Προς το περιεχόμενο

SSD μέχρι 200€;

overpower

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να μου πειτε ενα καλο και γρηγορο ssd με χρι 200 ευρω.εχω δει δηλαδη υπολογιστες να ανοιγοουν σε 10 δευτερολεπτα μονο και μονο επειδη εχουν καλυτερο ssd και ετσι λεω να βαλω και εγω.

και θα προτιμουσα να ειναι απο εδω : oktabit.gr

απο 80 μεχρι 120 gb θα ηθελα

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα παω να το δω σε αλλο καταστημα που υπαρχει στην εδεσσα,και αμα δεν το εχει θα παρω απο αυτο που παραγγελνει απο Oktabit

Δημοσ.

Να ξέρεις όμως ότι αφού δεν θα το πάρεις κατευθείαν εσύ από την Oktabit η διάφορα στην τιμή θα είναι αρκετά μικρή .Και έκτος από αυτό από άλλο κατάστημα θα μπορέσεις να πάρεις και κάτι καλύτερο

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται θα έχουμε νέα - ταχύτερα μοντέλα τέλος του μήνα. Οπότε, ίσως αξίζει να περιμένεις λίγο.

Ας ελπίσουμε οι τιμές να μην είναι εξωφρενικές.

Δημοσ.

Ας ελπίσουμε οι τιμές να μην είναι εξωφρενικές.

Λογικα θα είναι πανάκριβοι αλλά θα είναι πιο οικονομικά τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα πιστεύω.

Δημοσ.

Λογικα θα είναι πανάκριβοι αλλά θα είναι πιο οικονομικά τα μοντέλα που κυκλοφορούν τώρα πιστεύω.

Για να δούμε..!!! Αν δεν μειωθούν τα υπάρχουσα μοντέλα δεν θα μου κάνει εντύπωση. Μιλάω για τα καινούργια μοντέλα της Intel/OCZ...

Δημοσ.

Intel X25-M G2 Postville 120GB

220-230 € , αλλά αν δε δεσμεύεσαι στο κατάστημα : OCZ Vertex 2 Series 120GB αλλά και σε άλλα καταστήματα με ακόμη χαμηλότερη τιμή, εφ'όσον τα εμπιστεύεσαι

ποιος απο τους 2 ειναι ο καλυτερος?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...