TheELF Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στην σελίδα της acer πήγες;;;κατέβασες τα driver που έχει εκεί για να τα δοκιμάσεις;; (χωρίς παρεξήγηση το κουμπάκι που έχει για Wireless είναι στο ανοιχτό έτσι; )
xristoforos89 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2011 Στην σελίδα της acer πήγες;;;κατέβασες τα driver που έχει εκεί για να τα δοκιμάσεις;; (χωρίς παρεξήγηση το κουμπάκι που έχει για Wireless είναι στο ανοιχτό έτσι; ) Λογικα απο το site που του ειπα τα κατεβασε. Τωρα παμε και στην acer για σιγουρα..
stellastron Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 ανοιχτο βεβαια το κουμπακι. κατεβασα το τελευταιο wireless lan της λιστας και το φωτακι του κουμπιου αναβει!δεν εχω πιασει δικτυο γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμο (ουτε το δικο μου,απορω)οποτε δεν ξερω αν λειτουργει πληρως.
xristoforos89 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2011 Για τσεκαρε το σε κανενα ιντερνετ καφε για σιγουρια, να δουμε αν δουλευει!
stellastron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 το τσεκαρα,παντου μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα δικτυα.τι πηγε στραβα;μηπως επρεπε να κατεβασω και το (σκετο,οχιwireless)LAN atheros ή και το δευτερο wireless lan;
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Kατεβασε τα ολα(αυτα που σχετιζονται με wifi) και κανε τα εγκατασταση. ΟΛΑ ομως, και μετα πες μας αν λειτουργει τελικα.
stellastron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 οταν λες ολα,τι εννοεις,Ο,ΤΙ βλεπω,ακομη κι ο,τι εχω ηδη εγκατεστημενο και σε πληρη λειτουργια;μη τα κανω γης μαδιαμ,γι'αυτο ρωταω...
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μονο αυτα που εχουν σχεση με το wifi. Καρτες γραφικων κλπ κλπ οχι. http://img545.imageshack.us/img545/8499/29977047.png αυτα κατεβασε και αλλο ενα που εχει λιγο παραπανω για wifi.
stellastron Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 κατατοπιστικοτατος,αν και ειχα καταλαβει ποια ειναι τα σωστα.βεβαια νομιζω πως ηταν 2 τα wireless ενω το αλλο που λες ειναι μαλλον το lan.υποθεσεις κανω γιατι εδω και ωρα δε μπορω να μπω στη σελιδα της acer.τι γκαντεμια κι αυτη....
xristoforos89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Και εμενα δεν εμπαινε πριν απο λιγο. Παντως εσυ κανε εγκατασταση ολα τα σχετικα με το wifi. Καποιο απο ολα θα δουλεψει!
TheELF Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2011 Μπορεί να είναι άσχετο αλλά το router το κοίταξες καθόλου; ανάβουν τα φωτάκια που πρέπει να ανάβουν;βασικά δηλαδή το φωτάκι για το wi-fi.
stellastron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ναι το φωτακι του ασυρματου τωρα αναβει ενω πριν αρχισουμε αυτην τη συζητηση δεν αναβε.ακομη εχω να πω πως ενω οταν το αγορασα το φωτακι ανβοσβηνε με σταθερο ρυθμο,οταν το πηγα για επισκευη το καλοκαιρι και το παρελαβα,ηταν σταθερα αναμμενο χωρις καμια σημασια βεβαιως για τη λειτουργια του.οταν το ξαναπηγα για format και εγκατασταση recovery partition πριν λιγες μερες (ναι,οσο κουφο κι αν ακουγεται,το καλοκαιρι στην τοτε επισκευη ξεχασαν να βαλουν recovery!!!!)μου το παρεδωσαν χωρις ασυρματη.ολο και κατι παραλειπουν οι αλμπανηδες.και τωρα ειμαστε εδω,εχω λαμπακι,δεν πιανω με τιποτα δικτυο.....
TheELF Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Δες και το φωτάκι στο router(το μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο με την πρίζα τηλεφώνου σου) όχι στο laptop. Ενδέχεται να μην έχεις σύνδεση επειδή δεν στέλνει ασύρματα αυτό.
stellastron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 ζωηρο πρασινο φωτακι.δεν ξερω τι αλλο να κανω,τα εγκατεστησα ολα,δεν γινεται τιποτα...
stellastron Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2011 καμια ιδεα;μηπως κατι παραλειπω;γιατι δεν βρισκει ποτέ δικτυο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.