Προς το περιεχόμενο

Προβλημα οθονης η καρτας γραφικων?

sotos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας!Ενα ωραιο πρωινο ανοιξα το laptop μου και η οθονη ηταν ετσι οπως βλεπετε στην φωτο.Τι προβλημα μπορει να ειναι αυτο?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.

Γραφικών... anyway στείλτο rma

Acer κλασσικά..

Τι ακριβως ειναι το rma φιλε μου και τι εννοεις οταν λες (acer κλασικα) το βγαζουν αυτο το προβλημα οι acer?

Δημοσ.

Επιστροφή εννοεί. Απλά τα acer δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους. Εγώ πάντως που έχω ένα μια χαρά κρατεί αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Δημοσ.

Να πω καταρχην οτι τον υπολογιστη τον εχω 4 χρονια οποτε εγγυηση (παπαλα) και να προσθεσω επισης οτι ωρες ωρες συνερχετε και δουλευει κανονικα!Και λεω εγω τωρα:Αν ειχε καψει την καρτα γραφικων θα ηταν συνεχεια ετσι (οπως στην φωτο εννοω) δεν θα επανερχοταν καπου καπου δηλαδη!Κανω λαθος?

Δημοσ.

Να πω καταρχην οτι τον υπολογιστη τον εχω 4 χρονια οποτε εγγυηση (παπαλα) και να προσθεσω επισης οτι ωρες ωρες συνερχετε και δουλευει κανονικα!Και λεω εγω τωρα:Αν ειχε καψει την καρτα γραφικων θα ηταν συνεχεια ετσι (οπως στην φωτο εννοω) δεν θα επανερχοταν καπου καπου δηλαδη!Κανω λαθος?

Λογικα απο την καρτα γραφικων προερχεται το προβλημα.Δεν ειπε κανενας οτι την εχει καψει,μαλλον ειναι στα τελευταια της.

Δημοσ.

Ημουν σε παρομοια θεση με μια αποτυχημενη προσπαθεια o/c στον επεξεργαστη. Καταλαβα οτι το προβλημα το ειχε η καρτα, την εβγαλα για 2 μερες και οταν ξαναδοκιμασα δουλεψε μια χαρα(ευτυχως). Τωρα στο λαπτοπ δεν ξερω τι μπορεις να κανεις..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες.Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας!Ενα ωραιο πρωινο ανοιξα το laptop μου και η οθονη ηταν ετσι οπως βλεπετε στην φωτο.Τι προβλημα μπορει να ειναι αυτο?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Αν "παίξεις" με την οθόνη σε διάφορες θέσεις φτιάχνει ή χαλάει περισσότερο;

Ρωτάω μήπως δεν κάνει καλή επαφή ή/και έχει κοπεί το καλώδιο της οθόνης...

ps. Επίσης ΝΑΙ μόνο τα Acer χαλάνε, τα service όλων των άλλων εταιριών δεν έχουν καθόλου δουλειά και θα κλείσουν :-D

Δημοσ.

ps. Επίσης ΝΑΙ μόνο τα Acer χαλάνε, τα service όλων των άλλων εταιριών δεν έχουν καθόλου δουλειά και θα κλείσουν :-D

Φίλε TZANNSPY κανείς δεν είπε πως μόνο της acer τα laptop χαλάνε. Απλά είναι λιγότερο αξιόπιστα σε σχέση με άλλες εταιρίες. :)

Δημοσ.

99,9% είναι η κάρτα γραφικων. Ωστοσο αν θες να βεβαιωθείς βγάλε μια φώτο με print screen, και δες την σε άλλο pc. Αν σου εμφανίζει το πρόβλημα , είναι η κάρτα γραφικών, αν όχι είναι η οθόνη.

Δημοσ.

99,9% είναι η κάρτα γραφικων. Ωστοσο αν θες να βεβαιωθείς βγάλε μια φώτο με print screen, και δες την σε άλλο pc. Αν σου εμφανίζει το πρόβλημα , είναι η κάρτα γραφικών, αν όχι είναι η οθόνη.

Σωστος..........

Δημοσ.

δοκιμασε να βαλεις εξωτερική οθονη να δεις αν κανει το ίδιο

καλό είναι να το φυσήξεις και λιγο μπας και υπερθερμαινεται κ στο προκαλεί αυτο

δεν ειναι για πέταμα ακόμα ,δοκίμασε όλες τις πιθανές λύσεις

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!Απο εχθες το laptop δουλευει κανονικα!Ξεκολησε απο μονο του,τωρα για ποσο δεν ξερω!Του εκανα κι ενα φορματακι απο (s)vista που ειχε σε windows 7 home premium μπας και το ελαφρυνω λιγο μηπως και ηταν κατι αλλο!Τωρα θα δειξει!

Δημοσ.

Δυστυχως πριν λιγο μου το ξανα εκανε αλλα εκανα αυτο που μου ειπες με το print screen και η φωτο σε αλλο pc ειναι κανονικη!Αρα καρτα γραφικων δεν ειναι (μαλλον)!Τι μπορει να συμβαινει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...