mplouzakias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η οθόνη του υπολογιστή μου τα έπαιξε κι έτσι είπα να συνδέσω το Pc μου με την τηλεόραση η οποία όμως είναι υπερβολικά μεγάλη, έχει καμία επίπτωση αυτό στον υπολογιστή ή στην οθόνη? Ελπίζω να μην μου πείτε ναι, γιατί μ' άρεσε κι εχω σκοπό να την κρατήσω μόνιμα..
CtrlFreak Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Πωωω τι πήγε και έκανεεεε..... Τρελάθηκες ανθρωπέ μου?? Όχι δεν έχει καμία επίπτωση, enjoy!
kanesaxo Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Kανένα προβλημα. Μπορεί να έχει ομως επιπτωση στην ψυχαγωγία σου.Αν δηλαδή εχεις καμμια μικρή καρτα γραφικών δε θα αποδιδει στα παιχνιδια σε υψηλή ανάλυση.
Commendatore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η οθόνη του υπολογιστή μου τα έπαιξε κι έτσι είπα να συνδέσω το Pc μου με την τηλεόραση η οποία όμως είναι υπερβολικά μεγάλη, έχει καμία επίπτωση αυτό στον υπολογιστή ή στην οθόνη? Ελπίζω να μην μου πείτε ναι, γιατί μ' άρεσε κι εχω σκοπό να την κρατήσω μόνιμα.. Για ποιά τηλεόραση μιλάμε ? (ρωτώ κυρίως για τις ίντσες και την ανάλυση) Αλήθεια αξίζει τον κόπο ?
mplouzakias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτή είναι νομίζω! Πω τέλεια, θα πάω το PC μου στο σαλόνι!!! :-D
vangelis_k Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σε τόσο μικρή; Εγώ το έχω συνδέσει με hdmi σε 40άρα samsung και απολαμβάνω ιντερνετ και ταινίες
Commendatore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Σε τόσο μικρή; Εγώ το έχω συνδέσει με hdmi σε 40άρα samsung και απολαμβάνω ιντερνετ και ταινίες Και πώς είναι τα windows ρε παιδιά ? Εννοώ από άποψη ευκρίνειας δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.