Προς το περιεχόμενο

Πού πήγε η ασύρματη σύνδεσή μου,οεο;

stellastron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Δες αν μαζί με το driver περάστηκε και νέο προγραμματάκι ελέγχου/εύρεσης ασύρματου δικτύου,δεν μπορούν να τρέχουν δύο μαζί,μπορούν μεν αλλά μπερδεύεται το σύστημα με αποτέλεσμα να μην βρίσκει δίκτυο,μιας και τρέχει ήδη αυτό τον windows.

2.κάνε ξανά την εγκατάσταση του router όπως σου δείχνει το εγχειρίδιο του,αν δεν έχεις ή δεν σου δείχνει σχετικά με ασύρματο πες μας το μοντέλο του router να σου βρούμε εμείς οδηγίες.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

συγγνωμη για την ερωτηση αλλα πώς θα αναγνωρισω τι παραπανισιο περαστηκε;εχω κατεβασει ενα σωρο wireless αυτες τις μερες απο δυο και τρεις φορες και το ενα απεγκαθιστουσε το αλλο.το router ειναι thomson tg 585

Δημοσ.

συγγνωμη για την ερωτηση αλλα πώς θα αναγνωρισω τι παραπανισιο περαστηκε;εχω κατεβασει ενα σωρο wireless αυτες τις μερες απο δυο και τρεις φορες και το ενα απεγκαθιστουσε το αλλο.το router ειναι thomson tg 585

Χαμός...βασικά αν βλέπεις κάποιο νέο εικονίδιο τέρμα κάτω δεξιά,εκεί που βλέπεις και αν έχεις δίκτυο,εξέτασε το να δεις τη είναι,αν κάποιο λέει κάτι σχετικά με wireless πες μας (μην το σβήσεις αμέσως,ας δούμε πρώτα τη είναι).

Αν δεν σε καλύψει αυτό το θέμα δεν ξέρω τη άλλο θα μπορέσει να σε βοηθήσει B)

Δημοσ.

Αν θες να δεις/βρεις τα σχετικά με τον ελέγχο δικτύων πρέπει να βρεις κάτι τέτοιο,να λέει δηλαδή προσαρμογείς δικτύου.

6c154a07-2148-4c1f-be31-f9ec7fb4ac97.png

Δημοσ.

Ολα καλα κι ωραια δηλαδη.μαλιστα.ασυρματο εξακολουθω να μην εχω αλλα μην το κανουμε και θεμα,αφου ολα ειναι στη θεση τους αρκει...τι με βρηκε ρε γ@μωτη;

Δημοσ.

τα εριξα μια ματια,με μπερδεψαν λιγο,αλλα ετσι κι αλλιως δεν ξερω αν ευθυνεται το ρουτερ,αλλωστε ειναι δυο,στο σπιτι και στη δουλεια,γιατι δεν πιανει κανενα ενω λιγες μερες πριν επιαναν και τα δυο χωρις κανεις να πειραξει τιποτε;

Δημοσ.

καταλαβαίνεις ότι σε μια συνεργασία πρέπει όντως να συνεργάζονται οι δυο σε αυτήν την περίπτωση πλευρές,netbook router,πρέπει δηλαδή τώρα που πέρασες driver να ξαναχτίσεις ολόκληρο το δίκτυο από την αρχή.

Δεν είναι και φοβερά δύσκολο να γίνει,κάτσε να ψάξω λίγο για σχετικά εύκολες ελεγείες και επιστρέφω.

ΔΕΣ ΑΥΤΏΝ ΤΩΝ ΟΔΗΓΌ

http://www.telecom.co.nz/captivate/WirelessModemSecuritySetup_ThomsonTG585_XP.htm

Δημοσ.

aπολυτα κατανοητο,αλλα γιατι δεν εκανα καμια ενεργεια το καλοκαιρι που ξαναεκανα φορματ,αλλα απλως δεν ελειπε ο ντραϊβερ του ασυρματου;χμ...μαλλον επειδη τωρα που ελειπε τον εβαλα απο την αρχη,σωστα;αλλα απο την αλλη το καλοκαιρι οταν μου τον εδωσαν ειχε αλλο ντραϊβερ,εκεινον που το λαμπακι δεν αναβοσβηνει...τι να πω,χαμος στο ισωμα!

Δημοσ.

Δούλεψε τώρα;όλα τα άλλα είναι ερωτήσεις για την ώρα της φιλοσοφίας :mrgreen: (μπορεί να είδαν της ρυθμίσεις σου και να της περάσανε οι τεχνικοί)και πριν μας επιστρέψεις να μας πεις ότι στην δουλειά(ή σπίτι σου αναλόγως)πάλι δεν έχεις ασύρματο πρέπει να ξανακάνεις δεύτερη σύνδεση και με το άλλο router(όχι αλλαγή αυτής που έκανες τώρα,αλλά καινούργια)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...