Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση hdmi μεταξύ pc και τηλεόρασης

kosbek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έχω ήχο στην τηλεόραση όταν προβάλλω ταινίες απ' τον υπολογιστή? Οι δύο συσκευές συνδέονται με HDMI και ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με το video ο ήχος δεν ακούγεται.Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή είναι windows 7 32 bit home premium και η τηλεόραση SAMSUNG UE406000 led tv. Φταίει το καλώδιο? Κάτι δεν κάνω εγώ καλά? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Εγώ έχω συνδέσει το net top της acer στην 40΄ samsung Α 656 με καλώδιο HDMI και παίρνω κανονικά ήχο. Λογικά θα πρέπει να ρυθμίσεις την έξοδο στην κάρτα ήχου σου ώστε να δίνει ήχο μέσω HDMI.

Δημοσ.

Θα μπορούσες να μου περιγράψεις βήμα-βήμα πως να ρυθμίσω την έξοδο της κάρτας ήχου γιατί δεν είμαι και πολύ ειδικός.Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Είναι ανάλογα με την κάρτα ήχου που διαθέτει το σύστημά σου. Καλό θα είναι να επισκεφτείς το

σαιτ του κατασκευαστή της και να αναζητήσεις οδηγίες για την ρύθμισή της

Δημοσ.

Θα μπορούσε κάποιος να μου εξηγήσει γιατί δεν έχω ήχο στην τηλεόραση όταν προβάλλω ταινίες απ' τον υπολογιστή? Οι δύο συσκευές συνδέονται με HDMI και ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με το video ο ήχος δεν ακούγεται.Το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή είναι windows 7 32 bit home premium και η τηλεόραση SAMSUNG UE406000 led tv. Φταίει το καλώδιο? Κάτι δεν κάνω εγώ καλά? Ευχαριστώ πολύ.

realtek εχει ο υπολογιστης σου για ηχο; αν ναι..πηγες στην κονσολα της realtek, επελεξες σαν προκαθορισμενη εξοδο ηχου το hdmi; αν οχι, δοκιμασε το και πες μας αν δουλεψε η οχι.

Δημοσ.

Δεν έχεις γενικά ήχο στην σύνδεση με τον υπολογιστή; Η μόνο όταν προβάλεις ταινίες;

Κάποτε που είχα το ίδιο πρόβλημα, δηλαδή είχα εικόνα αλλά καθόλου ήχο απ’ τον υπολογιστή, μπήκα στο μενού της τηλεόρασης – ήχος – από pc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...