βλεμμα τους και να λενε στο τελος "Αν εχει προβλημα αφηστε την για ελεγχο..." ετσι ακριβως
Sitios Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο στη Gigabyte... Τα τελευταία 2 χρόνια, για μένα είναι η μεγαλύτερη και καλύτερη κατασκευάστρια μητρικών στον κόσμο, γι' αυτό και την προτιμάω σε ότι μηχάνημα στήσω (δικό μου είτε φίλου) και δεν έχω κανένα παράπονο. Άρα υπομονή μέχρι αρχές καλοκαιριού για το διορθωμένο P67...
Titanomaxos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ΔΕΝ εχεις αδικο..... αλλα και αυτος και ο καθε (cosmodata) τι φταιει τωρα να πουλαει κατι και λογο λαθους της TITANOεταιριας..... να πρεπει να τo δεχτει παλι πισω.... δεν λεω καταναλωτης ειμαι αλλα για εμπα και λιγο στην θεση του.... με τα λεφτα που αγορασα την μητρικη αυτη αυτος να εχει πληρωσει τα παγια εξοδα του ... καλυτερα για μενα αφου επελεξες την μητρικη αυτη να περιμενεις αντικατασταση με ιδιο η πιο καλο.... βεβαια ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ο καθε ενας που την Πηρε την μητρικη αλλα ελα για πηδα στην αλλη μερια.... απο αυτη του πωλητη..... Δεν με ενδιαφέρει η άλλη πλευρά. Φιλε μου οπως τρέχω εγω θα τρέξει και αυτός αλλιώς ΙΝΚΑ και μήνυση ακόμα και το 100... ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ....sorry αλλα με τα χρηματα μου δεν θα παιξει κανεις!
k_dinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Καλα... φανταζομαι τους απαικτα ενημερωμενους τραγικους πωλητες του πλαισιου να προσπαθεις να τους εξηγησεις την ολη φαση και να σε κοιτανε με το συνηθες σπινθηροβολο αγελαδισιο βλεμμα τους και να λενε στο τελος "Αν εχει προβλημα αφηστε την για ελεγχο..." Kαι να δεις που θα σε χρεωσουν 10 ευρω για τον ελενχο, και στο τελος θα σου πουν οτι δουλευει μια χαρα!
z@xos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Kαι να δεις που θα σε χρεωσουν 10 ευρω για τον ελενχο, και στο τελος θα σου πουν οτι δουλευει μια χαρα! -Aργει λιγακι με sata2 αλλα μπορεις καλιστα να χρησιμοποιησεις μονο sata3. -Μα δεν εχω συσκευες με sata3... -Mπορεις να αγορασεις. Εχουμε σε προσφορα το ταδε hdd/ssd και αυτο το κορυφαιο blueray driver της ταδε εταιριας... 2
dr_psiloulis Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παιδιά που έχω την GA-H67A-UD3H τι κάνω .......
digimyth Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η αλήθεια είναι ότι το κόστος της πατάτας της INTEL είναι τεράστιο... Βέβαια είναι πολύ σωστό και μπράβο που το παραδέχονται και τα παίρνουν πίσω αν και δεν έχουν και πολλές επιλογές. Δε τους συμφέρει να τους πέσουν και μηνύσεις και από πάνω. Η cosmodata είναι ο ορισμός της κλεψιάς για μένα! Αν συγκρίνεις τις τιμές της με διπλανά καταστήματα (στουρνάρη) είναι εξωπραγματικές! Ας ελπίσουμε ότι οι άτυχοι του προβλήματος θα τα καταφέρουν με την ελληνική τραγωδία της εξυπηρέτησης των καταστημάτων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα