kostakiss Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 στο παρακατω λινκ ειναι οι διαθεσιμες επιλογες για το ρουτερ που μπορει να επιλεξει(?) καποιος αν παει στη cyta... http://www.cyta.gr/index.php?ID=0ubdGnrRWqXihl6d σκεφτομαι να παω στην εταιρεια,και ηθελα να μαθω ποιο απο τα ρουτερ που δινει ειναι το καλυτερο αυτη τη στιγμη? Με την forthnet εχω το thomson tg585 v7.. ευχαριστω για τον χρονο σας!
million_voices Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 το pirelli πρεπει να ειναι ιδιο με το netfaster iad 1 που εδινε η hol,καλο router
lexmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ θα επέλεγα το TG782. Προσωπική προτίμηση είναι. Όσον αφορά το pirelli, καλό είναι. Το ίδιο μενού με το Netfaster 2 έχει, που χρησιμοποιώ τώρα κι εγώ. Δεν ξέρω για το netfaster 1 γιατί ακόμα δεν το έχω πετύχει.
poulinos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 782.to 780 ειναι πιο παλιο φαινεται αλλωστε και απο το παλιο design.το Thomson και πολυ σταθερο και ενταξει δεν εχω δει πολλα χαλασμενα.αν ειχες μεινει ευχαριστημενος με το 585 θα μεινεις και με αυτο.και το 585 πολυ καλο αρκει να του ειχες κανει και κανα firmware update.
kostakiss Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 του χω κανει εννοειται!δυστηχως δεν μπορω να δουλεψω με cyta και tg575 γιατι δεν εχει υποδοχη rj11 (αν θυμαμαι καλα).. απ οτι καταλαβα ειναι διαφορετικη η συνδεσμολογια (πρεπει να συνδεσεις πανω στο ρουτερ τις συσκευες κτλ)
lexmark Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Η μόνη διαφορά είναι ότι εκτός από τους υπολογιστές σου, στο νέο ρουτερ, πρέπει να βάλεις και την τηλεφωνική σου συσκευή και το fax αν έχεις.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 αν δινει voip που δινει διοτι και τα 3 υποστηριζουν voip ναι τοτε δεν κανει το 585.δεν εχει voip. voip εχουν 780,782,784,787 κτλ
_Anonymous_ Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Οτιδηποτε εκτος τομσον αν δεν εχεις αποσυνδεσεις........ ειναι καλυτερο απο τομσον φιλε. Τουλαχιστον τα netfaster εχουν πολυ καλο internet. Πηγαινε σε αυτο αν δεν εχεις θεματα με τη γραμμη σου.
poulinos Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 επειδη εχει και τηλεφωνια πανω θα προτιμουσα εγω παντως το Thomson και να ξερω οτι ειμαι πιο stable .αν ηταν tdm telephony τοτε οκ
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Με εχετε μπερδεψει εχουν αναφερθει και τα 3 ρουτερ και αυριο που θα παω να κανω τη συνδεση δεν ξερω ποιο να ζητησω! Με το tg585v7 δεν ειχα ποτε κανενα προβλημα..
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 αν με το Thomson 585 επαιζες οκ μια χαρα θα παιξεις και με το 782.και 585 ειχα και 780 με voip και 787 με voip και 784 με voip και με ολα ημουν οκ.
lexmark Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Τώρα, βέβαια, και το pirelli είναι πολύ καλό... Πλάκα κάνω! Και η δική μου ψήφος πάει στο thomson.
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 μολις εκανα αιτηση(απο το συγκεκριμενο καταστημα εδιναν δωρο και ασυρματο τηλεφωνο),αλλα μου ειπε το παιδι εκει οτι δεν εχει επιλογη(router),αλλα τελευταια δινουν μονο pireli και thomson.. και μου λεγε οτι στους επαγγελματιες δινουν pireli,για να καταλαβω οτι ειναι το ιδιο η και ισως καλυτερο απο το thomson.. βλακεια παντως..αν μου ρθει pireli,μπορω να το αλλαξω?
kifinas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Γιατί να το αλλάξεις; Μια χαρά είναι το Pirelli.
kostakiss Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ειπα το αντιθετο ,απλα λογω εμπειριας με το tg585v7 εμεινα πολυ ευχαριστημενος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.