Mr.Deo Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Τρέχω τα win 7(x64) αρκετούς μήνες και μια ωραία μέρα κολλάνε στην εκκίνηση και δεν ανοίγουν. Κάτι πείραζα την προηγούμενη στο σύστημα και επειδή το σκεφτόμουν ένα φορμάτ, το επιχειρώ. Τελικά όμως μετά από λίγο άρχισε τα ίδια κόλπα και μια άνοιγε μια έτρωγε κολλήματα μια δεν άνοιγε καθόλου. Υπέθεσα ότι φταίει ο σκληρός γιατί σε κάποιες φάσεις δεν τον αναγνώριζε ούτε για Boot. Τον βάζω external στο λαπτοπ δε βλέπει το section των win και λέει ότι θέλει διαμόρφωση αλλά τα άλλα δύο με αρχεία μου οκ. Το βάζω ανοίγει, δεν βλέπει το ethernet και πάλι τα ίδια, κάνει κάτι επιδιορθώσεις μόνο του στην εκκίνηση αλλά τίποτα. Αλλάζω καλωδιάκια μέσα καθαρίζω και λίγο, φορμάτ και αντέχει 3-4 μέρες μέχρι να ξαναρχίσει τα κόλπα του. Τώρα μετά από έλεγχο δίσκου που έβρισκε σφάλματα ανοίγει μεν αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προγράμματα πετώντας μου σε όλα πλην των 64bitων προγραμμάτων το και σε πίνακα ελέγχου αναζήτηση κλπ μου κάνει επανεκκίνηση του explorer (οπότε δε μπρώ να χρησιμοποιήσω το sxstrace.exe). Έχω επίσης τσεκάρει το δίσκο με 2 antivirus. Καμιά ιδέα έστω τι φταίει; EDIT: όπως παρατήρησα τώρα στις διεργασίες δεν τρέχει καμία εφαρμογή 32 bit!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.