Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα σε game..

Waldo_Vrs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν είναι σωστή ενότητα ζητώ συγνώμη..δεν ήξερα πια να διαλέξω ως πιο κατάλληλη.

Τρέχω ένα παιχνίδι στο pc αυτές τις μέρες και ενώ όλα παν καλά και έχω τα settings στο high τέρμα και τρέχει χωρίς πρόβλημα σε μερικές πίστες όπου φορτώνει μόλις μπεί μου γράφει κάτω "out of memory" και μετά Settings change to medium ή to low ...και συνεχίζει να τρέχει κανονικά μετά.

Τις περισσότερες φορές που γίνετε αυτό βλέπω και κάποιο μέρος του χάρτη κόκκινο με τα γραφικά χάλια σε εκείνο το σημείο.

Απο ερωτήσεις σε φίλους μου είπαν και αυτοί το αντιμετωπίζουν αυτό το πρόβλημα. Μπορεί κάποιος να πεί πια μνήμη μένει full?..εικονική ή ram?.

Δημοσ.

Απο τα λίγα που ξέρω, επειδή η ραμ είναι ποιο γρήγορη απο τον σκληρό είναι σε πρώτη πρωτεραιότητα, άρα αν γέμισε κάποια λογικά θα είναι η ραμ... Τις απαιτήσεις του παιχνιδιού τις είδες? Είσαι μέσα στο όριο?

Δημοσ.

Η μνήμη που σου λέει είναι η video memory, δηλαδή η μνήμη της κάρτας γραφικών. Έχεις επιλέξει να φορτώνει μεγάλα textures στην μνήμη η οποία δεν σου φτάνει. Πόση μνήμη έχει η κάρτα γραφικών σου;

Κατέβασε λίγο το texture size ή όπως αλλιώς το λέει στα settings του παιχνιδιού και βάλτο στο medium.

Δημοσ.

Για να σου λέει Settings change to medium ή to low κάτι παίζει με την κάρτα γραφικών ενδέχεται να γεμίζει αλλά μάλλον κάποιο πρόβλημα με το παιχνίδι είναι είδες αν έχει κάποιο update;και για το παιχνίδι αλλά και για την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα με τις απαιτήσεις..μιας και σε μερικούς χάρτες σε συγκεκριμένους βασικά μόνο μου εμφανίζει αυτό το μήνημα (κατεβάζει τα settings και στο τέλος του χάρτη τα επαναφέρει) ..το game το τρέχει άνετα το pc οπότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε συγκεκριμένα map να γεμίζει η μνήμη?. Παίζει τίποτα με το θέμα εικονική μνήμη?. Είναι στα 2G αν το ανεβάσω σε τι βοηθάω?.

Δημοσ.

Όπως σου είπαμε δεν είναι ούτε θέμα ram ούτε θέμα virtual μνήμης.

Είναι η μνήμη της κάρτας γραφικών ή κακής διαχείρισης της μνήμης εκ μέρους του παιχνιδιού.

Δεν μας είπες ακόμα ούτε ποια κάρτα γραφικών έχεις, ούτε πόση μνήμη έχει η κάρτα, ούτε πόση μνήμη έχεις στο pc. Πες και ποιο game είναι. :shifty:

Αν μας πεις ίσως σε βοηθήσουμε καλύτερα.

Update στους drivers της κάρτας γραφικών έκανες; Δες και κανένα update για το παιχνίδι.

Δημοσ.

windows xp 32bit με 3G ram

VGA GTX470 1.3G μνήμη

CPU Quad Core 2.4

Μάλλον τελικά το κόβω να είναι κακή διαχείριση της μνήμης απο το ίδιο το game...μιας και δεν έχω δεί αλλού να δυσκολεύετε το pc

Δημοσ.

Και το όνομα του ενόχου; (το παιχνίδι!)

Έχεις κάνεις driver update στην nvidia ή έχεις αυτούς από το cd της κάρτας;

Θα θεωρήσω ότι έχεις win7/vista 32bit (λόγω 3GB ram). Οι τελευταίοι drivers είναι οι 266.58.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...