Προς το περιεχόμενο

Πού πήγε η ασύρματη σύνδεσή μου,οεο;

stellastron

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από έλεγχο και φορμάτ νετμπουκίου από υπεύθυνο service εξαφανίστηκε η δυνατότητά του να συνδεθεί ασύρματα με το ίντερνετ.Ακόμα και το σχετικό λαμπάκι είναι νεκρό,αν και όταν πιεστεί το πλήκτρο,δίνει ένδειξη ότι είναι ανοιχτό/κλειστό αντίστοιχα αλλά δεν γίνεται σύνδεση,ούτε καν αναφορά οτι υπάρχει ή οχι διαθεσιμο δικτυο.Ούτε στη γραμμη εργασιων ενδειξη για υπαρξη δικτυου.Τί έγινε πάλι ρε παιδιά;

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σοβαρα μιλάς;και τώρα τι γίνεται;την προηγουμενη φορα οι καραγκιοζηδες δεν εβαλαν recovery partition κι ας ελεγαν αηδιες για να δικαιολογηθουν...

Δημοσ.

Αν τα παίξει ο δίσκος της μαμάς εταιρίας και βάλεις νέο δεν μπορείς να δημιουργήσεις recovery partition όπως της μαμάς έτσι κι αλλιώς.

Τώρα για το πρόβλημά σου:

Δεξί κλικ στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" (είτε στην επιφάνεια εργασίας είτε από το μενού έναρξη) και επιλέγεις διαχείριση - διαχείριση συσκευών. Πες μας αν υπάρχει κάποια συσκευή που δεν την αναγνωρίζει (θα εμφανίζει ένα κίτρινο αγγλικό ερωτηματικό δίπλα από τη συσκευή) και ποια είναι αυτή.

Δημοσ.

Μετά την τελευταία επισκεψη παντως,εβαλαν recovery!Και επεμεναν οτι ειχαν βαλει και πριν αλλα ουτε το πλαισιο δεν το βρηκε.τεσπαν,στη διαχειριση,βλεπω 3 διαμερισματα,c,d,pq service (το recovery υποθέτω)και κανενα ερωτηματικο.

Ωπα λαθος,κοιταξα διαχειριση δισκων.στη διαχειριση συσκευων βλεπω ερωτηματικο μπροστα απο "αλλες συσκευες-ελεγκτης δικτυου".ταμαμ ηρθε,αυτο δεν ειναι που λειπει;και τωρα;

Δημοσ.

Κατι διαβασα σημερα τυχαια σε ενα φορουμ για τα eee pc μερικα εχουν αυτο ακριβως το προβλημα το wifi βλεπει μονο ο,τι θελει και κυριως οχι το δικο σου δικτυο. Αμα πας στο site της Asus μπορεις να κατεβασεις τους drivers και ισως λυθει.

Δημοσ.

Κατι διαβασα σημερα τυχαια σε ενα φορουμ για τα eee pc μερικα εχουν αυτο ακριβως το προβλημα το wifi βλεπει μονο ο,τι θελει και κυριως οχι το δικο σου δικτυο. Αμα πας στο site της Asus μπορεις να κατεβασεις τους drivers και ισως λυθει.

link pls γιατί έχω ήδη δύο και πάω και για τρίτο eeePC χωρίς να έχω τέτοια προβλήματα.

Δημοσ.

:lol:

Bug του 2008 το οποίο ένας το ξέθαψε εν έτη 2010! Δεν παίζει.

Anyway το μοντέλο του φορητού περιμένουμε από τη stella να τη στείλουμε να κατεβάσει τους drivers. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...