Haldol Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Υπάρχει σε όλα, για λόγους ασφαλείας: ποτέ δεν πρέπει να γεμίζεις 100% ένα δοχείο καυσίμου για όλους του λόγους που φαντάζεται κάποιος (διαστολή, αναθυμιάσεις, κλπ). Τώρα το πόσα λίτρα παραπάνω χωράει απ' όσα γράφει το manual, δεν μπορώ να γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μπορουσες να κανεις κατι αλλο απλο. Με το που βλεπεις οτι σου εβαλε αρκετα παραπανω, πας μεσα στο μαγαζι και αγοραζεις ενα δοσομετρημενο μπουκαλι (παραφλου ή υγρο υαλοκαθαριστηρων πχ), πετας το περιεχομενο και το λες "μαγκα βαλε μου 2 λιτρα απο την ιδια αντλια". Εκει θα ειχε ενδιαφερον η αντιδραση του στο αποτελεσμα. Μια φορα που πηγα να βαλω βενζινη για μεσινεζα σε μπουλακι 1λιτρου με σημαδια , η αντλια εγραψε 1λιτρο αλλα το μπουκαλι ειχε περιπου 950μλ....Μαλλιστα ο υπαληλος που εβαλε αντιληφθηκε και αυτος το οφθαλμοφανες αλλα εκανε την παλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 και εμενα με χουν κλεψει με τον ιδιο τροπο.σε 55 ντεποζιτο μετα απο 6 ωρες ταξιδι εθνικη με 120 και καταναλωση γυρω στο 8(απο το trip computer) με ειδοποιει οτι μενουν 80χλμ.Aρα σημαινει οτι εχουμε 80/8=10 λιτρα ακομα μεσα.Παω στο βενζιναδικο και του λεω γεμισε το.Μου βαζει 52 λιτρα!το βλεπω και το καταλαβαινω γιατι ειχα υπολογισει ποσο θα μου εβαζε +-2ευρω...του κανω εχεις κανει λαθος ευγενικα εχει μεσα 10 λιτρα και περνει 55.αυτος ηταν ενας αλλοδαπος δεν ηξερε κ πολα ελληνικα δεν ηθελα να χαλαστω και στις διακοπες ετσι τον πληρωσα κ εφυγα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
endj3 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για την χωρητικοτητα εψαξα στο νετ και παντου λενε για 45 λιτρα αλλα για σιγουρα θα παω και απο την σεατ αυριο .Με το αμαξι αφου ειχε αναψει το λαμπακι της ρεζερβας εκανα γυρω στα 45 χλμ ενω η ρεζερβα ειναι 7 λιτρα αρα πρεπει να εκαψα το πολυ 4-5 λιτρα οποτε ειχε και 1-2 λιτρα σιγουρα μεσα -->οποτε το ιβιζα χωραει 53-54 λιτρα σε 45 ντεποζιτο ...παραξενα πραγματα .Καταγγελια που να κανω\?Αστυνομια για μηνυση ,συνηγορο του πολιτη,ενωση καταναλωτων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poedeer7 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Για την χωρητικοτητα εψαξα στο νετ και παντου λενε για 45 λιτρα αλλα για σιγουρα θα παω και απο την σεατ αυριο .Με το αμαξι αφου ειχε αναψει το λαμπακι της ρεζερβας εκανα γυρω στα 45 χλμ ενω η ρεζερβα ειναι 7 λιτρα αρα πρεπει να εκαψα το πολυ 4-5 λιτρα οποτε ειχε και 1-2 λιτρα σιγουρα μεσα -->οποτε το ιβιζα χωραει 53-54 λιτρα σε 45 ντεποζιτο ...παραξενα πραγματα .Καταγγελια που να κανω\?Αστυνομια για μηνυση ,συνηγορο του πολιτη,ενωση καταναλωτων? χωρις να εχω γνωση νομικων ενα τηλεφωνακι στην αστυνομια θα το εκανα για να ρωτησω για μηνυση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kage Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1024&bih=601&q=%CE%9C%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8C+%CE%9A%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%AC%CE%BA%CE%B9%CE%BF+%CE%95%CE%BB%CE%AD%CE%B3%CF%87%CF%89%CE%BD&btnG=%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7+Google&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=7999a1b03a2ef003 ή τηλ καταγγελιών για νοθευμένα καύσιμα κάθε τύπου 210-6969855 Κλιμάκια Ελέγχου Διακίνησης και Αποθήκευσης Καυσίμων (Κ.Ε.Δ.Α.Κ.). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Rabican Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 μου φαινεται πρεπει να αρχισω να το φουλαρω το αμαξι κι εγω.. γιατι με 20ευρα καθε φορα ειναι αρκετα δυσκολο να κανω τον απαραιτητο ελεγχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Τελικά δεν θα μας ενημερώσει ο φίλος που κατέληξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.