Menelaos_Tryit Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Γεία σας παιδιά. Ετοιμάζομαι να αγοράσω ένα Pc κοντά στα τέλη του Φλεβάρη και χρειάζομαι λίγο βοήθεια. Το θέλω κυρίως για gaming αλλά και για soft programming (να σηκώνει άνετα π.χ το Visual Studio,Dreamwaver,Webmatrix κ.α).Η τιμή να βρίσκεται κοντά στα 700 ευρώ.Μένω Αργυρούπολη και το Πλαίσιο είναι αρκετά κοντά γι αυτό και θα το προτιμίσω απο τα άλλα (ευκολότερο Service ^^) Δεν θέλω να του κάνω αναβάθμιση για αρκετό διάστημα γι αυτό θέλω να προσέξω τις επιλογές που θα γίνουν. *Έχω οθόνη Samsung dynamic contrast 15,000:1 customised key colour effect MagicSpeed (5ms),Δέν χρεάζομαι πληκτρολόγιο ούτε ποντίκι**
pano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Ποιά είναι η ανάλυση της οθόνης σου; Λειτουργικό,ηχεία χρειάζεσαι;
Menelaos_Tryit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Η οθόνη μου είναι αυτή : http://www.samsung.com/za/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/lcd-monitor/LS19CMYKFNA/XA/index.idx?pagetype=prd_detail με Dynamic Contrast 50,000:1 Δεν χρειάζομαι λειτουργικό ούτε και ηχεία.
pano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Mενέλαε,το να σου προτείνω ένα σύστημα είναι εύκολο,το δύσκολο είναι αυτή την στιγμή ,σε ποιά πλατφόρμα(Intel ή AMD) να είναι αυτό το σύστημα,και οι λόγοι είναι οι εξής: Όσο αφορά την Intel έχει πρόβλημα με τις μητρικές της και απ΄ότι φαίνεται σε κανά δίμηνο θα λυθεί πλήρως. Όσο αφορά την AMD η παρούσα πλατφόρμα βρίσκεται στην δύση της,και έτσι πολύ σύντομα(κανά τρίμηνο ίσως) θα βρεθείς με ''παλιό'' σύστημα,δεν εννοώ βέβαια ότι δεν θα σε καλύπτει.. Αν μπορείς να κάνεις υπομονή καλώς, αλλιώς πες μας τι θες να κάνεις και ευχαρίστως εγώ να σου προτείνω κάτι.
Menelaos_Tryit Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά δεν εχω πρόβλημα να περιμένω και ένα μήνα παραπάνω αρκεί το μηχάνημα να αξίζει τα λεφτά του.Και θα προτιμούσα Intel και απο κάρτα γραφικών καμοία ATI (radeon 5770) έχω ακούσει καλά λόγια για αυτή την συγκεκριμένη.
pano Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Βασικά δεν εχω πρόβλημα να περιμένω και ένα μήνα παραπάνω αρκεί το μηχάνημα να αξίζει τα λεφτά του.Και θα προτιμούσα Intel και απο κάρτα γραφικών καμοία ATI (radeon 5770) έχω ακούσει καλά λόγια για αυτή την συγκεκριμένη. Tότε τα λέμε σε κανά δίμηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.