Προς το περιεχόμενο

Πού πήγε η ασύρματη σύνδεσή μου,οεο;

stellastron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν μπορω να ακολουθησω τα βηματα,σταματαω εκει που λεει να βρω τα διαθεσιμα δικτυα.δεν εχω διαθεσιμα δικτυα κι ετσι δεν μπορω να ρυθμισω ουτε το ρουτερ μου!

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάρε τον οδηγό από την αρχή από εκεί που λέει ότι δεν ανάβει το φωτάκι(άσχετα αν ανάβει)έτσι για να δεις και τι ρυθμίσεις έχει στο router και αν είναι σωστές.

Δημοσ.

Αν, κάτω δεξιά, υπάρχει το σηματάκι της μίας οθόνης με Χ, κάνε δεξί κλικ πάνω της και πάτα "Ενεργοποίηση".

Αν δεν υπάρχει το σηματάκι της μία οθονίτσας πήγαινε "Πίνακας Ελέγχου" -> "Συνδέσεις Δικτύου" -> δεξί κλικ στο "Ασύρματη σύνδεση δικτύου" -> "Ενεργοποίηση" -> ξανά δεξί κλικ στο "Ασύρματη σύνδεση δικτύου" -> "Ιδιότητες" -> τίκαρε το "Εικονίδιο στο χώρο ειδοποιήσεων όταν έχει γίνει σύνδεση" ώστε να μπορείς, με δεξί κλικ πάνω στο σηματάκι της μίας οθονίτσας που θα υπάρχει κάτω δεξιά, να ψάξεις για δίκτυα.

Υ.Γ. Το ότι ανάβει το πράσινο λαμπάκι δεν σημαίνει ότι είναι και ενεργοποιημένη η ασύρματη σύνδεση δικτύου. Ανάβει ακόμη κι αν είναι απενεργοποιημένη.

Δοκίμασε και πες μας.

Δημοσ.

εχω εικονιδιο στη γραμμη εργασιων.ενεργοποιηση μου δινει δυνατοτητα μονο απο τον πινακα ελεγχου.το προβλημα ειναι οτι η επιλογη που μου δινει ειναι απενεργοποιηση,δηλαδη ειναι ενεργη!παλι αδιεξοδο...

Δημοσ.

Ή που δεν έχουν μπει οι σωστοί drivers ή που τους έχεις πετάξει τον ένα πάνω στον άλλον, χωρίς να βγάλεις, δηλαδή, τον προηγούμενο πριν περάσεις τον επόμενο ή που κάτι άλλο τρέχει! Driver Sweeper από Safe mode και αφαιρείς ότι drivers βρεις για την ασύρματη κάρτα σου. Ξανά περνάς και ελέγχεις. Αλλιώς τον πας εκεί που σου έκαναν το φορματ και τους λες το πρόβλημά σου κι όταν είναι να τον πάρεις τους βάζεις να σου κάνουν επίδειξη επιτόπου ότι λειτουργούν όλα (μα όλα!!) κανονικά (κάτι που θα έπρεπε να το είχες κάνει από την πρώτη στιγμή και ειδικά όταν είδες ότι δεν στο έκαναν αυτοί).

Δημοσ.

νόμιζα οτι οταν εμπαινε ο ενας εβγαζε τον αλλo driver.τελος παντων το εικονιδιο κανει λογο για ασυρματη συνδεση δικτυου 3,σημαινει οτι ειναι 3,ο ενας πανω στο αλλο περασμενη,ή η υπ'αριθμον 3 συνδεση που προσπαθησα να δημιουργησω;το safe mode σιγουρα δεν θα με βαλει σε περισσοτερους μπελαδες;το μηχανημα το ανοιξα επι τοπου στο μαστορα,κοιταξα το recovery που με ενδιεφερε τοτε,αλλα ποσο και τι να ψαξεις....

Δημοσ.

συγγνωμη που ρωταω αλλα πως μπαινεις στις ρυθμισεις ρουτερ;και αντε οι δικοι μου δεν στελνουν,ουτε οι γειτονικοι στελνουν;

Δημοσ.

Kοιτα, συγγνωμη που θα στο πω ετσι αλλα δεν ειμαστε μαγοι να κανουμε να δουλεψει με μαγικο τροπο το wifi σου.

Κανε και εσυ λιγη προσπαθεια και μην τα παρατας με το πρωτο εμποδιο.

Σου ζηταει ονομα χρηστη και κωδικους;

Καλεσε την εταιρεια που σου παρεχει ιντερνετ και ζητα τους το.

Να βρουμε και τον κωδικο σου; Δεν νομιζω να μπορουμε να το κανουμε και αυτο!!

Δημοσ.

γιατι εξαπτεσαι,δεν ζητησα απο κανενα να κανει μαγικα.ψυχραιμια λοιπον.απλως εχει παρατραβηξει η υποθεση κι εχω κουραστει.τοσο περιπλοκο ειναι τελικα να το κανω να δουλεψει;κι οπως ειπα πιο πριν,μηπως κοιταμε σε λαθος σημειο;γιατι δεν πιανει ουτε αλλα γειτονικα δικτυα;

Δημοσ.

γιατι εξαπτεσαι,δεν ζητησα απο κανενα να κανει μαγικα.ψυχραιμια λοιπον.απλως εχει παρατραβηξει η υποθεση κι εχω κουραστει.τοσο περιπλοκο ειναι τελικα να το κανω να δουλεψει;κι οπως ειπα πιο πριν,μηπως κοιταμε σε λαθος σημειο;γιατι δεν πιανει ουτε αλλα γειτονικα δικτυα;

Ε,όσο κουραστικό και περίπλοκο είναι για σένα είναι και για μας που δεν είμαστε μπροστά και δεν βλέπουμε τι γίνεται,οπότε μην παρεξηγιέσαι. :rolleyes: ιδίως όταν λες κάτι τέτοια ξεκάρφωτα "α,καλα θελει ονομα χρηστη και τετοια.χαιρετα μου τον πλατανο...." χωρίς να λες καν σε τι αναφέρεσαι.

Φαντάσου δηλαδή και εμείς τώρα να πρέπει να μαντεύουμε τι θες να πεις ή σε τι αναφέρεσαι.

Αν αναφέρεσαι πάντως στους κωδικούς για να μπεις στο menu του router δες εδώ όπου λέει

The default username is Administrator

The default password is admin

Πρόσεχε το κεφαλαίο πρέπει να είναι κεφαλαίο.

κι οπως ειπα πιο πριν,μηπως κοιταμε σε λαθος σημειο;γιατι δεν πιανει ουτε αλλα γειτονικα δικτυα;

Όλα παίζουν,αλλά τι να κάνουμε εμείς;(για της ρυθμίσεις των γειτόνων σου; ) αν θες και ξέρεις κάποιον πάνε σε αυτών και ρώτα των να σου πει αν το έχει ανοιχτό,δεν είναι υποχρεωμένοι να το έχουν όλοι ανοιχτό.

Το σωστό είναι εμείς να ασχολούμαστε με τα δικά σου πράγματα και να τα κάνουμε να δουλέψουν.

Δημοσ.

Δεν εξαπτωμαι.

Απλα σου λεω να δειξεις λιγη κατανοηση, γιατι δεν εχουμε μπροστα μας το λαπτοπ σου! :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...