Προς το περιεχόμενο

Ποιο να πάρω από τα ρούτερ που δίνει η Cyta?

kostakiss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

px Η vivodi σε αυτους που ειχαν voip εδινε thomson.η forthnet εδινε και δινει thomson στα επαγγελματικα προγραμματα εκτος απο αυτα που παιζουν με bri.

ολα ειναι σχετικα τι θεωρει μια εταιρεια καλυτερο για professional.πχ καποιος μπορει να πει οτι το pirelli δινει αυτο και αυτο και αυτο αλλα πχ για μια αλλη εταιρεια οτι το Thomson εχει την σταθεροτητα ισως ειναι πιο βασικο εφοσον θες να μην πεφτει η γραμμη για να εχεις τηλεφωνα.βεβαια καποιες εταιρειες παιζουν με 9 Margin για πιο σταθερα.

Δημοσ.

Αυτό, ότι και καλά δίνουν pirelli για καλύτερη δουλειά (βλπ. επαγγελματίες) το λένε συχνά εκεί στη Cyta οι πωλητές τους. Δεν μπορώ να βρω τι παραπάνω δίνει το pirelli από το thomson αλλά τη κόβω τη δουλειά να το λένε έτσι γιατί είναι πιο φτηνό!

Δημοσ.

Ρώτα τους τεχνικούς πόσα Thomson TG782 άλλαξαν λόγω προβλημάτων και στην θέση τους έβαλαν Pirelli. Θα εκπλαγείς από την απάντηση.

Δημοσ.

απο θεμα σταθεροτητας η απο κατι αλλο?γιατι για το 784 παντως που δινει αλλη εταιρεια εχω δει λιγα να γυρνανε πισω με προβλημα.τουλαχιστον για το 784.

Δημοσ.

να συγχρονισουν οσα thomson εχω αλλαξει και εχω δει δεν το ειχα ποτε το θεμα αυτο.τωρα για τα reboot το ειχα δει πιο πολυ στο 585 v7 με τα παλια firmware.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...