Προς το περιεχόμενο

ποιο απο τα μόντεμ του ΟΤΕ να επιλέξω?

JohnXarxas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

bautec pstn γιατι παιρνεις ενσυρματο ? παρε ασυρματο,στη εποχη μας κανεις πια δε παιρνει ενσυρματο.....ειναι πιο ακριβα βεβαια...αλλα αν θες να συνδεσεις αργοτερα κατι θα σου χρειαστει..βρισκεις μεταχειρισμενα ανετα ασυρματα bautec με τα ιδια χρηματα που θα δωσεις για ενσυρματο...

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Hardware Γενικά. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

bautec pstn γιατι παιρνεις ενσυρματο ? παρε ασυρματο,στη εποχη μας κανεις πια δε παιρνει ενσυρματο.....ειναι πιο ακριβα βεβαια...αλλα αν θες να συνδεσεις αργοτερα κατι θα σου χρειαστει..βρισκεις μεταχειρισμενα ανετα ασυρματα bautec με τα ιδια χρηματα που θα δωσεις για ενσυρματο...

1) γιατί να πάρω το bautec pstn?

2) απο τα ασύρματα ποιο προτείνεις?

Δημοσ.

εγώ θα το αγόραζα αλλα τελικά θα βάλω cyta, γτ το είχα στο μυαλό μου έτσι και αλλιώς, και τώρα που χάλασε το μόντεμ και μπαίνω με δανεικό, θα μπω στην cyta για να μειώσω τα μηνιαία έξοδα και δεν θα μου φύγουν και 30-50€ τζάμπα...

ευχαριστώ και θα το έχω στο μυαλό μου αν μου ξαναχρειαστεί...

Δημοσ.

an και μαλλον σου απαντησαμε στο αλλο θεμα για την cyta απο οτε αμα παρεις +1 στο Thomson.Ισως σου δωσουν το v8 αντι για v7 αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο σταθερο απο sagem και μπουρδες.

Δημοσ.

αν εννοεις το v7 απο το v8 εχουν καποιες διαφορες.το v7 πχ bootarei πιο γρηγορα το v8 εχει draft n.και τα 2 σταθερα ειναι.απλα καλο ειναι να περασεις πιο νεο firmware οταν το παρεις αν το παρεις.αν εννοεις το v7 απο τα αλλα sagem κτλ εγω το v7 θα επαιρνα

Δημοσ.

an και μαλλον σου απαντησαμε στο αλλο θεμα για την cyta απο οτε αμα παρεις +1 στο Thomson.Ισως σου δωσουν το v8 αντι για v7 αλλα τουλαχιστον ειναι πολυ πιο σταθερο απο sagem και μπουρδες.

Για το τελευταίο Sagem που δίνουν δεν είμαι σίγουρος αλλά το προηγούμενο (1500wg) ήταν σκυλί μαύρο. Και για τα πιο καινούρια που το είχα ψάξει λίγο δεν είχα ακούσει κάτι κακό
Δημοσ.

sto 1500 νομιζω ενα παραπονο ειχα ακουσει που εγραφαν καποιοι που με firmware update λυνοταν.απλα εννοειται οτι ολα αυτα που δινουν δωρεαν δεν ειναι και τα καλυτερα της αγορας εννοειται.το thomson εχει την μεγαλη σταθεροτητα σαν ατου.λιγο δυσκολο Interface βεβαια αλλα οκ συνηθεια ειναι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...