piranhagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως είναι λίγο τσιμπημένο;;; Έχω δει πάρα μα πάρα πολύ φτηνότερα αλλα όχι σε τόσο εξειδικευμένα θέματα. Το Site Θέλει ανανέωση οτιδήποτε !!!
_tasos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Και οι εκπαιδεύσεις που αφορούν Windows είναι για server 2000.
greatst Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα σε όλους!!!δεν είμαι απλά αρχάριος αλλά αδαής σαν τον σωκράτη στο θέμα που θέτω σε σας!!!γι'αυτό σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί...διάβασα μερικά σχετικά ποσταρίσματα αλλά δε βρήκα κάτι άλλο εκτός από ποιες γλώσσες να ξεκινήσει κάποιος...η ερώτηση που επιθυμώ να ρωτήσω είναι για να γίνει κάποιος επαγγελματίας προγραμματιστής τι σπουδές χρειάζεται να κάνει?εννοώντας βέβαια κάποιο ίδρυμα ή κάτι ανάλογο...έχω ξεκινήσει να ψάχνω σε ι.ε.κ. αλλά μου έχουν πει ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο!!!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... φιλικά geodoo Τι είδους εφαρμογές θα ήθελες να φτιάξεις/φτιάχνεις; Να το κάνεις ως επάγγελμα (να βγάζεις χρήματα) ή ως χόμπυ; Να δουλεύεις μόνος σου ή σε εταιρία; Δώσε κάποια στοιχεία παραπάνω να είναι και καλύτερα στοχευμένες οι απαντήσεις που θα λάβεις. Επίσης: Ηλικία; Υπάρχουν ήδη σπουδές/εκπαίδευση πέραν του σχολείου; (ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ)
ss13 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2011 Μήπως είναι λίγο τσιμπημένο;;; Έχω δει πάρα μα πάρα πολύ φτηνότερα αλλα όχι σε τόσο εξειδικευμένα θέματα. Το Site Θέλει ανανέωση οτιδήποτε !!! Είναι καλή σχολή , με άτομα που είναι στρατιώτες στην δουλειά τους , ναι το είδα ό,τι θέλει ανανέωση !! Το site είναι τραγικό όντως.. Άστο site , αν το ψάξεις θα δεις ό,τι αξίζει !!
geodoo12 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Τι είδους εφαρμογές θα ήθελες να φτιάξεις/φτιάχνεις; Να το κάνεις ως επάγγελμα (να βγάζεις χρήματα) ή ως χόμπυ; Να δουλεύεις μόνος σου ή σε εταιρία; Δώσε κάποια στοιχεία παραπάνω να είναι και καλύτερα στοχευμένες οι απαντήσεις που θα λάβεις. Επίσης: Ηλικία; Υπάρχουν ήδη σπουδές/εκπαίδευση πέραν του σχολείου; (ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ) ως επαγγελμα θα ηθελα να το κανω...οσο για το τι εφαρμογες σου ειπα οτι ειμαι τελειως αδαης ...απο σπουδες τελειωνω θελω να πιστευω το πανεπιστημιο πειραια οργανωση και διοικηση το σεπτεμβρη...ειμαι 30 χρονων...προτιμω ως ελευθερος επαγγελματιας!!!
ΠάρηςΓ Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Θες 2 χρονακια εντατικης προσπάθειας για να μπορεις να κανεις δουλεια.. Αλλα για κάθε μερα ενασχοληση
ss13 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2011 Θες 2 χρονακια εντατικης προσπάθειας για να μπορεις να κανεις δουλεια.. Αλλα για κάθε μερα ενασχοληση Δεκάωρη ενασχόληση !!
lightday Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα σε όλους!!!δεν είμαι απλά αρχάριος αλλά αδαής σαν τον σωκράτη στο θέμα που θέτω σε σας!!!γι'αυτό σας παρακαλώ να είστε υπομονετικοί...διάβασα μερικά σχετικά ποσταρίσματα αλλά δε βρήκα κάτι άλλο εκτός από ποιες γλώσσες να ξεκινήσει κάποιος...η ερώτηση που επιθυμώ να ρωτήσω είναι για να γίνει κάποιος επαγγελματίας προγραμματιστής τι σπουδές χρειάζεται να κάνει?εννοώντας βέβαια κάποιο ίδρυμα ή κάτι ανάλογο...έχω ξεκινήσει να ψάχνω σε ι.ε.κ. αλλά μου έχουν πει ότι δεν είναι κάτι σπουδαίο!!!σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... φιλικά geodoo www.di.uoa.gr
The_Judas Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2011 Θες 2 χρονακια εντατικης προσπάθειας για να μπορεις να κανεις δουλεια.. Αλλα για κάθε μερα ενασχοληση Και λίγα βάζεις... ο δημιουργός του φεισμπουκ ξεκίνησε μαθήματα προγραμματισμού σε ηλικία 6 ετών. Χρειάζεται και κατάλληλη υποδομή για να μάθει κάποιος προγραμματισμό, πράγμα ανύπαρκτο στην Ελληνική παιδεία. Σε δύο χρονιά απλά θα μάθει να κάνει 1-2 εφαρμογές για να κάνει το χόμπι του και για να περνάει η ώρα δημιουργικά. Επίσης έχουν περάσει πια οι εποχές, όπου πήγαινε κάποιος σε εταιρία ξέροντας τα βασικά και μάθαινε προγραμματισμό στην πορεία μετά από 1-2 χρόνια. Τώρα όλοι ζητάνε σπουδές+portfolio.
geodoo12 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2011 Και λίγα βάζεις... ο δημιουργός του φεισμπουκ ξεκίνησε μαθήματα προγραμματισμού σε ηλικία 6 ετών. Χρειάζεται και κατάλληλη υποδομή για να μάθει κάποιος προγραμματισμό, πράγμα ανύπαρκτο στην Ελληνική παιδεία. Σε δύο χρονιά απλά θα μάθει να κάνει 1-2 εφαρμογές για να κάνει το χόμπι του και για να περνάει η ώρα δημιουργικά. Επίσης έχουν περάσει πια οι εποχές, όπου πήγαινε κάποιος σε εταιρία ξέροντας τα βασικά και μάθαινε προγραμματισμό στην πορεία μετά από 1-2 χρόνια. Τώρα όλοι ζητάνε σπουδές+portfolio. Άσχετο αλλά αυτός είναι ο Νίτσε στη φωτογραφία σου?
Menelaos_Tryit Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Φιλαράκι αν θες την άποψη ενός πρωτοετή φοιτητή στην πληροφορική (Πα.Πει) τότε θα σου πρότινα να κάτσεις να μάθεις JAVA++,C#,C++,ASP και ευρύτερα .NET περιβάλον.Γενικότερα εφόσον δεν έχεις χρόνο για σπουδές είναι πολί δίσκολο να αρχήσεις μια σχολή καθώς απαιτεί πολύ χρόνο για διάβασμα (Μαθηματικά-Άλγεβρα κτλ..).Οι παραπάνω γλώσσες είναι αυτές που χρησιμοποιούνται αρκετά πλέον και αν είσαι γνώστης αυτών τότε δεν θα δισκολετείς να βρείς μια καλή δουλειά.
geodoo12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Φιλαράκι αν θες την άποψη ενός πρωτοετή φοιτητή στην πληροφορική (Πα.Πει) τότε θα σου πρότινα να κάτσεις να μάθεις JAVA++,C#,C++,ASP και ευρύτερα .NET περιβάλον.Γενικότερα εφόσον δεν έχεις χρόνο για σπουδές είναι πολί δίσκολο να αρχήσεις μια σχολή καθώς απαιτεί πολύ χρόνο για διάβασμα (Μαθηματικά-Άλγεβρα κτλ..).Οι παραπάνω γλώσσες είναι αυτές που χρησιμοποιούνται αρκετά πλέον και αν είσαι γνώστης αυτών τότε δεν θα δισκολετείς να βρείς μια καλή δουλειά. και βεβαια τη θελω την αποψη σου...εγω ειμαι στο 13ο ετος στο πα.πει οδε....χιχιχιχι...σε ευχαριστω πολυ για τη συμβουλη!!!
siropio Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 Δημοσ. 3 Απριλίου 2011 @geodoo12 Φίλε μου εγώ είμαι φοιτητής στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων στο Πα.Πει. θα σου θέσω κάποιες ερωτήσεις για να δείς εκ πρώτης, μόνο , όψεως τι σου αρέσει: 1. Σου αρέσει να γίνεις προγραμματιστής σε web περιβάλλον? Πχ να φτιάχνεις customized sites κλπ? Τότε ξεκίνα (X)HTML & CSS, PHP, ASP, SQL, JavaScript 2. Σου αρέσει να γίνεις προγραμματιστής σε Applications σε κινητά πχ Apple, Android? Τότε μάλλον θες Objective C, Java, C++ 3. Σου αρέσει να φτιάχνεις sites έτοιμα πχ με Joomla, Wordpress και άλλα CMS και να προγραμματίζει λίγο? Πχ να φτιάχνεις modules, components κλπ Το #3 είναι το πιο εύκολο και αυτό που μπορεί να σου δώσει χρήματα πιο γρήγορα και ίσως και πολλά. ΑΛΛΑ μπορεί να ξεφύγεις από το πεδίο του προγραμματιστή. Φυσικά αν ασχοληθείς με το Joomla hardcore development θα χρειαστείς (X)HTML & CSS, PHP, SQL, JavaScript 4. Πας σε αληθινά μονοπάτια όπου κάνεις network εφαρμογές, παιχνίδια, λογιστικές εφαρμογές κλπ που είναι ο hardcore προγραμματισμός σε σχέση με τα προηγούμενα. Δεν ξέρω από προοπτικές εργασίας τι παίζει εκεί και πως θα μπορούσες να απασχοληθείς στην Ελλάδα. 5. Άσχετο με τον προγραμματισμό σε πρώτη φάση είναι και οι Πιστοποιήσεις σε Linux, CISCO κλπ Γενικά παραπάνω θέλησα να σου δώσω μια γέφυρα μεταφοράς προς τον τομέα της Πληροφορικής με προσέγγιση την επαγγελματική αποκατάσταση. Δεν ξέρω πολλά γιατί δεν έχω εργαστεί επαγγελματικά σε κάποιον τομέα, οπότε πάρε τις ερωτήσεις μου με σύνεση και καχυποψία. Μη το βάζεις κάτω μπορείς αν έχεις τη θέληση να τα καταφέρεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.