Loca87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια γεια σας και καλωσαβρηκα.. Εχω καταληξει στα εξης λαπτοπ μιας και συμφωνα με τα specs ειναι αρκετα καλα.. Ηp Tosiba kαι τελευταιο το εξης dell To dell ειναι το πιο αδυναμο σε specs αλλα μου αρεσει εμφανισιακα και (ποιοτικα το ειδα απο κοντα..) Επισης με ιντριγκαρει και η εμφανιση του Hp και τα πολυ καλα specs του..Αλλα δεν βλεπω καποιο review πουθενα εχει κανεις προσωπικη αποψη? Αν αγορασω τον hp θα αγορασω και το extra care αν και συμφονα με τον νομο εχω εξαρχης 2 χρονια εγγυηση.. ?Το λαπτοπ θα χρησιμοποιηθεί για λιγο απο ολα και gaming .. Λοιπον τι λετε?
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Οταν λες extra care; Aπο καταστημα θα την αγορασεις ή απο την επισημη αντιπροσωπεια της Hp;
disqualified Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αν αγορασω τον hp θα αγορασω και το extra care αν και συμφονα με τον νομο εχω εξαρχης 2 χρονια εγγυηση.. Οπως ειναι ο νομος δε βγαινει κανενα ξεκαθαρο συμπερασμα για κατι τετοιο. Ουτε δικηγορος ουτε η ΓΓΚΑ μου εχουν πει οτι ισχυει αυτο που αναφερεις. Στο forum μπορεις να βρεις εκτεταμμενη συζητηση γι αυτο το θεμα
Loca87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικη εμπειρια δεν εχω αλλα απο διαφορα που εχω διαβασει πολλοι το εχουν καταφερει να το κανουν πραξη.. Τελοσπαντν ας μεινουμε οn topic και στην επιλογη ενος των 3...
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παροτι το dell ειναι πολυ καλο, θα σου προτεινα να πας σε i5 και μονο. Γιατι σε λιγο καιρο οι i3 θα θεωρουνται.. παλιοι με τους νεους επεξεργαστες που βγαινουν.
ss13 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παροτι το dell ειναι πολυ καλο, θα σου προτεινα να πας σε i5 και μονο. Γιατι σε λιγο καιρο οι i3 θα θεωρουνται.. παλιοι με τους νεους επεξεργαστες που βγαινουν. Μην νομίζεις ό,τι έχουν τρελλές διαφορές στις επιδόσεις οι i3 με τους i5 , οι i7 έχουν αισθητή διαφορά σε επιδόσεις ( όχι σε όλα τα μοντέλα όμως ) !!
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Το ξερω οτι δεν προκειται να δεις καμια τρελη διαφορα, αλλα το + των i5 ειναι και το turbo boost που εχουν.
none14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ παράγγειλα αυτόν. Αλλά αν δεν βιάζεσε μπορείς να πάρεις αυτόν που έχει σχεδόν τα ίδια specs και 100Ε λιγότερα ...
panos2000gr Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγω θα πρότεινα αυτό: http://www.skroutz.gr/s/301926/Dell-Studio-XPS-L501x.html Το έχω δουλέψει και είναι φανταστικό μοντέλο, με φοβερή ποιότητα κατασκευής και ΚΟΡΥΦΑΙΑ ηχεία.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Θα συμφωνησω με τον none14 για το μοντελο που προτεινει. Εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα.. Και ειναι και το πιο οικονομικο απο ολα.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ή εδω εναν παρομοιο με αυτον που προτεινει ο jtheogr http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907096
none14 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δες και αυτόν. Τι λέτε ρε παιδιά στον άνθρωπο? 890Ε για ι3?? Αυτο το μοντέλο της lenovo έχει σταματήσει να κυκλοφορεί (δες το επίσημο site) άσε που μπορεί να το βρει 200Ε λιγότερα εδώ
Loca87 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Παιδια ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας..Σε Lenovo δεν θελω να παω λογο οθονης μιας και την ειδα απο κοντα και εκτος του τοι ειναι σχετικα χαμηλης φωτεινότητας λειτουργει ανετα και σαν καθρέφτης σπιτιου .. Ο Dell που μου προτινετε τον ειχα δει και εγω αλλα λεω να αγορασω κατι τωρα γιατι σε ενα ενα μηνα μπορει να ξανασκευτω και αλλα να ψαξω παλι και ου το καθεξης.. Αυτος οXps ειναι λιγο αδυναμος σε specs..Aπο το γνωριζω τα xps ειναι πιο επαγγελματικα μοντελα... Εγω απο τους 3 που αναφερθηκα στο πρωτο μου post εχω μια συμπαθεια στον Hp..Eχει και δυνατα specs και εμφανιση που μου αρεσει..Εχει δει κανεις απο κοντα το συγκεκριμενο μοντελο? ΒΡηκα και μια μικρη παρουσιαση εδω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.