Προς το περιεχόμενο

ποια φωτογραφικη μηχανη μεχρι 250 ευρο?

AnatoliGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ειχα μια Canon Ixus 90 IS Link κ την ειχα παρει τοτε με 250 αλλα η την εχασα η μου την κλεψανε σενα μαγαζι.κ ηταν της γυναικας μου :wacko:

ποια μου προτεινετε μεχρι 250?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν τα γερμανικά σου είναι σε καλό επίπεδο τότε θα σου φανεί πολύ κατατοπιστικό αυτό.

Μπορείς να κάνεις κατάταξη ανάλογα με το κριτήριο που σε ενδιαφέρει περισσότερο (π.χ. συνολική βαθμολογία)

ή να επιλέξεις ποιά κατηγορία μηχανών σε ενδιαφέρει περισσότερο (π.χ. DSLR, Compact,...).

Αρκετά καλή σελίδα είναι και αυτή

Εμένα προσωπικά με βοήθησαν αρκετά στο να πάρω την Panasonic Lumix DMC-TZ7

(η οποία παρεμπιπτόντως στέκεται πάρα πολύ καλά, ακόμη και ένα χρόνο μετά) και αν τη βρείς διαθέσιμη νομίζω πως θα σε ικανοποιήσει.

Από 'κεί και πέρα μάλλον θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, σχετικά με τις απαιτήσεις σου από την μηχανή.

λ.χ. αν σε ενδιαφέρει η καλή λήψη σε σκοτεινά περιβάλλοντα, η λήψη HD video, η ύπαρξη ευρυγώνιου φακού, το ενσωματωμένο GPS ή οποιαδήποτε άλλη εξειδικευμένη δυνατότητα ή λειτουργία μπορεί να σου φανεί χρήσιμη.

Από 'κεί και πέρα μάλλον θα πρέπει να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος, σχετικά με τις απαιτήσεις σου από την μηχανή.

Νομιζω οτι ειναι κατανοητο οτι ψαχνει κατι σαν και αυτη που ειχε.

Καλη η TZ7 αλλα νομιζω οτι αν ηταν ευχαριστημενος με την Ixus του καλο θα ηταν να παρει παλι ixus και δε χρειαζεται να δωσει και πανω απο 125€.

Νομιζω οτι ειναι κατανοητο οτι ψαχνει κατι σαν και αυτη που ειχε.

Καλη η TZ7 αλλα νομιζω οτι αν ηταν ευχαριστημενος με την Ixus του καλο θα ηταν να παρει παλι ixus και δε χρειαζεται να δωσει και πανω απο 125€.

Από τη στιγμή που καθορίζει ο ίδιος το budget στα ~250€, (ένα αξιοπρεπές budget για compact για ερασιτεχνική χρήση),

θεώρησα σκόπιμο να ρωτήσω για τυχόν ειδικές απαιτήσεις που ίσως έχει.

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σου, αλλά ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.

Αν είσαι ειδικότερος, ευχαρίστως σου παραχωρώ τη θέση μου.

σε αλλο φορουμ μου προτεινανε την s90 αλλα δεν εχει βιντεο.για αυτην τι λετε?πολυ καλη τιμη ε?

ευχαριστω,κ οπως ειπα πριν ηταν της γυναικας μου αυτη που εχασα.αρα μιλαμε για μια που να ειναι ευκολη στην χρηση κ να εχει καλο φακο + να τραβαει βιντεο

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον τρόπο σου, αλλά ελπίζω να έγινα κατανοητός αυτή τη φορά.

Αν είσαι ειδικότερος, ευχαρίστως σου παραχωρώ τη θέση μου.

LOL, συγνωμη αν θεωρησες οτι σε προσβαλα, ισως το γραψα λιγο αποτομα εχεις δικιο. Απο το υφος του αρχικου μηνυματος νομιζω οτι ειναι φανερο οτι ψαχνει μια απλη compact point and shoot και τιποτα παραπανω και θεωρησα οτι ειναι σωστο να επισημανω οτι δε χρειαζεται να δωσει τοσα χρηματα για αυτο που θελει. Με τα μισα λεφτα ειναι καλλυμενος. Αλλωστε ειπα οτι η προταση σου ειναι πολυ καλη επιλογη

Η δικια μου εναλλακτικη θα ηταν αυτη, ή η F80 EXR εκτος αν μπορεί να βρει την F200 EXR

LOL, συγνωμη αν θεωρησες οτι σε προσβαλα, ισως το γραψα λιγο αποτομα εχεις δικιο.

Δεκτή η συγγνώμη σου.

Η δικια μου εναλλακτικη θα ηταν αυτη.

Φυσικα κυκλοφορει και σε ασημενια αποχρωση

Όντως, τα χαρακτηριστικά της Fuji είναι πολύ καλά, ειδικά αν αναλογιστούμε την τιμή της.

Από 'κεί και πέρα μπορείς να κοιτάξεις και κάποιες άλλες π.χ.

Canon PowerShot SX210 IS

Sony Cybershot DSC-H55

Samsung WB 600

Nikon Coolpix S 8000

και αρκετές ακόμη οι οποίες μπορούν να εξαντλήσουν το διαθέσιμο budget, αλλά και κάποιες άλλες οι οποίες βρίσκονται αρκετά χαμηλότερα.

Αν δεν έχεις ιδιαίτερες απαιτήσεις, ίσως στραφείς στην φθηνότερη (αξιοπρεπή) λύση.

Αν από την άλλη δεν έχεις άλλη φωτογραφική (όπως εγώ), κατά τη γνώμη μου μην σκεφτείς τα 20-30 ή 40 € διαφοράς μεταξύ μίας καλής και μιας απλά μέτριας.

Προσωπικά πρίν αγοράσω την TZ7 ήμουν διατεθειμένος να δαπανήσω περίπου 200€.

Έκανα την υπέρβαση και πλήρωσα ~300€, αλλά δεν μετάνοιωσα καθόλου και αυτό διότι εκτίμησα το μεγάλο οπτικό zoom, το εξαιρετικό video (με στερεοφωνικό ήχο),

την καλή αυτονομία της μπαταρίας, την καλή ποιότητα φωτογραφίας και κάποια ακόμη μικρά πραγματάκια που σου αφήνουν τελικά μια θετική εντύπωση.

Προσωπικά πάντα, με απάλλαξε από την αγορά βιντεοκάμερας,

αφού π.χ. στις διακοπές μου έχω μια compact μηχανή η οποία μπορεί να με καλύψει πλήρως.

ειχα μια Canon Ixus 90 IS Link κ την ειχα παρει τοτε με 250 αλλα η την εχασα η μου την κλεψανε σενα μαγαζι.κ ηταν της γυναικας μου :wacko:

ποια μου προτεινετε μεχρι 250?

ευχαριστω

Πρόσεξε να έχει καλό ευρυγώνιο φακό. (όσο μικρότερο τόσο καλύτερο)

Εγώ έχω εδώ και χρόνια την panasonic lumix TZ3 με φακό 28 - 280 οπτικό Zoom και είμαι ευχαριστημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...