mademoiselle Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! μήπως γνωρίζει κάποιος κάποιο πρόγραμμα για ξεζιπάρισμα φακέλου? Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 mademoiselle το 7zip είναι από τα καλλίτερα ελεύθερα προγράμματα για αυτήν την δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 simplyRar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mademoiselle Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 mademoiselle το 7zip είναι από τα καλλίτερα ελεύθερα προγράμματα για αυτήν την δουλειά. Ευχαριστώ πάρα πολύ! simplyRar Ευχαριστώ πάρα πολυ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 mademoiselle το 7zip είναι από τα καλλίτερα ελεύθερα προγράμματα για αυτήν την δουλειά. Πρόσεξε λίγο σε ποια κατηγορία του forum βρίσκεται το θέμα όπου ποστάρεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 7zip ειναι για windows. τα έχω δοκιμάσει όλα, το πιο απλό λιτό για εμένα ειναι ο anarchiver.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πρόσεξε λίγο σε ποια κατηγορία του forum βρίσκεται το θέμα όπου ποστάρεις... Σορρυ αλλά είδα ότι έχει λίνκ και για το Macos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Όχι για το 7-Zip. Για άλλα προγράμματα που χρησιμοποιούν το 7z format ή ports του command line utility p7zip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μ έχει βολέψει αφάνταστα το Springy. Δεν είναι όμως τζάμπα. http://www.springyarchiver.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petros666 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 αυτο Link και ξενοιαζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 αυτο Link και ξενοιαζεις Το δούλευα παλιότερα αλλά σε μερικά "Ελληνικά" μου έβγαζε @#$^% αλλά δεν ξέρω αν το κάνει και τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το προβλημα παντως σε ολους τους ανζιπερ ειναι ο χρονος αποσυμπιεσης, δεν συγκρινονται με αυτων των windows. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thresher Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το προβλημα παντως σε ολους τους ανζιπερ ειναι ο χρονος αποσυμπιεσης, δεν συγκρινονται με αυτων των windows. Sent from my iPhone using Insomnia Γιατί το λες αυτό ?? Εγω δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Μην σου πω το αντίθετο .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 είχε ξαναζυσηζητηθεί εδώ, όπου με διαβεβαίωσε και ο ΗαΗα. αν θες μπορεις να πειραματιστείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanocaster Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Ψήφος και σε μένα για το springy. Μου το έφερε δώρο ο θείος μου που είναι πρεζάκι της σειράς ( ) και από τότε δεν χρησιμοποιώ κανένα άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.