maria2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας, θα ηθελα τη βοηθεια σας για ενα προβλημα που εχω. Εχω ενα futzitsou-siemens 4χρονων, και ειχε τα xp αρχικα. Μετα εβαλα τα 7 αλλα κατι δεν εγινε σωστα και ειχα προβλημα με τον ηχο και εκτος απο αυτο δεν ξερω που "καθησαν" και εβλεπα κανονικα τα 7 αλλα στην εκκινηση ειχε και μια επιλογη για xp (αλλο αν δεν μπορουσα να μπω σε xp και εβγαζε μπλε οθονη με "κινεζικα"). Παντως τον χωρο τον επιαναν ta xp. Μετα απο ολα αυτα αποφασισα να ξαναβαλω τα xp. Παω λοιπον να κανω φορματα, μπουταρει απο το cd και μου βγαζει για συνεχεια να πατησω enter. Μετα διαβαζει καποια αρχεια και μετα βγαζει το μηνυμα οτι δεν βλεπει κανενα δισκο και να ελεγξω αν ειναι συνδεδεμενος ο δισκος. Συγκεκριμενα λεει : "Το προγραμμα εγκαταστασης δεν εντοπισε εγκατεστημενες μοναδες σκληρου δισκου στον υπολογιστη σας. Βεβαιωθειτε οτι εχουν ενεργοποιηθει οι μοναδες σκληρου δισκου και οτι ειναι κανονικα συνδεδεμενες με τον υπολογιστη σας." Απο εκει και περα δεν κανει τιποτα!!! Τι να κανω; Βοηθηστε γιατι το θελω το λαπτοπ αμεσα για εργασια!!!! *το cd ειναι ok σιγουρα *ο δισκος δεν εχει "αποσυνδεθει" λογικα, δεν κουνηθηκε και πολυ το λαπτοπ... ευχαριστω!
kajwbtfe Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Πρεπει να βρεις καποιο cd με ενσωματωμένους sata drivers για το δισκο.Ο δισκος δεν επαθε κατι μη φοβασαι απλα θελει cd εγκαταστασης με τους drivers.Αν θες ξαναβαλε τα 7 απλα αυτη τη φορα κανε κανονικο format στο δισκο,δλδ μη διαλαξεις εγκατασταση παραλληλα με αλλο λειτουργικο.Καντο και ολα θα ειναι οκ.
TheELF Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ενδέχεται ο laptop να έχει δίσκους SATA τα οποία δεν υποστηρίζονται από τα κανονικά WINDOWS XP δεν αμφιβάλω ότι *το cd ειναι ok σίγουρα αλλά μάλλον δεν έχει μέσα driver για SATA. Αν μας έλεγες το μοντέλο θα μπορούσαμε να βεβαιωθούμε κιόλας ότι φταίει αυτό.
isay Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 maria2 καλώς ήρθες στο forum. Εχω ενα futzitsou-siemens 4χρονων, και ειχε τα xp αρχικα. ... Τα fujitsu 4ετιας είχαν κρυφό recovery partition ή συνοδευόταν απο recovery cds ή κρυφό recovery partition με πρόγραμμα για να ετοιμάσεις τα recovery cds. -Έχεις κάποιο τέτοιο cd; -Όταν έβαλες τα 7 έσβησες το recovery partition; -Τα xp που είχε πριν ήταν της μάνα τους ή κάποια xp που στα πέρασε κάποιος άλλος; Τα παραπάνω δεν είναι άσχετα. Αν έχεις το recovery partition μπορείς να επαναφέρεις τα windows xp όπως ήταν απο την μαμα τους.
maria2 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Ειναι amilo M3438G... RECOVERY ειχα αλλα δεν το βρισκω. Τα παλια xp ηταν την μανας του αυθεντικα. Δεν ξερω τι εκανα οταν εβαζα τα 7 γιατι ετσι κιαλλιως δεν ηθαλα να κρατησω τα xp αλλα καταλαθως εμεινε η επιλογη (αλλο αν δεν δουλευε) Γενικα φορματ εχω κανει παααρα πολλα αλλα πρωτη φορα τετοιο πραγμα...
maria2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 και η ταλαιπωρια συνεχιζεται.... ξαναβαλα τα 7, ωστε να λειτουργει τουλαχιστον και τωρα ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ (μαλλον θελει drivers για καρτα δικτυου) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑ ΗΧΟ (μαλλον θελει και εδω drivers).... Πως θα βρω τι καρτες εχω για να κατεβασω drivers; ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ!
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά είναι για την κάρτα ήχου Realtek ALC880 win7 Αν πας στην σελίδα της fujitsu και στο search βάλεις το μοντέλο M3438G θα σου βγάλει την λίστα με τους driver όπου μπορείς να δεις ποιες κάρτες έχεις.
maria2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ! και για καρτα δικτυου ποιο κατεβαζω; Το wirless lan ή το σκετο lan ;
TheELF Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστω πολυ! και για καρτα δικτυου ποιο κατεβαζω; Το wirless lan ή το σκετο lan ; Εξαρτάτε αν θες ασύρματο η με καλώδιο κανονικά και τα δύο. Αυτά στην fujitsu είναι για XP αλλά δοκίμασε να τα περάσεις ακόμα και με δεξί κλίκ και συμβατότητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.