Προς το περιεχόμενο

Πού πήγε η ασύρματη σύνδεσή μου,οεο;

stellastron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην σελίδα της acer πήγες;;;κατέβασες τα driver που έχει εκεί για να τα δοκιμάσεις;;

(χωρίς παρεξήγηση το κουμπάκι που έχει για Wireless είναι στο ανοιχτό έτσι; )

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην σελίδα της acer πήγες;;;κατέβασες τα driver που έχει εκεί για να τα δοκιμάσεις;;

(χωρίς παρεξήγηση το κουμπάκι που έχει για Wireless είναι στο ανοιχτό έτσι; )

Λογικα απο το site που του ειπα τα κατεβασε.

Τωρα παμε και στην acer για σιγουρα..

Δημοσ.

ανοιχτο βεβαια το κουμπακι.

κατεβασα το τελευταιο wireless lan της λιστας και το φωτακι του κουμπιου αναβει!δεν εχω πιασει δικτυο γιατι δεν υπαρχει διαθεσιμο (ουτε το δικο μου,απορω)οποτε δεν ξερω αν λειτουργει πληρως.

Δημοσ.

το τσεκαρα,παντου μου βγαζει οτι δεν υπαρχουν διαθεσιμα δικτυα.τι πηγε στραβα;μηπως επρεπε να κατεβασω και το (σκετο,οχιwireless)LAN atheros ή και το δευτερο wireless lan;

Δημοσ.

οταν λες ολα,τι εννοεις,Ο,ΤΙ βλεπω,ακομη κι ο,τι εχω ηδη εγκατεστημενο και σε πληρη λειτουργια;μη τα κανω γης μαδιαμ,γι'αυτο ρωταω...

Δημοσ.

κατατοπιστικοτατος,αν και ειχα καταλαβει ποια ειναι τα σωστα.βεβαια νομιζω πως ηταν 2 τα wireless ενω το αλλο που λες ειναι μαλλον το lan.υποθεσεις κανω γιατι εδω και ωρα δε μπορω να μπω στη σελιδα της acer.τι γκαντεμια κι αυτη....

Δημοσ.

Μπορεί να είναι άσχετο αλλά το router το κοίταξες καθόλου; ανάβουν τα φωτάκια που πρέπει να ανάβουν;βασικά δηλαδή το φωτάκι για το wi-fi.

Δημοσ.

ναι το φωτακι του ασυρματου τωρα αναβει ενω πριν αρχισουμε αυτην τη συζητηση δεν αναβε.ακομη εχω να πω πως ενω οταν το αγορασα το φωτακι ανβοσβηνε με σταθερο ρυθμο,οταν το πηγα για επισκευη το καλοκαιρι και το παρελαβα,ηταν σταθερα αναμμενο χωρις καμια σημασια βεβαιως για τη λειτουργια του.οταν το ξαναπηγα για format και εγκατασταση recovery partition πριν λιγες μερες (ναι,οσο κουφο κι αν ακουγεται,το καλοκαιρι στην τοτε επισκευη ξεχασαν να βαλουν recovery!!!!)μου το παρεδωσαν χωρις ασυρματη.ολο και κατι παραλειπουν οι αλμπανηδες.και τωρα ειμαστε εδω,εχω λαμπακι,δεν πιανω με τιποτα δικτυο.....

Δημοσ.

Δες και το φωτάκι στο router(το μηχάνημα που είναι συνδεδεμένο με την πρίζα τηλεφώνου σου) όχι στο laptop.

Ενδέχεται να μην έχεις σύνδεση επειδή δεν στέλνει ασύρματα αυτό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...