stellastron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μετά από έλεγχο και φορμάτ νετμπουκίου από υπεύθυνο service εξαφανίστηκε η δυνατότητά του να συνδεθεί ασύρματα με το ίντερνετ.Ακόμα και το σχετικό λαμπάκι είναι νεκρό,αν και όταν πιεστεί το πλήκτρο,δίνει ένδειξη ότι είναι ανοιχτό/κλειστό αντίστοιχα αλλά δεν γίνεται σύνδεση,ούτε καν αναφορά οτι υπάρχει ή οχι διαθεσιμο δικτυο.Ούτε στη γραμμη εργασιων ενδειξη για υπαρξη δικτυου.Τί έγινε πάλι ρε παιδιά;
xristoforos89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχει περαστει ο driver του ασυρματου δικτυου σου.
stellastron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Σοβαρα μιλάς;και τώρα τι γίνεται;την προηγουμενη φορα οι καραγκιοζηδες δεν εβαλαν recovery partition κι ας ελεγαν αηδιες για να δικαιολογηθουν...
lexmark Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Αν τα παίξει ο δίσκος της μαμάς εταιρίας και βάλεις νέο δεν μπορείς να δημιουργήσεις recovery partition όπως της μαμάς έτσι κι αλλιώς. Τώρα για το πρόβλημά σου: Δεξί κλικ στο εικονίδιο "ο υπολογιστής μου" (είτε στην επιφάνεια εργασίας είτε από το μενού έναρξη) και επιλέγεις διαχείριση - διαχείριση συσκευών. Πες μας αν υπάρχει κάποια συσκευή που δεν την αναγνωρίζει (θα εμφανίζει ένα κίτρινο αγγλικό ερωτηματικό δίπλα από τη συσκευή) και ποια είναι αυτή.
stellastron Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Μετά την τελευταία επισκεψη παντως,εβαλαν recovery!Και επεμεναν οτι ειχαν βαλει και πριν αλλα ουτε το πλαισιο δεν το βρηκε.τεσπαν,στη διαχειριση,βλεπω 3 διαμερισματα,c,d,pq service (το recovery υποθέτω)και κανενα ερωτηματικο. Ωπα λαθος,κοιταξα διαχειριση δισκων.στη διαχειριση συσκευων βλεπω ερωτηματικο μπροστα απο "αλλες συσκευες-ελεγκτης δικτυου".ταμαμ ηρθε,αυτο δεν ειναι που λειπει;και τωρα;
xristoforos89 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2011 ποιο ακριβως νετμπουκ εχεις; Για να σου βρουμε τους drivers..
Giorgos09 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κατι διαβασα σημερα τυχαια σε ενα φορουμ για τα eee pc μερικα εχουν αυτο ακριβως το προβλημα το wifi βλεπει μονο ο,τι θελει και κυριως οχι το δικο σου δικτυο. Αμα πας στο site της Asus μπορεις να κατεβασεις τους drivers και ισως λυθει.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δεν εχει αναφερει οτι εχει το asus. Αλλα που ξερεις.. ισως το πετυχες!
lexmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Κατι διαβασα σημερα τυχαια σε ενα φορουμ για τα eee pc μερικα εχουν αυτο ακριβως το προβλημα το wifi βλεπει μονο ο,τι θελει και κυριως οχι το δικο σου δικτυο. Αμα πας στο site της Asus μπορεις να κατεβασεις τους drivers και ισως λυθει. link pls γιατί έχω ήδη δύο και πάω και για τρίτο eeePC χωρίς να έχω τέτοια προβλήματα.
xristoforos89 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Λογικα εδω αναφερεται το παιδι, αλλα απο οτι διαβασα το λυνεις ευκολα. Μια ρυθμιση ειναι. http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=10042
lexmark Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Bug του 2008 το οποίο ένας το ξέθαψε εν έτη 2010! Δεν παίζει. Anyway το μοντέλο του φορητού περιμένουμε από τη stella να τη στείλουμε να κατεβάσει τους drivers.
Giorgos09 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 link pls γιατί έχω ήδη δύο και πάω και για τρίτο eeePC χωρίς να έχω τέτοια προβλήματα. http://forum.eeeuser.com/viewtopic.php?id=91574 Το συγκεκριμενο μοντελο ειναι μονο για Γερμανια ομως.
stellastron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Αcer aspire one A0531h-0Bk εχει και ενα θαυμαστικο διπλα στο ερωτηματικο....
stellastron Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2011 xp.το θαυμαστικο διπλα στο ερωτηματικο που λεω πιο πανω αναφερεται στο "ελεγχος δικτυων"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.