Mountzouris Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ και λίγες μερες προσπαθω να ξεκαθαρισω τη μουσικη που εχω αλλα τα πραγματα ειναι δυσκολα καθως μιλαμε για πολλα gb. Υπαρχει καποιο προγραμματακι που μπορει να κανει διαχειριση και εξυπνη τροποποιηση των αρχειων. Για παραγειγμα αλλαζοντας σε ενα απο τα αρχεια που περιεχει το cd το ονομα του καλλιτεχνη να αλλαζει και στα υπολοιπα που βρισκονται στο φακελο, να κανει αλλαγη ονοματος απο greeklish σε ελληνικα κ.α. Αν εχετε κατι υποψην σας με σωζετε...
nikomas50 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Easy CD-DA Extractor 2010 Ultimate v2010.6.0.0 στην καρτέλα Audio Converter (Μετατροπή αρχείων ήχου). Επειδή στις πληροφορίες της Ελληνικής γλώσσας εμφανίζομαι εγώ σαν μεταφραστής, ζητώ συγγνώμη για τα λάθη που ενδεχομένως θα βρεις. Δεν έχω στείλει ενημέρωση από το 2008 και ο εκδότης χρησιμοποιεί ακόμη την παλιά μετάφραση.
Physics_Rulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το Tag&Rename κάνει όλα όσα θες. Το χρησιμοποιώ χρόνια http://www.softpointer.com/tr.htm
Xdanger Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για διαχείρηση melomania και για επεξεργασία tag mp3tag
micos000 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δες το Media Monkey (free). Είναι πολύ καλό για οργάνωση mp3 και με πολλές δυνατότητες. Για επεξεργασία tags, θα προτείνω το επίσης δωρεάν TagScanner. Είναι πολύ δυνατό πρόγραμμα και μεταφρασμένο στα Ελληνικά (αν το θέλεις).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.